- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Kömbe ile imtihandan idare eder şekilde geçmişsin tebrik ederimSabah
1 buçuk dilim kömbe . Peynirli patatesli
domates
Öğle
çay 2 bayram şekeri ile
erik 5 6 tane
Akşam
mangal tavuk eti 2 parça
biraz sucuk
ekmek malesef. Miktarı el kadarsanirim
Patlıcan salata bi tabak yağsız
Çay 1 çikolata.
Kızlar çok cıs görüyor ve yemiyorm.. yemeği erken yemeye çalışıyorum ama . Evimde olmadigindan anca bu kadar dikkat edebiliyorum .spor yok su 1 lt olmamıştır
Bilgee duuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrr yeter artıkTartının dile gelip yeter bilge demesii lazım anca öyle durucam Ben cumadan berii tartılmıyorum yarın sabah kaç çıkıcam acaba
Dimi ama.ya . Hem dalga geçmiosanKömbe ile imtihandan idare eder şekilde geçmişsin tebrik ederim
Bilgee duuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrr yeter artık
Bu haftaki kilo bildirimini merak ediyorum. Yemeden kaç gr verilio acabaKizlar telden alinti yapamadım kusura bakmayın. Tesekkur ederim ilginiz için hepinizi tek tek öpüyorum. İçimden gelmiyor yemek havalrdan herhalde
Bu haftaki kilo bildirimini merak ediyorum. Yemeden kaç gr verilio acaba
Ben de halaaaaa ödül olarak koyduğum şeyi yemedim.. çıtır simit demiştim. Ama alternatifi çok cıs yediğim için ona sıra gelmedibende tatilden hedeflediğim kiloyla gidersem kendime bi baklava dondurma ödülü vermeyi düşünüyorum canı m kolay gelsin mesele baslamak işe başlayınca hepsini toparlarsın inşaallah
Vay .. Su 3 gün de böyle gidersen harika olacak. Bende bu cuma eve gidebilirsem yani annemlere. Baskülüm orda . Tartilcam bakalım kaç kilo almışımBugün sabah 70.2 çıktı canım önceki cuma 72.1 di galiba
Üç gün değil canım on gün :)Vay .. Su 3 gün de böyle gidersen harika olacak. Bende bu cuma eve gidebilirsem yani annemlere. Baskülüm orda . Tartilcam bakalım kaç kilo almışım
etipufa hayır dediysen helal olsun zatenDimi ama.ya . Hem dalga geçmiosanhaklısın valla.daha çok yiyebilirdim. Eskiden yani listedeyken ağzıma sürmezdim hamur işi ekmek falan..
bir de bugün bisküviler cocostarlar albeniler etipuflar önümden geçti de yemedim hic
Valla elim gitti . Zor oldu ama. Biliodum bayram şekeri ile içerim çayı . Bir de onu yemim dedimetipufa hayır dediysen helal olsun zaten
Gelecek Cumà bildirimine diom baciÜç gün değil canım on gün :)
Ondan işte yerimizde sayıyoruz, başa dönsek yaAynen bende valla başlarda çok özenerek hazırlardım şimdi resmen tadını unuttum diyebilirim :)
Sen bile gelmiyorsun kuzu, sayfalarda uçmuyor haliyleOhhh beee geçmişi bitirdim ve geldiiimmmm :) nerde bu arkadaşlar yaa bugünlerde neden bu kadar sakiniz nerde eski 7. takım, 20 30 40 sayfa uçardı bir günde
Kömbe ile imtihandan idare eder şekilde geçmişsin tebrik ederim
Bilgee duuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrr yeter artık
Etraftakileri umursamamaya çalışıyorum artık. Yoksa onlara göre hep iyiyiz belki iyi niyetle söylüyorlardır onu anlarım da ısrar etmeleri hoşuma gitmiyooSinirden ağlıycam ya, hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Kilo almam ne kadar kolay bayramda dikkat etmedim diye +2 nedir ya. Birde etrafımdakiler hala mı diyet demiyorlar mı, yolasım geliyor vallahiÜşenmesem de bi gidip hormanlarıma falan baktırsam çok güzel olacak ama hiç hastane işlerini sevmiyorum.
İyi ya da kötü hep aynı şeyler söylenmez ki, ben nasıl istiyorsam öyledir. Ben ne zaman kendimi iyi hissederim orda dururum. Al işte 3 gün dikkat etmedik diye 2 hafta veremiycez şimdi. Gelde sinir olmaEtraftakileri umursamamaya çalışıyorum artık. Yoksa onlara göre hep iyiyiz belki iyi niyetle söylüyorlardır onu anlarım da ısrar etmeleri hoşuma gitmiyooBen de yarın tartıy a çıkıcam
Çok haklısıın canıım önemlii olan bizim düşüncemiz :)) Ben artıık bana yeter diyenlerii düşünmüyorum bileİyi ya da kötü hep aynı şeyler söylenmez ki, ben nasıl istiyorsam öyledir. Ben ne zaman kendimi iyi hissederim orda dururum. Al işte 3 gün dikkat etmedik diye 2 hafta veremiycez şimdi. Gelde sinir olma
Ahh gelmem mii canımm :)Ondan işte yerimizde sayıyoruz, başa dönsek ya
Sen bile gelmiyorsun kuzu, sayfalarda uçmuyor haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?