- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Az evvel denedim eğer teması kesilmesi kalkması ise tamamdır yaptım ben ama daha fazlası olmuyor ve en fazla 5 yapabilirim yoksa kitlenir kalırımO bacağı kaldırana madalya veriyorlarmış
ayyyy canım benim yaa sen böyle yazınca bende duygulanıyorum kuzucum nereye çıktı tayini babacığının bari sana yakın olsaCanlar bugun son kez kalktım odamda...bugun evime veda ediyorum icim öyle buruk ki ben burda kac kere uyudum kac kere uyandim annemin kahvalti hazir demesiyle.. 25 yillik ömrümde ailem beni el ustunde tuttu ALLAH hepsinden razi olsun...icim yanıyor bidaha gelemicem cunku babamlarin tayini cikicak burdan yakin zamanda karadenizede veda ediyorum kac kere annemle cay bahcesinde oturduk babamla didistik tatli tatli bide aslan gibi kardesim var en kiymetlim ben gidiyorum diye ici kanayan benim kucuk prensim... bu yıllar benim en guzel yillarim ALLAHIMA cok sukur canlarim yanımda basimda saglar.... icimden gecenleri sizle paylasmak istedim evlilik cok guzel ama aileden kopmakta cok can yakiyor INŞALLAH yeni kurdugum yuvadada kendi ailem kadar mutlu olurum... duygularimi paylastim sizde hakkinizi helal edin canlar sizleri seviyorum canim takimim...
ayyyy canım benim yaa sen böyle yazınca bende duygulanıyorum kuzucum nereye çıktı tayini babacığının bari sana yakın olsa
Rabbim mutlu bir şekilde yuvanızı sağsalim taşımayı nasip etsin şuan çok duygusalsın doğal olarak gelin hanımbu günlerde geçer Rabbim sağlık sıhhat versin ailene
Kardeş candır onun yerini hiçbirşey hiç himse tutmaz
eminim senin kadar üzülüyordur ayy kıyamamm benöyle bir yazmışsınki sanki aile tamamen kopuyor gibi
Kuzum bu günlerde geçer inşallah çoookkk mutlu olursun ailenle
seni seviyorum prenses
Helal olsun fıstık
aynen o pozisyonKöpek işeme diyorlardı buna herhalde
Evet bencede ses etmek yokbizimkilerde zaten normal gittin ama kevgir gibi delik deşik döndün iyiki daha fazla kalmadın diyolar dur hemen foto atıyorm :)
Canlar bugun son kez kalktım odamda...bugun evime veda ediyorum icim öyle buruk ki ben burda kac kere uyudum kac kere uyandim annemin kahvalti hazir demesiyle.. 25 yillik ömrümde ailem beni el ustunde tuttu ALLAH hepsinden razi olsun...icim yanıyor bidaha gelemicem cunku babamlarin tayini cikicak burdan yakin zamanda karadenizede veda ediyorum kac kere annemle cay bahcesinde oturduk babamla didistik tatli tatli bide aslan gibi kardesim var en kiymetlim ben gidiyorum diye ici kanayan benim kucuk prensim... bu yıllar benim en guzel yillarim ALLAHIMA cok sukur canlarim yanımda basimda saglar.... icimden gecenleri sizle paylasmak istedim evlilik cok guzel ama aileden kopmakta cok can yakiyor INŞALLAH yeni kurdugum yuvadada kendi ailem kadar mutlu olurum... duygularimi paylastim sizde hakkinizi helal edin canlar sizleri seviyorum canim takimim...
Günaydın canım, evlilik arefesinde duygusal olman çok normal, insan evini, barkını, ailesini bırakıp gidiyorCanlar bugun son kez kalktım odamda...bugun evime veda ediyorum icim öyle buruk ki ben burda kac kere uyudum kac kere uyandim annemin kahvalti hazir demesiyle.. 25 yillik ömrümde ailem beni el ustunde tuttu ALLAH hepsinden razi olsun...icim yanıyor bidaha gelemicem cunku babamlarin tayini cikicak burdan yakin zamanda karadenizede veda ediyorum kac kere annemle cay bahcesinde oturduk babamla didistik tatli tatli bide aslan gibi kardesim var en kiymetlim ben gidiyorum diye ici kanayan benim kucuk prensim... bu yıllar benim en guzel yillarim ALLAHIMA cok sukur canlarim yanımda basimda saglar.... icimden gecenleri sizle paylasmak istedim evlilik cok guzel ama aileden kopmakta cok can yakiyor INŞALLAH yeni kurdugum yuvadada kendi ailem kadar mutlu olurum... duygularimi paylastim sizde hakkinizi helal edin canlar sizleri seviyorum canim takimim...
inşallah canım güle oynaya evlenirsin güle oynaya bir ömür geçirirsin inşallah...Allah gönlüne göre versinCanlar bugun son kez kalktım odamda...bugun evime veda ediyorum icim öyle buruk ki ben burda kac kere uyudum kac kere uyandim annemin kahvalti hazir demesiyle.. 25 yillik ömrümde ailem beni el ustunde tuttu ALLAH hepsinden razi olsun...icim yanıyor bidaha gelemicem cunku babamlarin tayini cikicak burdan yakin zamanda karadenizede veda ediyorum kac kere annemle cay bahcesinde oturduk babamla didistik tatli tatli bide aslan gibi kardesim var en kiymetlim ben gidiyorum diye ici kanayan benim kucuk prensim... bu yıllar benim en guzel yillarim ALLAHIMA cok sukur canlarim yanımda basimda saglar.... icimden gecenleri sizle paylasmak istedim evlilik cok guzel ama aileden kopmakta cok can yakiyor INŞALLAH yeni kurdugum yuvadada kendi ailem kadar mutlu olurum... duygularimi paylastim sizde hakkinizi helal edin canlar sizleri seviyorum canim takimim...
Canlar bugun son kez kalktım odamda...bugun evime veda ediyorum icim öyle buruk ki ben burda kac kere uyudum kac kere uyandim annemin kahvalti hazir demesiyle.. 25 yillik ömrümde ailem beni el ustunde tuttu ALLAH hepsinden razi olsun...icim yanıyor bidaha gelemicem cunku babamlarin tayini cikicak burdan yakin zamanda karadenizede veda ediyorum kac kere annemle cay bahcesinde oturduk babamla didistik tatli tatli bide aslan gibi kardesim var en kiymetlim ben gidiyorum diye ici kanayan benim kucuk prensim... bu yıllar benim en guzel yillarim ALLAHIMA cok sukur canlarim yanımda basimda saglar.... icimden gecenleri sizle paylasmak istedim evlilik cok guzel ama aileden kopmakta cok can yakiyor INŞALLAH yeni kurdugum yuvadada kendi ailem kadar mutlu olurum... duygularimi paylastim sizde hakkinizi helal edin canlar sizleri seviyorum canim takimim...
Menüm:
Sabah ve Öğlen: Prinç lapası+yogurt
Ara: 1 kayısı
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası+yarım tabak kadar taze fasulye+yogurt
Sonrasında: yarım elma+yarım armut
Off akşam Abimlere gittik yok ben lapa yiycem diyemediğim için gitti gene bugünüm
Su: 2.5 lt bulmuştur.
Spor: jillian level 1
Sinirden ağlıycam ya, hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Kilo almam ne kadar kolay bayramda dikkat etmedim diye +2 nedir ya. Birde etrafımdakiler hala mı diyet demiyorlar mı, yolasım geliyor vallahiÜşenmesem de bi gidip hormanlarıma falan baktırsam çok güzel olacak ama hiç hastane işlerini sevmiyorum.
FatmacimBugün sabah 70.2 çıktı canım önceki cuma 72.1 di galiba
Bencede sira simite gelmedi etipuf guzeliBen de halaaaaa ödül olarak koyduğum şeyi yemedim.. çıtır simit demiştim. Ama alternatifi çok cıs yediğim için ona sıra gelmedi
Gelinim yeter artik yedigin daOnu bir ara ben de oynuyodum çok eğlenceliBenim de yarından itibaren cıs a son vermem lazıım Cuma günü 5'li rakamlara inersin inşallah canım
Hülüş niye sesin cikmiyo hiçinşallah canım güle oynaya evlenirsin güle oynaya bir ömür geçirirsin inşallah...Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?