Allah rahmet eylesinBugun çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim allahtan ona rağmen diliyorum güzel yüzlü güzel kalpli daima güler yüzlü canım mekanın cennet olsun... kızlar bugün menu paylasamicam zaten ne yediğim bile belli degik bugün iyi geceler herkese
Başın sağolsun canım. Allah ailesine sevenlerine sabır versin.Sağolun kızlar yanımda olduğunuz için desteginiz için. .. sabahtan beri başım catliyor resmen genç yaşta ölmesi insana daha bir kötü koyuyor...
Başınız SağolsunAmin canım sağolasın. babamın babası.
Âmin canım saolasınHabinar
Kardeşine mutluluklar dilerim yeni yuvasında çok mutlu olsun inşallah
Düğün telaşı zor oluyor Rabbim sizede kolaylıklar versin
Benim kardeşimde temelli asker artık
Kardeşinede hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin inşallah
GÜZELLİK LERLE GECEN BIR GUN DILIYORUM HEPINIZE HAYIRLI GÜNLER
besive bakin sağolsun canım Rabbim mekanini cennet eylesin inşallah
Kizlar bu sicakta ve yuruyusteyim okdar teledimki bu kadar emegim terlemem bosa gitmez inşallah
İşyerine götüreceğim için akşamdan hazırlıyorum ablam, yoksa sıcakken daha bir yenilesi oluyor ama böylesini de seviyorum. Şu gelenleri bir gönderiyim de tadına falan bakmıyorumBen sicaken daha cok seviyorum, yemeden hemen once yaparim genelde . Afiyet olsun selinim ...
kız çamaşırları topla, mazallah sonra yine şey olmasınKızlar dün gelemedim anlşamışsınızdır zatenBugün aranızdayım evi toparlayım bi geliyorum katnalacak ütülenecek çamaşırlar var etrafta
Allah yardimcisi olsun .....Hayırlı sabahlar,
Allah rahmet eylesin besive cim..
Benim dedeme de solunum cihazı bağlamışlar dün, nefes alamıyormuş.
Pek iyiyw gitmiyor durumu
Buda sama ders olsun cikmayin kapi disari diyet guruplarindanKızlar dün gelemedim anlşamışsınızdır zatenBugün aranızdayım evi toparlayım bi geliyorum katnalacak ütülenecek çamaşırlar var etrafta
Kanka demek büyük gün geldi çok heyecanlıdır eminim çok yorulacağın günler önünde yediklerine dikkat edersen zayıflarsın bile elbisen nasıl oldu istediğin gibi oldu mu Kardeşinin gideceği yer belli miSaolasın aebencim güzel dileklerin için
@asli_98 burdada işim düştü sana bi bakıver canım sana zahmet
Teşekkür ederim ablam saolasın
dun öğlen eve geldim çok sıcaktı yemeğim vardı aslında ama yiyesim gelmedi taze fasulyem vardı akşamda oğlum evde değildi çiğ köfte yedim gene kaldı yemek))) yiyorum aslında ama bayramda duzensiz yiyince iştahımda çok oyuzden kontrol etmek istedim bacım.Yaseminim seninle benim bilgiler ayni olunca kendime yorum yapiyormus gibi oluyor
Dun yogunluktan yemek yapmamissin kahvalti harici atistirmissin diyelim . Miktari baya az yiyorsun bana gore ...
Tasinma isi hangi gun saraycam? . Evi toplamissindir .günaydın canım, nasılsın? tatildesin sanırım, bol bol tadınıçıkar, bizim yerimizede gez toz olur mu :)
ayrıca sen pes etmedikten sonra boşa gitmez yürüyüşlerin , Allahın izniyle..
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor çok zor hasta falanmıydıSağolun kızlar yanımda olduğunuz için desteginiz için. .. sabahtan beri başım catliyor resmen genç yaşta ölmesi insana daha bir kötü koyuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?