Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daha şimdiden 3 litre mi fazasını içmen sakıncalı bence hayriş vücudun da bir sıvı elektrolit dengesi var su içicem diye bu kadar erken saatlerde içmeyin böyle bu kadar su

Az öncekii hayrişin mesajında yeşil çayı görünce aklıma geldi. Ben daha önce hiç yeşil çay içmezdim ama artık içmeye başlıycam. Bana böyle önerebiliceğiniz bir çay markası var mı ? Bir de günlük ne kadar tüketmiliyim sizce

Daha şimdiden 3 litre mi fazasını içmen sakıncalı bence hayriş vücudun da bir sıvı elektrolit dengesi var su içicem diye bu kadar erken saatlerde içmeyin böyle bu kadar su
Canım inan hiç özel bi çaba harcamıyorum. Sabah markete gidip geldim kahvaltıdan sonra. Dilim damağım kurudu oturduğum yerden 1,5 litresini içtim. Çok terliyorum su kaybım da fazla. 2 gün ben de zorladım içmemeye afedersin idrarımın rengi koyulaştı halsizlik baş ağrısı falan yaptı.

Canım doğrudur ama bence düzenle bunun ölçsünü 3 litreden fazlası günde yararlı değil zararlı 4 litre su içip ölen insanlar oldu o yüzden dikkat et :)

Ben çaykurun Bergamotlu yeşil çayını kullanıyorum kuzum. Ya da aktardan alıyorum. Hangisi kolayıma gelirse. Ama poşet çay tavsiye etmem. Bitki çayı süzgeçlerinden edin bi tane. İstediğin çayı aktardan al demle afiyetle de iç
Günde 2 bardak içebilirsin bence. Fazlası vücuttan fazla su kaybına yol açtığı için zararlı. Aktardan alamam diyorsan çaykurun bergamotlusuna bi bak derim

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım doğrudur ama bence düzenle bunun ölçsünü 3 litreden fazlası günde yararlı değil zararlı 4 litre su içip ölen insanlar oldu o yüzden dikkat et :)
Bu urfa sıcağında ne yapacağımı şaşırdım valla. Tavsiyeni dikkate alacam. ama uyar mıyım bilmiyorum. Ben yaz kış gece uykumdan kalkıp en az 1 litre su içen bi insanım. Hayal meyal hatırlıyorum içtiğimi. Sabah kalkıyorum şişem boş
Bence ben memleketi değiştireyim

Hayrisim benimde buluyoedur 4 ltre senin gibi özel bir caba harcamiyorum çünkü çok sicak ve vücut istiyor urfanin anrebin sicagini yasatan bilir mersinde cok sicakmis ama gunduzler oralar daha sicak buralarin gecesi serinlwmiyor bizim memlekette gece terlenmiyor

Valla urfa son 1 haftadır gece gündüz kavuruyor bizi. sonumuz hayrolsun

Arkadslarin çok destegi oluyor bende öyle oldu

Aeben canım ben şöyle düşünüyorum bir kere çok lezzetli kalorili bir sey yedim diyelim o gun kilo veremem tartida o ertesi gunu arti olarak gorulur sonra 3, gun diyet yapsam ancak o ciss verrim ayni yere geldim eksiye dusmem 4 gunume mal olur 5 dakika yemek 4 gun diyetle eksiye dusmeye calismak demek masallah arkadslar yiyor geri veriyor bende oyle oladigi icin yapacagim hatayi telafi etmek zor oluyor suanda diyetin basinda oldugum icin belki kontrollü
Dusunebilirim bakalim ilerde sabr edebilecek miyim

Aebenim valla gündüz iyide akşam oldumu gozum dönüyor dun akşam habire bişey yemek istedim baktım olmayacak gece bile kaç kere uyandım açım su içtim dedim hayır bir lokma bile yemeyecen hemen yattım uyuyamadım ama olsun en azından bişey yemeden yatmış oldum çok açtım gece buna rağmen sabah kahvaltıyı zor ettim.ramazanın düzeni inş düzelir.

Abla senin hırsına azmine hayranım gerçekten başaracaksın sen inanıyorum. Mezuniyetini hevesle bekliyorum. Tabii ki başarı hikayeni de

Yasemin Kutlarım canim suyla gecistirip yattigin icin cunku benim kilolarimin en buyuk sebebi gunduz dikkatli beslenmeyip gece uynip ne bulursam yerdim yoksa uyuyamazdim inşallah bende gecelerde senin kadar güçlü olurum muhabbet le canım nasilsin bu gece nöbet varmi

Abla senin hırsına azmine hayranım gerçekten başaracaksın sen inanıyorum. Mezuniyetini hevesle bekliyorum. Tabii ki başarı hikayeni de
Canim destekleriniz beni heyecanlandiriyor güçlendiriyor
Çok teşekkür ederim canım

Yaseminim , fatmacim kizlar once kafada bitecek, karari tam verip yola koyulacan sizin gibi masallah , henuz bende o eksik .ne yapacagimi bilmiyorum, onumde gorumcenin oglunun dugunu var koyde ve ankarada birkac gun yogun olucam sonrasinda tatil var ama henuz tarihi belli degil o yuzden sıkı bir sekilde baslayamiyorum , benimkinoylesine kilo almadan yada yeni aldiklarimi vermek cabasi ..

diyet değil bundan sonra sağlıklı besleneceksin, kendini öyle ikna etki, eziyet olmasın sana :)

henüz taşınmadık, zaten bu süreç insanı geriyor, daha ev bile tutmadık, hayırlısıyla bir taşınsaydım :)

Çok sağol canıım söylediğin ürüne bakıcam İlk olarak poşet çayla başlıyım de sonra alırım aktardan

Sakın tek yeşil çaylarla başlama mümkün olduğunca karışık olsun ben hayattan soğumuştum ilk içmeye çalışırken Çok önceydi tabi sonra karışık çaylardan aldım oh miss içinde güzel koku ve tat vericek bir şey illaki olsun. Bir de ben genelde doğadan tüketiyorum 7li 9lu çayları var güzel.

şu ikisi var benim genelde kullandığım

Canlarım aslında azimlimiyim bilmiyorum ama habire bişey yeme isteğim var biraz önce kurabiye yedim küçük ama kararlıyım akşam yani 8den sonra birşey yememeye niye böyle açlık çekmeye başladım bilmiyorum. Gunduz kendimi kontrol etmek kolay ama gece çok zor Fatma önceden açken uyuyamazdım bayağıdır iyiydim ama ramazan sonrası gene başladı inş düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…