Inşallah zayıflarım kanka ama günlük bildirim yapamayacağım sanırım izin istedim ama kaptan görmedi sanırım
Elbisem hala terzide son rötuşlar Yapılıyor
Genel olarak aynısını dikti Sağolsun
Kardeşim Tokat'a gidiyor askere Allah hayırlısını versin
Menü bildirimi:
Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeğiyle lor peynirli domatesli tost(yağsız)
Dereotu, nane, maydanoz
4 zeytin
Öğlen:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Salata
Ara:
1 dilim karpuz
Akşam:
2 kepçe yoğurt çorbası
Salata
Su: 3,5 litre oldu
Spor:
Akşama bildiririm. Henüz çok sıcak çıkamadım
Börek neyseki sabah.. çırpak ne giz.Menüm :
Sabah: 1 dilim börek
Salatalık,domates,peynir
Şekersiz siyah çay
Ara:
2 dilim karpuz
1 az şekerli türk kahvesi
Öğlen hiç acıkmadım sabah misafirlikteydim çünkü. Ben de tekrardan ara yaptım.
Ara:
3 minik dilim kavun
1 salatalık
1 kase yoğurt
Akşam: 2 çırpak domates çorbası
Biraz kavurma et
1 bardak ayran
Domates,salatalık
Jıllıan yaptıktan sonra birazdan yeşil çay içicem
Su: 2.5 litre
Spor: Leslie 1 mil
250 ip atlama
Jıllıan Level 1
Ay abla annemler bulgaristan göçmeni benim hep çırpak derler kepçe aklıma gelmedii sen diyince fark ettimBörek neyseki sabah.. çırpak ne giz.afiyet olsun beybsiii
Ay sarı renkli gözlü olurlar pek güzeldir ler .sen de öylesin dirAy abla annemler bulgaristan göçmeni benim hep çırpak derler kepçe aklıma gelmedii sen diyince fark ettimSağol ablacım
Abla sen mezunsun ama birazcık ordan avantajın varMasallahhhhh menüler kendine geliyor gelmis. Ben tatildeykennn no düzgün menü vermekkk. Yazmiim mi bugün yaaa
Yok abla onlar genelde yunanistan göçmenlerinde oluyo ben koyu kumralıımAy sarı renkli gözlü olurlar pek güzeldir ler .sen de öylesin dirçırpak guzeli
Evet haklısın benim menü yazmam beni frenliyo. Yazayim iyisi miAbla sen mezunsun ama birazcık ordan avantajın varBence yaz yine de sen gördüğüm kadarıyla yazınca kendini daha iyi frenliyosun :)))
Selam Hayriş, canım ben 2 aydır adet olmuyordum. annemle soğan suyu yaptık, soğanı suda pişirip suyunu içiyorsun ılıkken. Bugün adet oldum. Kız kardeşimin De düzensizmiş, onu içtiği gün adet oluyormuş. Annem öyle dedi. Aç karna iç amaReglim hala gelmedi ya. Ödemden şişkinlikten ölebilirim. Parmaklarım o kadar şiş ki bunları yazarken bile acıyor. +2 kilodayım şu an. Kesin tartıdan bi gün önce gelir.
Yeşil çay içmeye başladım bugün. Akşam da yürüyüşe çıkarım. suyu daha şimdiden 3 litre içtim Bugün çok sıcak.
Bi de nası tembel olmuşum ben ya. Kpss çalışmaya başliym dedim masa başında uyumuşum sonra yerime geçip orda devam etmişim. Sabahtan beri uyuyorum . Ders de yalan oldu
İdrar renginden anlaşılıyor ciddenCanım inan hiç özel bi çaba harcamıyorum. Sabah markete gidip geldim kahvaltıdan sonra. Dilim damağım kurudu oturduğum yerden 1,5 litresini içtim. Çok terliyorum su kaybım da fazla. 2 gün ben de zorladım içmemeye afedersin idrarımın rengi koyulaştı halsizlik baş ağrısı falan yaptı.
Ayy mersin adana iskenderun un nem açısından ne fena olduğunu iyi bilirim. Antep öyle değil kuru havasıHayrisim benimde buluyoedur 4 ltre senin gibi özel bir caba harcamiyorum çünkü çok sicak ve vücut istiyor urfanin anrebin sicagini yasatan bilir mersinde cok sicakmis ama gunduzler oralar daha sicak buralarin gecesi serinlwmiyor bizim memlekette gece terlenmiyor
Allah irade versin ablam, ama maşallah tutuyosun sen kendiniCanlarım aslında azimlimiyim bilmiyorum ama habire bişey yeme isteğim var biraz önce kurabiye yedim küçük ama kararlıyım akşam yani 8den sonra birşey yememeye niye böyle açlık çekmeye başladım bilmiyorum. Gunduz kendimi kontrol etmek kolay ama gece çok zor Fatma önceden açken uyuyamazdım bayağıdır iyiydim ama ramazan sonrası gene başladı inş düzelir.
Menüler baya düzelmiş cidden benimki pek iyi değil amaMasallahhhhh menüler kendine geliyor gelmis. Ben tatildeykennn no düzgün menü vermekkk. Yazmiim mi bugün yaaa
Menu
Ogle
Yarım kepçe mercimek çorbası
1 kaşık patates oturtma
1 kaşık eriste
Su 1.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?