Şimdilik poşet çay aldım ama bir dahakine aktardan alıcam ablaÇok geçmiş olsun canım
Aaaa hakikaten geçenlerde de mor vampirin öyleydi ama düzelmiş bakalım
Offf yaaa benimde çalışmaya başlamam lazım ama yatağımın baş ucunda kitap duruyor, galiba uyurken beynime gireceğine inanıyorum
Benim tavsiyem bir marka çayı değilde direk yeşil çayı bitki olarak alıp kendin demlemen
Öyle oldu sanırımAynen bende valla başlarda çok özenerek hazırlardım şimdi resmen tadını unuttum diyebilirim :)
Süper olmuşş
Portakal suyu konusunda çok emin değilim ama doktorluk bir mevzu ise birşey diyemeyiz :)
Süpersin canım, hiç olmadı evde spor yapmayı dene derim
Sabah ekmek yerine börekle dengelemişsin
Afiyetler olsunpatates günü olmuş ama ya bugün :)
Süper olmuş benceaynen böyle devam
Hoşgeldin tatlıım :))Ben geldimmm :)
Hoşgeldin canım nasılsın ?
Hoşgeldin tatlıım :))
Ben az önce biraz cıs yedim onun acısını çekiyorum Bir de jıllıan yapıcam şimdii onu düşünüyorumHoşbuldum şekerler napıyonuz
Ben az önce biraz cıs yedim onun acısını çekiyorum Bir de jıllıan yapıcam şimdii onu düşünüyorumSen nabıyosuun canım ?
Baklava cıs çörek cısMenüm
Sabah:
1 yumurta, çeyrek bardak süt, 1 kaşık unla krep
Domates salatalık
şekersiz çay
peynir 3 zeytin
Öğlen:
1 kase semizotlu yoğurtlu salata, 5 sarma,
Yarım çörek, 2 baklava
Gelinimizin annesine davetliydik
Akşam:
1 dilim tb ekmek
1 küçük kase yoğurt
2 kaşık makarna
2 kaşık patlıcan, 2 kaşık biber
6 üzüm
Tartıya da pişmanım de bakalım cevap verecek miÖyle oldu sanırımAma az önce azıcık cıs kaçamağı yaptıım Pişmanım şuan
Muhtemelen olabilir ama düzenli spor şart, günlük koşuşturmacamız hep var zaten ama yürüyüş önemliperigunlugu evet akşam dengeleseydim bari
suyu acaip içiyorum, spor olarak da sabahtan yatana kadar pek oturduğum söylenemez. Adet oldum bugün onun iştahı mıdır nedir, uff inşallah düzelirim
Tatil bitti ama iznim devam ediyor boş geçirmek istemiyorum sıkıntıdan patlıyorummmmmHoşbuldum şekerler napıyonuz
Onu bir ara ben de oynuyodum çok eğlenceliİnşallah geçer ben cıs da yapmıyorum kilo da vermiyorum cuma ya nolcak bakalımBende oyun oynuyorum Criminal Case
İnşallah canım ucundan görsemde yetecek ama direniyor vücut :) Bizimde evde tatlı var bitse rahat edeceğim şiştim direne direneOnu bir ara ben de oynuyodum çok eğlenceliBenim de yarından itibaren cıs a son vermem lazıım Cuma günü 5'li rakamlara inersin inşallah canım
Tartıya da pişmanım de bakalım cevap verecek mi
Muhtemelen olabilir ama düzenli spor şart, günlük koşuşturmacamız hep var zaten ama yürüyüş önemli
Tatil bitti ama iznim devam ediyor boş geçirmek istemiyorum sıkıntıdan patlıyorummmmm
Diren vampirellaİnşallah canım ucundan görsemde yetecek ama direniyor vücut :) Bizimde evde tatlı var bitse rahat edeceğim şiştim direne direne
Super fatmacim gercekten . Aksam usenmesen etin yanina salata yesen daha iyi ama.
Hadi bakalim
Sporla super menulerle bu hafta senden en az -2 kilo bekliyoruz.
aynen öyle canım, bundan sonra sağlıkjlı besleneceğim dersek gerisi geliyor, tabi insanız arada kaçamaklarımız elbet olacak ama bu kaçamaklar en az olmalı, bende bi taşınsaydım hayırlısıyla daha bi düzenli olurdum, neyseki bu gün % 40 toğladım evi, :)
Maşallah ya, iyisin.Sabah
1 buçuk dilim kömbe . Peynirli patatesli
domates
Öğle
çay 2 bayram şekeri ile
erik 5 6 tane
Akşam
mangal tavuk eti 2 parça
biraz sucuk
ekmek malesef. Miktarı el kadarsanirim
Patlıcan salata bi tabak yağsız
Çay 1 çikolata.
Kızlar çok cıs görüyor ve yemiyorm.. yemeği erken yemeye çalışıyorum ama . Evimde olmadigindan anca bu kadar dikkat edebiliyorum .spor yok su 1 lt olmamıştır
arada ödül iyi olur :) tabiki ödüllendireceksin kendini,bende tatilden hedeflediğim kiloyla gidersem kendime bi baklava dondurma ödülü vermeyi düşünüyorum canı m kolay gelsin mesele baslamak işe başlayınca hepsini toparlarsın inşaallah
Evet evimi bisikletimi ozledimm. . Bir de annemler de gene kosuya gidiyorduk o da yok. Şişiyorm burdaMaşallah ya, iyisin.
Bu arada evdeki düzende diyet yapmak ne kolaymış.. Yanında homini gırtlak yiyenlerle biraz sekteye uğruyor ama yavaş da olsa devam etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?