Evet van da görev yapıyorÂmin canım saolasın
Kardeşinde mi askerde kaldı
Benimkide kalmayı düşünüyor
Haklarında Hayırlısı olsun
Geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar,
Allah rahmet eylesin besive cim..
Benim dedeme de solunum cihazı bağlamışlar dün, nefes alamıyormuş.
Pek iyiyw gitmiyor durumu
Hoşgeldin bende spır yaptım biraz terledim hazır duşa giricem ütümüde yapayım dedim haşlandım çok sıcakkkKızlar dün gelemedim anlşamışsınızdır zatenBugün aranızdayım evi toparlayım bi geliyorum katnalacak ütülenecek çamaşırlar var etrafta
Bende onu sorucaktım nirde bu kız diyeFeraceli uyeligini askiya almis ne oluyo bu Kizlara yahu.
Bende nane limonlusunu tüketiyorum üstüne ekstra tekrar limon sıkıyorumSakın tek yeşil çaylarla başlama mümkün olduğunca karışık olsun ben hayattan soğumuştum ilk içmeye çalışırkenÇok önceydi tabi sonra karışık çaylardan aldım oh miss içinde güzel koku ve tat vericek bir şey illaki olsun. Bir de ben genelde doğadan tüketiyorum 7li 9lu çayları var güzel.
şu ikisi var benim genelde kullandığım
diyet değil bundan sonra sağlıklı besleneceksin, kendini öyle ikna etki, eziyet olmasın sana :)
henüz taşınmadık, zaten bu süreç insanı geriyor, daha ev bile tutmadık, hayırlısıyla bir taşınsaydım :)
Menüm :
Sabah :
1 yumurtadan lorlu omlet yağsız
1 dilim ekmek. 5 zeytin.
yeşillik. çay
Ara :
3 kaysı
Öğlen :
yoğurtlu ıspanak haşlanmış
domates. salatalık
Ara :
kahve. 2 erik. 2 ceviz
Akşam :
2 haşlanmış tavuk but
salata. ayran
2 lt su (daha içicem)
Bbir azdan yürüyüş
Vampirellam sabahki meyve suyun biraz fazla 1 br portakal suyunda nerden baksan 3 portakal vardirSabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dl tb ekmeği
1 sb portakal suyu
Öğle:
6 yk taze fasulye
1 dl tb ekmeği
Akşam:
4 yk kabak yemeği
Yoğurt
Su: 2 lt' ye tamamlayacağım
Spor: Leslie ile 1 mile
Jillian level 1
45 mekik
18 leg raise
40 sn plank
Teşekkürler ablacım her sabah portakal suyu içiyorum ama ilaç kullandığım için dr önerisi o yüzden onu bozmak azaltmak istemiyorum :)Vampirellam sabahki meyve suyun biraz fazla 1 br portakal suyunda nerden baksan 3 portakal vardir, onundisinda birazda salata ekleye bilirsin diger ogunlerine ...
Bu haliylede iyi menun afiyet olsun ...
Super menu superrrrr maxim ....
Fatmacim bak dun bahsettigim menu :).
Demir ilacimi aliyorsun ? 1 br degilde yr. Br. olsa olmazmiTeşekkürler ablacım her sabah portakal suyu içiyorum ama ilaç kullandığım için dr önerisi o yüzden onu bozmak azaltmak istemiyorum :)
Hergun boyle menuyle gel super kilo verirsin insallah maxÇok teşekkür ederim çok heycanlandım
Ama sizin sayenizde : )
Bilmiyorum ki 1 dedi bana ama 1/2de olur heralde yarın da öyle deneyimDemir ilacimi aliyorsun ? 1 br degilde yr. Br. olsa olmazmi.
Portakal suyu kan sekerini allak bullak eden bir besindir.
Yok malesef ama yapacağım yarın yine bu ara yapamadım bayram dolayısıyle bırakmıştımMor Vampirella tatlım sen Ayça Kaya diyetini yapıyorsun değil mi, hala devam mı ?
Sağol canıım bakıcam bunlaradaSakın tek yeşil çaylarla başlama mümkün olduğunca karışık olsun ben hayattan soğumuştum ilk içmeye çalışırkenÇok önceydi tabi sonra karışık çaylardan aldım oh miss içinde güzel koku ve tat vericek bir şey illaki olsun. Bir de ben genelde doğadan tüketiyorum 7li 9lu çayları var güzel.
şu ikisi var benim genelde kullandığım
Aynen canım bana da zor geliyo şu anlık.koza16 bir de hayrişin dediği gibi aktardan alınsa daha iyi ama ben karışık kullandığım için çok üşeniyorum bir de onu ayarlamak falan zor iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?