- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Daha şimdiden 3 litre mi fazasını içmen sakıncalı bence hayriş vücudun da bir sıvı elektrolit dengesi var su içicem diye bu kadar erken saatlerde içmeyin böyle bu kadar suReglim hala gelmedi ya. Ödemden şişkinlikten ölebilirim. Parmaklarım o kadar şiş ki bunları yazarken bile acıyor. +2 kilodayım şu an. Kesin tartıdan bi gün önce gelir.
Yeşil çay içmeye başladım bugün. Akşam da yürüyüşe çıkarım. suyu daha şimdiden 3 litre içtim Bugün çok sıcak.
Bi de nası tembel olmuşum ben ya. Kpss çalışmaya başliym dedim masa başında uyumuşum sonra yerime geçip orda devam etmişim. Sabahtan beri uyuyorum . Ders de yalan oldu
İstah kontrolunu nasil sagliyorsun hele tiyo ver bacim.
Bayram boyunca karisti hersey ogun duzen kalmadi
Aksam misafir gelmezsse yuruyuse cikicam bakalim spor biraz kontrol ediyor beni ..
Canım inan hiç özel bi çaba harcamıyorum. Sabah markete gidip geldim kahvaltıdan sonra. Dilim damağım kurudu oturduğum yerden 1,5 litresini içtim. Çok terliyorum su kaybım da fazla. 2 gün ben de zorladım içmemeye afedersin idrarımın rengi koyulaştı halsizlik baş ağrısı falan yaptı.Daha şimdiden 3 litre mi fazasını içmen sakıncalı bence hayriş vücudun da bir sıvı elektrolit dengesi var su içicem diye bu kadar erken saatlerde içmeyin böyle bu kadar su
Canım doğrudur ama bence düzenle bunun ölçsünü 3 litreden fazlası günde yararlı değil zararlı 4 litre su içip ölen insanlar oldu o yüzden dikkat et :)Canım inan hiç özel bi çaba harcamıyorum. Sabah markete gidip geldim kahvaltıdan sonra. Dilim damağım kurudu oturduğum yerden 1,5 litresini içtim. Çok terliyorum su kaybım da fazla. 2 gün ben de zorladım içmemeye afedersin idrarımın rengi koyulaştı halsizlik baş ağrısı falan yaptı.
Ben çaykurun Bergamotlu yeşil çayını kullanıyorum kuzum. Ya da aktardan alıyorum. Hangisi kolayıma gelirse. Ama poşet çay tavsiye etmem. Bitki çayı süzgeçlerinden edin bi tane. İstediğin çayı aktardan al demle afiyetle de içAz öncekii hayrişin mesajında yeşil çayı görünce aklıma geldi. Ben daha önce hiç yeşil çay içmezdim ama artık içmeye başlıycam. Bana böyle önerebiliceğiniz bir çay markası var mı ? Bir de günlük ne kadar tüketmiliyim sizce
Bu urfa sıcağında ne yapacağımı şaşırdım valla. Tavsiyeni dikkate alacam. ama uyar mıyım bilmiyorum. Ben yaz kış gece uykumdan kalkıp en az 1 litre su içen bi insanım. Hayal meyal hatırlıyorum içtiğimi. Sabah kalkıyorum şişem boşCanım doğrudur ama bence düzenle bunun ölçsünü 3 litreden fazlası günde yararlı değil zararlı 4 litre su içip ölen insanlar oldu o yüzden dikkat et :)
Bu urfa sıcağında ne yapacağımı şaşırdım valla. Tavsiyeni dikkate alacam. ama uyar mıyım bilmiyorum. Ben yaz kış gece uykumdan kalkıp en az 1 litre su içen bi insanım. Hayal meyal hatırlıyorum içtiğimi. Sabah kalkıyorum şişem boş
Bence ben memleketi değiştireyim
Valla urfa son 1 haftadır gece gündüz kavuruyor bizi. sonumuz hayrolsunHayrisim benimde buluyoedur 4 ltre senin gibi özel bir caba harcamiyorum çünkü çok sicak ve vücut istiyor urfanin anrebin sicagini yasatan bilir mersinde cok sicakmis ama gunduzler oralar daha sicak buralarin gecesi serinlwmiyor bizim memlekette gece terlenmiyor
Arkadslarin çok destegi oluyor bende öyle oldu
Abla senin hırsına azmine hayranım gerçekten başaracaksın sen inanıyorum. Mezuniyetini hevesle bekliyorum. Tabii ki başarı hikayeni deAeben canım ben şöyle düşünüyorum bir kere çok lezzetli kalorili bir sey yedim diyelim o gun kilo veremem tartida o ertesi gunu arti olarak gorulur sonra 3, gun diyet yapsam ancak o ciss verrim ayni yere geldim eksiye dusmem 4 gunume mal olur 5 dakika yemek 4 gun diyetle eksiye dusmeye calismak demek masallah arkadslar yiyor geri veriyor bende oyle oladigi icin yapacagim hatayi telafi etmek zor oluyor suanda diyetin basinda oldugum icin belki kontrollü
Dusunebilirim bakalim ilerde sabr edebilecek miyim
Aebenim valla gündüz iyide akşam oldumu gozum dönüyor dun akşam habire bişey yemek istedim baktım olmayacak gece bile kaç kere uyandım açım su içtim dedim hayır bir lokma bile yemeyecen hemen yattım uyuyamadım ama olsun en azından bişey yemeden yatmış oldum çok açtım gece buna rağmen sabah kahvaltıyı zor ettim.ramazanın düzeni inş düzelir.
Canim destekleriniz beni heyecanlandiriyor güçlendiriyorAbla senin hırsına azmine hayranım gerçekten başaracaksın sen inanıyorum. Mezuniyetini hevesle bekliyorum. Tabii ki başarı hikayeni de
Canim tatilin anlami suanda benim için diyet yapmak denizle pek aram yok yüzmeye gitmiyorum evdw cocuklarin yemekleri temizlikleri bir yürüyüş icin çıkıyorum calistigim icin hergun cikmayida canim istemiyorum esimle cocuklarla iyi ggidiyor sen nasilsin yeni is yerin evin yeni duzenin hayirli olsun klio durumlari nasil fursat bulaniliyormusun kendinle ilgilenmeye muhabbet le
Çok sağol canıım söylediğin ürüne bakıcamBen çaykurun Bergamotlu yeşil çayını kullanıyorum kuzum. Ya da aktardan alıyorum. Hangisi kolayıma gelirse. Ama poşet çay tavsiye etmem. Bitki çayı süzgeçlerinden edin bi tane. İstediğin çayı aktardan al demle afiyetle de iç
Günde 2 bardak içebilirsin bence. Fazlası vücuttan fazla su kaybına yol açtığı için zararlı. Aktardan alamam diyorsan çaykurun bergamotlusuna bi bak derim
Az öncekii hayrişin mesajında yeşil çayı görünce aklıma geldi. Ben daha önce hiç yeşil çay içmezdim ama artık içmeye başlıycam. Bana böyle önerebiliceğiniz bir çay markası var mı ? Bir de günlük ne kadar tüketmiliyim sizce
Az önce baktım benim sepet yine yarıya kadar çamaşır dolu . Gün geçmiyor ki Antalya da günde 3 -5 kez üst değiştirmeyelim hemen doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?