Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kömbe ile imtihandan idare eder şekilde geçmişsin tebrik ederim
Tartının dile gelip yeter bilge demesii lazım anca öyle durucam Ben cumadan berii tartılmıyorum yarın sabah kaç çıkıcam acaba
Bilgee duuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrr yeter artık

Kömbe ile imtihandan idare eder şekilde geçmişsin tebrik ederim

Bilgee duuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrr yeter artık
Dimi ama.ya . Hem dalga geçmiosan haklısın valla.daha çok yiyebilirdim. Eskiden yani listedeyken ağzıma sürmezdim hamur işi ekmek falan..
bir de bugün bisküviler cocostarlar albeniler etipuflar önümden geçti de yemedim hic

bende tatilden hedeflediğim kiloyla gidersem kendime bi baklava dondurma ödülü vermeyi düşünüyorum canı m kolay gelsin mesele baslamak işe başlayınca hepsini toparlarsın inşaallah
Ben de halaaaaa ödül olarak koyduğum şeyi yemedim.. çıtır simit demiştim. Ama alternatifi çok cıs yediğim için ona sıra gelmedi

Aynen bende valla başlarda çok özenerek hazırlardım şimdi resmen tadını unuttum diyebilirim :)
Ondan işte yerimizde sayıyoruz, başa dönsek ya

Ohhh beee geçmişi bitirdim ve geldiiimmmm :) nerde bu arkadaşlar yaa bugünlerde neden bu kadar sakiniz nerde eski 7. takım, 20 30 40 sayfa uçardı bir günde
Sen bile gelmiyorsun kuzu, sayfalarda uçmuyor haliyle

Menüm:
Sabah ve Öğlen: Prinç lapası+yogurt

Ara: 1 kayısı

Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası+yarım tabak kadar taze fasulye+yogurt

Sonrasında: yarım elma+yarım armut

Off akşam Abimlere gittik yok ben lapa yiycem diyemediğim için gitti gene bugünüm

Su: 2.5 lt bulmuştur.
Spor: jillian level 1

Sinirden ağlıycam ya, hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Kilo almam ne kadar kolay bayramda dikkat etmedim diye +2 nedir ya. Birde etrafımdakiler hala mı diyet demiyorlar mı, yolasım geliyor vallahi Üşenmesem de bi gidip hormanlarıma falan baktırsam çok güzel olacak ama hiç hastane işlerini sevmiyorum.

Etraftakileri umursamamaya çalışıyorum artık. Yoksa onlara göre hep iyiyiz belki iyi niyetle söylüyorlardır onu anlarım da ısrar etmeleri hoşuma gitmiyoo Ben de yarın tartıy a çıkıcam

Etraftakileri umursamamaya çalışıyorum artık. Yoksa onlara göre hep iyiyiz belki iyi niyetle söylüyorlardır onu anlarım da ısrar etmeleri hoşuma gitmiyoo Ben de yarın tartıy a çıkıcam
İyi ya da kötü hep aynı şeyler söylenmez ki, ben nasıl istiyorsam öyledir. Ben ne zaman kendimi iyi hissederim orda dururum. Al işte 3 gün dikkat etmedik diye 2 hafta veremiycez şimdi. Gelde sinir olma

İyi ya da kötü hep aynı şeyler söylenmez ki, ben nasıl istiyorsam öyledir. Ben ne zaman kendimi iyi hissederim orda dururum. Al işte 3 gün dikkat etmedik diye 2 hafta veremiycez şimdi. Gelde sinir olma
Çok haklısıın canıım önemlii olan bizim düşüncemiz :)) Ben artıık bana yeter diyenlerii düşünmüyorum bile Vallahi ya kilolar çook nankör 1 gün bile cıs yapsak hop ertesii sabah geri gelmişler

Ondan işte yerimizde sayıyoruz, başa dönsek ya

Sen bile gelmiyorsun kuzu, sayfalarda uçmuyor haliyle
Ahh gelmem mii canımm :)

Bencede sıfırdan başlayalım yaa yarın ilk günümüz olsun yeniden :) bugüne dek özellikle bayramda yedik yiyeceğimizi zaten maşallaaaah :) bende koptum iyice menü vermiyorum lay lay lom takılıyorum gibi.

Haydiii Seliinnn, yarın ilk günümüüüüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…