Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şimdilik poşet çay aldım ama bir dahakine aktardan alıcam abla

Öyle oldu sanırım Ama az önce azıcık cıs kaçamağı yaptıım Pişmanım şuan

perigunlugu evet akşam dengeleseydim bari
suyu acaip içiyorum, spor olarak da sabahtan yatana kadar pek oturduğum söylenemez. Adet oldum bugün onun iştahı mıdır nedir, uff inşallah düzelirim

Sabah
1 buçuk dilim kömbe . Peynirli patatesli
domates

Öğle
çay 2 bayram şekeri ile
erik 5 6 tane
Akşam
mangal tavuk eti 2 parça
biraz sucuk
ekmek malesef. Miktarı el kadarsanirim
Patlıcan salata bi tabak yağsız

Çay 1 çikolata.
Kızlar çok cıs görüyor ve yemiyorm.. yemeği erken yemeye çalışıyorum ama . Evimde olmadigindan anca bu kadar dikkat edebiliyorum .spor yok su 1 lt olmamıştır

Baklava cıs çörek cıs
..neyseki öğle yemissin . Akşam değil. Su spor umarım iyidir

Öyle oldu sanırım Ama az önce azıcık cıs kaçamağı yaptıım Pişmanım şuan
Tartıya da pişmanım de bakalım cevap verecek mi
perigunlugu evet akşam dengeleseydim bari
suyu acaip içiyorum, spor olarak da sabahtan yatana kadar pek oturduğum söylenemez. Adet oldum bugün onun iştahı mıdır nedir, uff inşallah düzelirim
Muhtemelen olabilir ama düzenli spor şart, günlük koşuşturmacamız hep var zaten ama yürüyüş önemli
Hoşbuldum şekerler napıyonuz
Tatil bitti ama iznim devam ediyor boş geçirmek istemiyorum sıkıntıdan patlıyorummmmm

İnşallah geçer ben cıs da yapmıyorum kilo da vermiyorum cuma ya nolcak bakalım Bende oyun oynuyorum Criminal Case
Onu bir ara ben de oynuyodum çok eğlenceli Benim de yarından itibaren cıs a son vermem lazıım Cuma günü 5'li rakamlara inersin inşallah canım

Onu bir ara ben de oynuyodum çok eğlenceli Benim de yarından itibaren cıs a son vermem lazıım Cuma günü 5'li rakamlara inersin inşallah canım
İnşallah canım ucundan görsemde yetecek ama direniyor vücut :) Bizimde evde tatlı var bitse rahat edeceğim şiştim direne direne

Tartının dile gelip yeter bilge demesii lazım anca öyle durucam Ben cumadan berii tartılmıyorum yarın sabah kaç çıkıcam acaba

bende tatilden hedeflediğim kiloyla gidersem kendime bi baklava dondurma ödülü vermeyi düşünüyorum canı m kolay gelsin mesele baslamak işe başlayınca hepsini toparlarsın inşaallah

Maşallah ya, iyisin.
Bu arada evdeki düzende diyet yapmak ne kolaymış.. Yanında homini gırtlak yiyenlerle biraz sekteye uğruyor ama yavaş da olsa devam etmek lazım

bende tatilden hedeflediğim kiloyla gidersem kendime bi baklava dondurma ödülü vermeyi düşünüyorum canı m kolay gelsin mesele baslamak işe başlayınca hepsini toparlarsın inşaallah
arada ödül iyi olur :) tabiki ödüllendireceksin kendini,

toparlanmam az kaldı, iyi ki bu gün başlamışım :)

Maşallah ya, iyisin.
Bu arada evdeki düzende diyet yapmak ne kolaymış.. Yanında homini gırtlak yiyenlerle biraz sekteye uğruyor ama yavaş da olsa devam etmek lazım
Evet evimi bisikletimi ozledimm. . Bir de annemler de gene kosuya gidiyorduk o da yok. Şişiyorm burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…