Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar dün gelemedim anlşamışsınızdır zaten Bugün aranızdayım evi toparlayım bi geliyorum katnalacak ütülenecek çamaşırlar var etrafta
Hoşgeldin bende spır yaptım biraz terledim hazır duşa giricem ütümüde yapayım dedim haşlandım çok sıcakkk

Bende nane limonlusunu tüketiyorum üstüne ekstra tekrar limon sıkıyorum

Canim haklisin diyet olunca bir gun bitecegini dusunup tekrar yeme fikri olabilir dedigin gibi artik boyle saglikli olmaya calisacagim fikrini benimsemem gwrek
Yasom saraycayi ugurladik deyince tasindigini sandim birax gergin bir surec ama ben degisiklikler severim

Menüm :

Sabah :
1 yumurtadan lorlu omlet yağsız
1 dilim ekmek. 5 zeytin.
yeşillik. çay

Ara :
3 kaysı

Öğlen :
yoğurtlu ıspanak haşlanmış
domates. salatalık

Ara :
kahve. 2 erik. 2 ceviz

Akşam :
2 haşlanmış tavuk but
salata. ayran

2 lt su (daha içicem)

Bbir azdan yürüyüş

Super menu superrrrr maxim ....

Fatmacim bak dun bahsettigim menu :).

Vampirellam sabahki meyve suyun biraz fazla 1 br portakal suyunda nerden baksan 3 portakal vardir , onundisinda birazda salata ekleye bilirsin diger ogunlerine ...
Bu haliylede iyi menun afiyet olsun ...

Vampirellam sabahki meyve suyun biraz fazla 1 br portakal suyunda nerden baksan 3 portakal vardir , onundisinda birazda salata ekleye bilirsin diger ogunlerine ...
Bu haliylede iyi menun afiyet olsun ...
Teşekkürler ablacım her sabah portakal suyu içiyorum ama ilaç kullandığım için dr önerisi o yüzden onu bozmak azaltmak istemiyorum :)

Teşekkürler ablacım her sabah portakal suyu içiyorum ama ilaç kullandığım için dr önerisi o yüzden onu bozmak azaltmak istemiyorum :)
Demir ilacimi aliyorsun ? 1 br degilde yr. Br. olsa olmazmi .
Portakal suyu kan sekerini allak bullak eden bir besindir .

Sağol canıım bakıcam bunlarada Ay yok kız zaten sade olarak içemem ilk etapta acı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…