Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet çok güzel bişeye benziyor. Çok heveslendim. Hemmen bugün başlayayım. ÖLçülerimi de alıcam. Bakalım 1 ay sonra nası bi sonuç çıkacak

Hayırlı uğurlu olsuun evliliğin ablacım Çok mutlu olun inşallah

İnternette o kadar çok hareket ve spor programı duydum kii kafam karıştıı Marie winsor ile pilatesii bileniniz var mıı ? Herkes 1 ayda bacaklarda ciddi bir incelme olduğunu yazmıış

halamın kızı 19 yaşında ve 160 boy civarı. 40 kilonun da altına düşmüş bu ara 38 falan. gerçketen iskeletten kötü durumda. halam kilo verdiğimi görünce sevindi. ama kızını resmen besiye çekme hazırlıkları yapmış bayram sonrası için. balık yağı kapsülü, keçiboynuzu pekmezi aklınıza ne gelirse almış ve yemeği bitene kadar başında bekleyecekmiş. nasıl bir dünya bi yanda biz bir yanda onlar. bu arada halam da 150 boy 45 kg civarı hem de 2 çocuk doğurdu. forumda kilo almak isteyenler başlığını görünce ben de bu çelişkiyi düşünür oldum iyice.

Asiri zayiflarin işi kilolulardan zor fatmam allah yardimcilari olsun ... Yiyipde kilo alamayanlarda var .. Bizlerin yine sabirla verme sansimiz var ..

Yillar once pc ye sonrada cidiye kaydetmisyim o videolari .. Pcyi oglan ofise goturdu bugun .
Daha şimdiden o kadar yoruldum ki abla nasıl spor yapcam onu düşünüyorum eve klimacılar geldi bir de bugün iyi ki süpürmeye başlamamıştım ütü mahvetti beni iki hafta ütü birikirse böyle olur di mi ama

Yaparsin vampirellam çivi civiyi söker
Ay ütü demeyin bana , başina varinca yapiyomda varmam birkac haftayi aliyor yani tahmin edin ütü dagini . Kazanli utu alicam baska yolu yok ...

Cenaze evindedir fatmacim

evet ablam aklımdan çıkmış. herkesin herşey üstüste geliyor suphanallah. Allah yardımcıları olsun.

Asiri zayiflarin işi kilolulardan zor fatmam allah yardimcilari olsun ... Yiyipde kilo alamayanlarda var .. Bizlerin yine sabirla verme sansimiz var ..

halam yiyipte alamayanlardan, metabolizması turbo motorlu ve çok hareketli ama kız mır mır yemez içmez beğenmez tiplerden maalesef. anası el attı duruma ne olacak biz de merakla bekliyoruz bakalım.

Yaparsin vampirellam çivi civiyi söker
Ay ütü demeyin bana , başina varinca yapiyomda varmam birkac haftayi aliyor yani tahmin edin ütü dagini . Kazanli utu alicam baska yolu yok ...
Al abla en güzeli o bir de sıcak havada hiç çekilmiyor . Ben ne güzel diyordum ki ütü yaparım ev süpürürüm sonra spor duş oh yapamadım valla daha bi ütü çıktı aradan

merhabalar, üzülme, kilo birden bire düşüyor, bende 4-5 gün sabit olup, ertesi gün 1 kg verdiğim çok olmuştur, sen düzenli beslenmene devam et bence :)

Merhaba inşallah öyle olur

Ben geçen cuma 60 tım bugün yine 60 ım üzülme bence

Ttamam o zaman yola devam edeyim ben sağ olun kızlar ya

Çok kötü olmuşdum sabah-sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…