Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar bugun son kez kalktım odamda...bugun evime veda ediyorum icim öyle buruk ki ben burda kac kere uyudum kac kere uyandim annemin kahvalti hazir demesiyle.. 25 yillik ömrümde ailem beni el ustunde tuttu ALLAH hepsinden razi olsun...icim yanıyor bidaha gelemicem cunku babamlarin tayini cikicak burdan yakin zamanda karadenizede veda ediyorum kac kere annemle cay bahcesinde oturduk babamla didistik tatli tatli bide aslan gibi kardesim var en kiymetlim ben gidiyorum diye ici kanayan benim kucuk prensim... bu yıllar benim en guzel yillarim ALLAHIMA cok sukur canlarim yanımda basimda saglar.... icimden gecenleri sizle paylasmak istedim evlilik cok guzel ama aileden kopmakta cok can yakiyor INŞALLAH yeni kurdugum yuvadada kendi ailem kadar mutlu olurum... duygularimi paylastim sizde hakkinizi helal edin canlar sizleri seviyorum canim takimim...

ayyyy canım benim yaa sen böyle yazınca bende duygulanıyorum kuzucum nereye çıktı tayini babacığının bari sana yakın olsa
Rabbim mutlu bir şekilde yuvanızı sağsalim taşımayı nasip etsin şuan çok duygusalsın doğal olarak gelin hanım bu günlerde geçer Rabbim sağlık sıhhat versin ailene
Kardeş candır onun yerini hiçbirşey hiç himse tutmaz
eminim senin kadar üzülüyordur ayy kıyamamm ben öyle bir yazmışsınki sanki aile tamamen kopuyor gibi
Kuzum bu günlerde geçer inşallah çoookkk mutlu olursun ailenle
seni seviyorum prenses
Helal olsun fıstık

Canim serpil ablam cok sagol senin iyiliklerini ödeyemem eksik olma cok yogun duygular icindeyim bi yanim mutsuz bi yanim mutlu... AMIN ablam ALLAH razi olsun

Bu sabah biraz burugum sizinle paylasmal istedim duygularimi birazda sulu gozumdur hakkimzda hayrlisi olsun ablammm benim babamin tayini dogu tarafina cikicak ablam daha belli degil hayrlisyla.. ilgin ve alakan icin cok tesekur ederim serpil ablacim seni seviyoyummmm

Köpek işeme diyorlardı buna herhalde
aynen o pozisyon
Evet bencede ses etmek yok bizimkilerde zaten normal gittin ama kevgir gibi delik deşik döndün iyiki daha fazla kalmadın diyolar dur hemen foto atıyorm :)
Babam son 5 yıldır ben seni İzmir'e göndermeyecektim diyip duruyor. İzmirin havasından mıdır, suyundan mıdır giden gittiği gibi dönemiyor, illa bir oynama olacak Bu arada güzel duruyor, inşallah kızarıklıgı da hemen toparlar, mikrop falan kapmadan

Canım evliliğin, yeni yerin mutluluk getirsin inşallah, ailenin yoklugunu aratmasın. Evden ayrılmak zor ama en azından sağlar, bir alo desen koşan gelirler ve ne güzel seni hiç üzmemişler. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Duygu karmaşası yaşaman çok normal, Allah utandırmasın kuzum hep mutlu olursun inşallah

Günaydın canım, evlilik arefesinde duygusal olman çok normal, insan evini, barkını, ailesini bırakıp gidiyor ... zamanla alışıyorsun ama,

bir ömür mutluluklar dilerim

inşallah canım güle oynaya evlenirsin güle oynaya bir ömür geçirirsin inşallah...Allah gönlüne göre versin

Canım benim
Bir Ömür boyu mutlu olursun inşallah
Aile çok değerli Kıymetli
Çok buruk geçiyor bu dönemler
En ufak bişeyde ağlıyor duygusallık tavan yapmıştır eminim
Benim kız kardeşim çeyizi evden çıkarırken Evde küçükken yazdığımız Hatıra defterini bulmuş
Ben ona 14 Yaşında iken şöyle yazmışım
Belki bi gün ikimizde evlenicez kuş olup Uçucaz bu yuvadan bu defterde yazdıkşarımızı çocuklarımıza okutacağız yazmışım
Tam tuz biber oldu düğün arefesi tüm aile ağlamaktan

Zayifim kuzum ah ahhh yazacak cok sey varda ((

Tek kelime yazayim cogumuz gectik o yoldan ne yaparsin hem aglarim hem giderim demisler :).

Mutlu huzurlu bir evin olsun gulen yuzun hic solmasin , yuvan yavrularla dolsun , neseniz daim
Olsun . Mutluluklarrrr .

Menun yinede iyi selinim . Aksam tuzu kacirmasaydin

Selinim bayramda arti 2 normal kuzum , bunye diyete alisik olunca yediklerimiz hemen depoya gidiyor

Bugün sabah 70.2 çıktı canım önceki cuma 72.1 di galiba
Fatmacim
Uyari yapmak durumundayim sana ... Evet kilon guzel gidiyor gorulsede son gunlerdeki menulerini begenmedim . Ogun atlayarak verdigin kilolar uzgunumki ilerde ya geri gelir yada kilo vermeni durdurur . Lutfen 2 lokmada olsa ogunlarini YE! Apla nasihati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…