İstah kontrolunu nasil sagliyorsun hele tiyo ver bacimdun öğlen eve geldim çok sıcaktı yemeğim vardı aslında ama yiyesim gelmedi taze fasulyem vardı akşamda oğlum evde değildi çiğ köfte yedim gene kaldı yemek))) yiyorum aslında ama bayramda duzensiz yiyince iştahımda çok oyuzden kontrol etmek istedim bacım.
Tasinma isi hangi gun saraycam? . Evi toplamissindir .
Feraceli Aynuraya mesaj atmıştı, sorunları varmış. Ama ayrıntısını bilmiyoruz, gitmeseydi iyidiFeraceli uyeligini askiya almis ne oluyo bu Kizlara yahu.
Allah kolaylik versin saraycam ..hiç toparlamadım evi ama bu gün başlamayı düşünüyorum, haftaya pazartesi inşallah memlekete gideceğiz, taşınma işi ağustos ortalarında olur sanırım, şimdiden stres sardı beni,
Allah kolaylik versin saraycam ..
Topladım katlıycam hangi renkten başlasam onu düşünüyorum selinimkız çamaşırları topla, mazallah sonra yine şey olmasın
Abla ya çıkmazdım da hanımefendi çizgimden kaydım resmenBuda sama ders olsun cikmayin kapi disari diyet guruplarindan
Topladım katlıycam hangi renkten başlasam onu düşünüyorum selinim
Neyse ki ben senden sonra topladım hepsini rahatım bugün
günaydın canım, nasılsın? tatildesin sanırım, bol bol tadınıçıkar, bizim yerimizede gez toz olur mu :)
ayrıca sen pes etmedikten sonra boşa gitmez yürüyüşlerin , Allahın izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?