Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah rahmet eylesin
Ailesine sizlere çokk sabır versin Rabbim
Hayat
Ne zaman başımıza ne geleceği bilinmiyor
Başınız sağolsun

Habinar
Kardeşine mutluluklar dilerim yeni yuvasında çok mutlu olsun inşallah
Düğün telaşı zor oluyor Rabbim sizede kolaylıklar versin
Benim kardeşimde temelli asker artık
Kardeşinede hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin inşallah

Âmin canım saolasın
Kardeşinde mi askerde kaldı
Benimkide kalmayı düşünüyor
Haklarında Hayırlısı olsun

Hayırlı sabahlar,
Allah rahmet eylesin besive cim..
Benim dedeme de solunum cihazı bağlamışlar dün, nefes alamıyormuş.
Pek iyiyw gitmiyor durumu

Habinar Allah kolaylık versin, güzel geçer inşallah düğününüz, kardeşine de hayırlı teskereler inşallah
Antepia27 abla sen çok azimlisin maşallah, bayramı da cıssız geçirdin, tabi ki karşılığını göreceksin. Kısa vadede olmasa, bile uzun vadede inşallah

GÜZELLİK LERLE GECEN BIR GUN DILIYORUM HEPINIZE HAYIRLI GÜNLER
besive bakin sağolsun canım Rabbim mekanini cennet eylesin inşallah

Kizlar bu sicakta ve yuruyusteyim okdar teledimki bu kadar emegim terlemem bosa gitmez inşallah

günaydın canım, nasılsın? tatildesin sanırım, bol bol tadınıçıkar, bizim yerimizede gez toz olur mu :)

ayrıca sen pes etmedikten sonra boşa gitmez yürüyüşlerin , Allahın izniyle..

Kızlar ben bayramda mümkün mertebe dikkat etmeye çalıştım. Birinci gün iyiydi de diğer günler dikkat edememiş olabilirim ama ne yediğimi de tam bilmiyorum benim evim olmayınca ve çok yoğun olunca. Menü vermedim o yüzden, inşallah bugün menü verebilirim. Misafirliğe gitcez abartmam umarım. Yani kaldığım yerden devam diyorum. Spor yapamasam da 4 kat merdiven in çık annemlerin apartmanını çarşıda dolaştım dün de bayağı. Önemli olan ter atmak diye düşünüyorum bakalım

Ben sicaken daha cok seviyorum, yemeden hemen once yaparim genelde . Afiyet olsun selinim ...
İşyerine götüreceğim için akşamdan hazırlıyorum ablam, yoksa sıcakken daha bir yenilesi oluyor ama böylesini de seviyorum. Şu gelenleri bir gönderiyim de tadına falan bakmıyorum

Saolasın aebencim güzel dileklerin için
@asli_98 burdada işim düştü sana bi bakıver canım sana zahmet

Teşekkür ederim ablam saolasın
Kanka demek büyük gün geldi çok heyecanlıdır eminim çok yorulacağın günler önünde yediklerine dikkat edersen zayıflarsın bile elbisen nasıl oldu istediğin gibi oldu mu Kardeşinin gideceği yer belli mi

Yaseminim seninle benim bilgiler ayni olunca kendime yorum yapiyormus gibi oluyor
Dun yogunluktan yemek yapmamissin kahvalti harici atistirmissin diyelim . Miktari baya az yiyorsun bana gore ...
dun öğlen eve geldim çok sıcaktı yemeğim vardı aslında ama yiyesim gelmedi taze fasulyem vardı akşamda oğlum evde değildi çiğ köfte yedim gene kaldı yemek))) yiyorum aslında ama bayramda duzensiz yiyince iştahımda çok oyuzden kontrol etmek istedim bacım.

Sağolun kızlar yanımda olduğunuz için desteginiz için. .. sabahtan beri başım catliyor resmen genç yaşta ölmesi insana daha bir kötü koyuyor...
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor çok zor hasta falanmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…