Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İstah kontrolunu nasil sagliyorsun hele tiyo ver bacim .
Bayram boyunca karisti hersey ogun duzen kalmadi
Aksam misafir gelmezsse yuruyuse cikicam bakalim spor biraz kontrol ediyor beni ..

Slm kızlar bayramda bende kopanlardanım bide regl yaklaşınca tatlılar daha bi cazibeli geldi bu hafta bende yoğunum evde banyolar da tadilat var benimde haftasonu sınavım var boş vakit buldukça ders çalışıyorum menü veremeyebilirim ama cuma bildirimde bulunurum inşallah

Tasinma isi hangi gun saraycam? . Evi toplamissindir .

hiç toparlamadım evi ama bu gün başlamayı düşünüyorum, haftaya pazartesi inşallah memlekete gideceğiz, taşınma işi ağustos ortalarında olur sanırım, şimdiden stres sardı beni,

Sporumu erkenden yaptım bugün böyle daha iyi oluyormuş akşama kalınca günüm bölünüyor ev işini bitirip arkadaşıma kahve içmeye gitmeyi düşünüyorum gün kaldı ya ne yapsam diye düşünmekle geçiyor bugün sporum çok güzel her gün böyle devam etmek istiyorum şu bir ay .. Ay başında Ankara ya gideceğim bi 60 ın altına düşüp gitmek istiyorum hala 60 kiloyum ne eksikk ne fazla

İnşallah canım Allah razi olsun dedenede Rabbim dunyada ahirette cektirmesin

günaydın canım, nasılsın? tatildesin sanırım, bol bol tadınıçıkar, bizim yerimizede gez toz olur mu :)

ayrıca sen pes etmedikten sonra boşa gitmez yürüyüşlerin , Allahın izniyle..

Canim tatilin anlami suanda benim için diyet yapmak denizle pek aram yok yüzmeye gitmiyorum evdw cocuklarin yemekleri temizlikleri bir yürüyüş icin çıkıyorum calistigim icin hergun cikmayida canim istemiyorum esimle cocuklarla iyi ggidiyor sen nasilsin yeni is yerin evin yeni duzenin hayirli olsun klio durumlari nasil fursat bulaniliyormusun kendinle ilgilenmeye muhabbet le

İyi günler hepinize Artık sabahları erken kalkıyorum ama bir türlü girip yazamadım Bir de her sabah birşey çıkıyo cumadan berii hiç tartılamadım kilo durumum nasıl çok merak ediyorum

Reglim hala gelmedi ya. Ödemden şişkinlikten ölebilirim. Parmaklarım o kadar şiş ki bunları yazarken bile acıyor. +2 kilodayım şu an. Kesin tartıdan bi gün önce gelir.
Yeşil çay içmeye başladım bugün. Akşam da yürüyüşe çıkarım. suyu daha şimdiden 3 litre içtim Bugün çok sıcak.

Bi de nası tembel olmuşum ben ya. Kpss çalışmaya başliym dedim masa başında uyumuşum sonra yerime geçip orda devam etmişim. Sabahtan beri uyuyorum . Ders de yalan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…