Abla o soğan suyunu ben de kullandım birkaç ay. Hep düzensizdir benim. Doktora gittim. Rahim duvarında incelmeye sebep oluyormuş. Kesinlikle içme dedi doktor. Hatta bayağı da kızmıştı. Adaçayı içtim biraz önce. O da adet söktürüyor. Bakalım keyfini bekliyorum resmenSelam Hayriş, canım ben 2 aydır adet olmuyordum. annemle soğan suyu yaptık, soğanı suda pişirip suyunu içiyorsun ılıkken. Bugün adet oldum. Kız kardeşimin De düzensizmiş, onu içtiği gün adet oluyormuş. Annem öyle dedi. Aç karna iç ama
İdrar renginden anlaşılıyor cidden
Ayy mersin adana iskenderun un nem açısından ne fena olduğunu iyi bilirim. Antep öyle değil kuru havası
Allah irade versin ablam, ama maşallah tutuyosun sen kendini
Menüler baya düzelmiş cidden benimki pek iyi değil ama
ben bayram biyer bitmez kalan tatlıları dondurucuya attım yememek içinİnşallah canım ucundan görsemde yetecek ama direniyor vücut :) Bizimde evde tatlı var bitse rahat edeceğim şiştim direne direne
bi araştırmak lazım aslında doğru diyorsun çoğumuzda kilo verdikçe olabilecek birşeySpor bildirimimi de yapayım hemmen.
35 dk tempolu yürüyüş
50 dk evde basen kalça karın egzersizleri yaptım. Sanırım yürüyüşten daha etkili oldu. Bundan sonra yarım saat yürüyüş, geri kalan zamanda da evde spor yapmayı düşünüyorum. Hava çok sıcak. Yürümek eziyet gibi geliyor
Menüme eklememişim.
2 kupa bergamotlu tarçınlı yeşil çay içtim bugün.
Bi de az önce adaçayı demledim.
Unutmadan size bişey sorcam. Çok fazla bi kilo vermememe rağmen vücudumda tek bir yerimde sarkma oldu. İç bacak kısmım
İç bacakla ilgili pek fazla egzersiz bilmiyorum. Netten araştırdım ama iç bacak çalıştırdığını iddia eden bazı hareketler bende üst bacak çalıştırdı. Belki de ben yapamadım bilemiyorum. Bi yardımcı olun size zahmet
Ya biraz baktım makas hareketi falan var da benim üst bacak çalışıyor ne yaptıysam. sadece 1 tane buldum. Onu da babam sporla çok içli dışlıdır o söyledi. Burda videosunu bulursam ekliyim. Hızlı da vermedim ki niye böyle oldu anlamadım. Toplasan 15 kg vermişimdir.bi araştırmak lazım aslında doğru diyorsun çoğumuzda kilo verdikçe olabilecek birşey
Anlaştık canım, ben detoks yapıyorum yarında bu defa tam uyucam inşallah cıss yok, olan ortamlardan kaçmak varAhh gelmem mii canımm :)
Bencede sıfırdan başlayalım yaa yarın ilk günümüz olsun yeniden :) bugüne dek özellikle bayramda yedik yiyeceğimizi zaten maşallaaaah :) bende koptum iyice menü vermiyorum lay lay lom takılıyorum gibi.
Haydiii Seliinnn, yarın ilk günümüüüüzz
Makas hareketi etkili olması lazım, aslında bence squatta etkilidir. Birde şu emekleme pozisyonunda ayağı dışa doğru açılan harekette iyi gelir diye düşünüyorum ama bilemedimYa biraz baktım makas hareketi falan var da benim üst bacak çalışıyor ne yaptıysam. sadece 1 tane buldum. Onu da babam sporla çok içli dışlıdır o söyledi. Burda videosunu bulursam ekliyim. Hızlı da vermedim ki niye böyle oldu anlamadım. Toplasan 15 kg vermişimdir.
Yok anacım yürüyüşle olmuyormuş o işler. en azından bana yetmediAnlaştık canım, ben detoks yapıyorum yarında bu defa tam uyucam inşallah cıss yok, olan ortamlardan kaçmak var
Makas hareketi etkili olması lazım, aslında bence squatta etkilidir. Birde şu emekleme pozisyonunda ayağı dışa doğru açılan harekette iyi gelir diye düşünüyorum ama bilemedimBana kalsa en iyi yine yürüyüş
Jillian yapmayı denedin mi hiç, no more trouble zones videosu var yine kas,cardiyo,abs şeklinde ilerliyor ama birçok hareketi kullanmış, etkili benceYok anacım yürüyüşle olmuyormuş o işler. en azından bana yetmedi
15 kilo az mı kızYa biraz baktım makas hareketi falan var da benim üst bacak çalışıyor ne yaptıysam. sadece 1 tane buldum. Onu da babam sporla çok içli dışlıdır o söyledi. Burda videosunu bulursam ekliyim. Hızlı da vermedim ki niye böyle oldu anlamadım. Toplasan 15 kg vermişimdir.
Harikaa, acıya dayanıklı olsam yemek istiyorum aslındaunutuyorum yazmayı birde ben iki gündür yatmadan yarım saat önce limonlu biberli iki kaşık yoğurt yiyorum göbek eritiyormuş güya
Haydi hayırlı geceler herkese
Süper bunu yatmadan önce bile yapabiliriz aslında. bir ayak önde iken diğerini kaldırıyoruz değil mi oooo baya zorlar ama yapmak lazım :)Eki Görüntüle 1587233 hareket bu kızlar. Bu akşam denedim de bacaklarıma kramp girdi. Hiç çalıştırmamışım ben ordaki kasları onu anladım. Bu yaz ağırlık vereyim diyorum.
Eveeeett bu harekette harika :) kesinlikle canım bende yarın zor ama perşembe cuma detoks yapıcam başka çaresi yok :)Anlaştık canım, ben detoks yapıyorum yarında bu defa tam uyucam inşallah cıss yok, olan ortamlardan kaçmak var
Makas hareketi etkili olması lazım, aslında bence squatta etkilidir. Birde şu emekleme pozisyonunda ayağı dışa doğru açılan harekette iyi gelir diye düşünüyorum ama bilemedimBana kalsa en iyi yine yürüyüş
Hayrişin koydugu harekette yok annem o bacak kalkmıyorSüper bunu yatmadan önce bile yapabiliriz aslında. bir ayak ö nde iken diğerini kaldırıyoruz değil mi oooo baya zorlar ama yapmak lazım :)
Eveeeett bu harekette harika :) kesinlikle canım bende yarın zor ama perşembe cuma detoks yapıcam başka çaresi yok :)
Bu arada kızlar ben bu tatilde hem burnumu hem kıkırdağımı deldirdim, yürekli bir şekilde :))) burnumdakinde hiç sorun yok ama kıkırdakta akıntı var biraz sanki acıyorda ama maalesef bak kendin ettin kendin buldun demesinler diye de ses etmiyorum çıkarmıyorum krem falan sürüp rahatlatıyorum. sürekli ağrımıyor aslında üzerine yatınca biraz ağrıyor ama uyku sırasında illaki üzerine yatıyorumdur hiç hissetmiyorum. var mı bir fikri olan yada deneyen
Tamam canım hemen bi göz atiyimHayrişin koydugu harekette yok annem o bacak kalkmıyorbu arada Hayriş callenetics var ona da bir bak istersen oda güzel inceltir iç bacakları diye düşünüyorum.
Gitsin piss artılar
Acısa da ses etmek yok, ama zaten kıkırdak hep zor alışıyormuş diye duyuyorum. Benimde burun 3. günü bitti iyi maşallah az biraz şiş hala ama olsun Babam diyor ki göbeğini de deldirip geliceksin diye korkuyorum, dedim ki yok baba orayı açmıyorum
O bacağı kaldırana madalya veriyorlarmış15 kilo az mı kız
Harikaa, acıya dayanıklı olsam yemek istiyorum aslında
Süper bunu yatmadan önce bile yapabiliriz aslında. bir ayak önde iken diğerini kaldırıyoruz değil mi oooo baya zorlar ama yapmak lazım :)
Eveeeett bu harekette harika :) kesinlikle canım bende yarın zor ama perşembe cuma detoks yapıcam başka çaresi yok :)
Köpek işeme diyorlardı buna herhaldeAnlatmaya çalıştıgım bu hareketti
Evet bencede ses etmek yokHayrişin koydugu harekette yok annem o bacak kalkmıyorbu arada Hayriş callenetics var ona da bir bak istersen oda güzel inceltir iç bacakları diye düşünüyorum.
Gitsin piss artılar
Acısa da ses etmek yok, ama zaten kıkırdak hep zor alışıyormuş diye duyuyorum. Benimde burun 3. günü bitti iyi maşallah az biraz şiş hala ama olsun Babam diyor ki göbeğini de deldirip geliceksin diye korkuyorum, dedim ki yok baba orayı açmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?