- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Sütlü tatlılar var malesef bir de evde yiyen olduğu için bir şey yapamıyorum dökmek de istemiyorum ama krema var içinde bugün artık döksem de iyi olur çabuk bozuluyor kremaben bayram biyer bitmez kalan tatlıları dondurucuya attım yememek için
Ben de callanetics i araştırıyorum. Türkçe videosunu bulabilirsem bugün başlayacamGünaydın çıtır hatunlar
Ben şimdi leslie ve jillian ın videolarını bilgisayara indiriyorum indirme işlemim bitince gidip ütü yapıp evi süpüreceğim arkasından da sporumu yapıp duş alacağım böyle yaınca gözüme büyüdü
Türkçe pek bulunmuyor o videolar ya bende jillian ı aradım ama bulamadım :)Ben de callanetics i araştırıyorum. Türkçe videosunu bulabilirsem bugün başlayacam
Günaydınn :)Günaydın takımcım : )
Cokkkk tavsiye ederimBen de callanetics i araştırıyorum. Türkçe videosunu bulabilirsem bugün başlayacam
Yillar once pc ye sonrada cidiye kaydetmisyim o videolari .. Pcyi oglan ofise goturdu bugunTürkçe pek bulunmuyor o videolar ya bende jillian ı aradım ama bulamadım :)
Biliyorum ablam sonuna kadar haklısın ama ben kilo hızlı gitsin diye yapmıyorum. İcim gerçekten almıyor sabah çeyrek pogaca ile krem peynir denedim normalde çok severim ama onu bile zor yedimFatmacim
Uyari yapmak durumundayim sana ... Evet kilon guzel gidiyor gorulsede son gunlerdeki menulerini begenmedim . Ogun atlayarak verdigin kilolar uzgunumki ilerde ya geri gelir yada kilo vermeni durdurur . Lutfen 2 lokmada olsa ogunlarini YE! Apla nasihati
Türkçesi varmış ya burda araştırdım biraz ama bulamadım bi türlü abla. Bi de bişey sorcam sen yaptın herhalde. Ben buna uzun süre devam etsem bacaklarımda kalınlaşma yapmaz di mi? Çünkü bacaklarımın incelmeye ihtiyacı varCokkkk tavsiye ederim
Kizlar yapmisligim var , turkceside vardi ay o videolarin sesliside bi komik..
İç bacagi sen istiyodin dimi hayriş ? Birebir bacaklar , karin ve kalca icin
Bi de abla bunun birkaç videosu var anladığım kadarıyla. Ben hangisiyle başlamalıyım bi bilgin var mı ?Cokkkk tavsiye ederim
Kizlar yapmisligim var , turkceside vardi ay o videolarin sesliside bi komik..
İç bacagi sen istiyodin dimi hayriş ? Birebir bacaklar , karin ve kalca icin
Kiz sen hamiş falan olmayasinBiliyorum ablam sonuna kadar haklısın ama ben kilo hızlı gitsin diye yapmıyorum. İcim gerçekten almıyor sabah çeyrek pogaca ile krem peynir denedim normalde çok severim ama onu bile zor yedim
1saatlik bir video var dublajli ben onu biliyorum ..Bi de abla bunun birkaç videosu var anladığım kadarıyla. Ben hangisiyle başlamalıyım bi bilgin var mı ?
O dedigim 1 saatlik videonun basinda uglayanlarin sonuclariTürkçesi varmış ya burda araştırdım biraz ama bulamadım bi türlü abla. Bi de bişey sorcam sen yaptın herhalde. Ben buna uzun süre devam etsem bacaklarımda kalınlaşma yapmaz di mi? Çünkü bacaklarımın incelmeye ihtiyacı var
Yok abla kaçırmadım yani sanırımMenun yinede iyi selinim . Aksam tuzu kacirmasaydin
1 ayda zor veriyorum 2 günde gelince sinirleniyorum. Neyse depo olmasınlar yaSelinim bayramda arti 2 normal kuzum , bunye diyete alisik olunca yediklerimiz hemen depoya gidiyor
Ben de callanetics i araştırıyorum. Türkçe videosunu bulabilirsem bugün başlayacam
aebenim benimde bu bahsettiğin videoyu 2-3 gün denemişliğim var, sen böyle yazınca benimde yapasım geldi, pc ye kaydetmiştim ama sildim, yeniden bulayımda elimin altında olsun :) yinede vakit olursa gönlüm jillian nmtz videosunda, oda çok etkili geldi bana ama devamlı yapmaya fırsatım olmuyor maalesef ...Callle ilgili bi animda var hayrisim . O 1-2 haftalik donemden sonra , esim bana sarilip yatar, eli gobegimin ustunde oluro gun dediki karnini niye icine cekip uyuyorsun ? Ne cekmesi dedim call oyle yapti ..kaslari cok yogun calistirdigi icin hemen topluyor .
Çok teşekkür ederim. Seslendirme bi hayli ilginçmiş evetCanım benim yaptığım buydu@psikohayris
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/preview?pli=1
Değilim abla eminimKiz sen hamiş falan olmayasin.
Zorlada olsa migdene bisi girsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?