Evet çok güzel bişeye benziyor. Çok heveslendim. Hemmen bugün başlayayım. ÖLçülerimi de alıcam. Bakalım 1 ay sonra nası bi sonuç çıkacakCallle ilgili bi animda var hayrisim . O 1-2 haftalik donemden sonra , esim bana sarilip yatar, eli gobegimin ustunde oluro gun dediki karnini niye icine cekip uyuyorsun ? Ne cekmesi dedim call oyle yapti ..kaslari cok yogun calistirdigi icin hemen topluyor .
Hayırlı uğurlu olsuun evliliğin ablacımCanlar bugun son kez kalktım odamda...bugun evime veda ediyorum icim öyle buruk ki ben burda kac kere uyudum kac kere uyandim annemin kahvalti hazir demesiyle.. 25 yillik ömrümde ailem beni el ustunde tuttu ALLAH hepsinden razi olsun...icim yanıyor bidaha gelemicem cunku babamlarin tayini cikicak burdan yakin zamanda karadenizede veda ediyorum kac kere annemle cay bahcesinde oturduk babamla didistik tatli tatli bide aslan gibi kardesim var en kiymetlim ben gidiyorum diye ici kanayan benim kucuk prensim... bu yıllar benim en guzel yillarim ALLAHIMA cok sukur canlarim yanımda basimda saglar.... icimden gecenleri sizle paylasmak istedim evlilik cok guzel ama aileden kopmakta cok can yakiyor INŞALLAH yeni kurdugum yuvadada kendi ailem kadar mutlu olurum... duygularimi paylastim sizde hakkinizi helal edin canlar sizleri seviyorum canim takimim...
Hayris annen nerelerde bayram bitti hala ses yok benim teyze gibi kaçtı mi o da yoksa?Evet çok güzel bişeye benziyor. Çok heveslendim. Hemmen bugün başlayayım. ÖLçülerimi de alıcam. Bakalım 1 ay sonra nası bi sonuç çıkacak
Yetti dimii artık ablamGelinim yeter artik yedigin da
Aeben ablam böyle yazınca benim de başlayasım geldiiEvet çok güzel bişeye benziyor. Çok heveslendim. Hemmen bugün başlayayım. ÖLçülerimi de alıcam. Bakalım 1 ay sonra nası bi sonuç çıkacak
Cenaze evindedir fatmacimHayris annen nerelerde bayram bitti hala ses yok benim teyze gibi kaçtı mi o da yoksa?
halamın kızı 19 yaşında ve 160 boy civarı. 40 kilonun da altına düşmüş bu ara 38 falan. gerçketen iskeletten kötü durumda. halam kilo verdiğimi görünce sevindi. ama kızını resmen besiye çekme hazırlıkları yapmış bayram sonrası için. balık yağı kapsülü, keçiboynuzu pekmezi aklınıza ne gelirse almış ve yemeği bitene kadar başında bekleyecekmiş. nasıl bir dünya bi yanda biz bir yanda onlar. bu arada halam da 150 boy 45 kg civarı hem de 2 çocuk doğurdu. forumda kilo almak isteyenler başlığını görünce ben de bu çelişkiyi düşünür oldum iyice.
Daha şimdiden o kadar yoruldum ki abla nasıl spor yapcam onu düşünüyorum eve klimacılar geldi bir de bugün iyi ki süpürmeye başlamamıştım ütü mahvetti beni iki hafta ütü birikirse böyle olur di mi amaYillar once pc ye sonrada cidiye kaydetmisyim o videolari .. Pcyi oglan ofise goturdu bugun.
Yaparsin vampirellam çivi civiyi sökerDaha şimdiden o kadar yoruldum ki abla nasıl spor yapcam onu düşünüyorum eve klimacılar geldi bir de bugün iyi ki süpürmeye başlamamıştım ütü mahvetti beni iki hafta ütü birikirse böyle olur di mi ama
Cenaze evindedir fatmacim
Asiri zayiflarin işi kilolulardan zor fatmamallah yardimcilari olsun ... Yiyipde kilo alamayanlarda var .. Bizlerin yine sabirla verme sansimiz var ..
Al abla en güzeli o bir de sıcak havada hiç çekilmiyor . Ben ne güzel diyordum ki ütü yaparım ev süpürürüm sonra spor duş oh yapamadım valla daha bi ütü çıktı aradanYaparsin vampirellam çivi civiyi söker
Ay ütü demeyin bana , başina varinca yapiyomda varmam birkac haftayi aliyor yani tahmin edin ütü dagini. Kazanli utu alicam baska yolu yok ...
Kızlar ben cuma tartılmışdım 83 kg-dum
Bu gün ttartıldım 82.9
Ben geçen cuma 60 tım bugün yine 60 ım üzülme benceKızlar ben cuma tartılmışdım 83 kg-dum
Bu gün ttartıldım 82.9
merhabalar, üzülme, kilo birden bire düşüyor, bende 4-5 gün sabit olup, ertesi gün 1 kg verdiğim çok olmuştur, sen düzenli beslenmene devam et bence :)
Ben geçen cuma 60 tım bugün yine 60 ım üzülme bence
İnsanın sinirleri bozuluyor haklısın ama elden gelen de yok duruyor böyle işteMerhaba inşallah öyle olur
Ttamam o zaman yola devam edeyim ben sağ olun kızlar ya
Çok kötü olmuşdum sabah-sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?