Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ohh supersin ablaaaa...menü de spor da su da...bu haftanın acısını çıkaracaksın inşallah...

Günlük menüm kızlar
Kahvaltı: peynir salatalık Mantarlı yumurta zeytin 1 dilim ekmek 1 bardak yeşil çay
Öğlen: 1 avuç karışık kuru yemiş ve 1 muz
Aksam: 3 kaşık erişte sarımsaklı yoğurt salata kendi yaginda et kavurma
45 dakika yürüyüş 1 bucuk litre su

Günlük menüm kızlar
Kahvaltı: peynir salatalık Mantarlı yumurta zeytin 1 dilim ekmek 1 bardak yeşil çay
Öğlen: 1 avuç karışık kuru yemiş ve 1 muz
Aksam: 3 kaşık erişte sarımsaklı yoğurt salata kendi yaginda et kavurma
45 dakika yürüyüş 1 bucuk litre su

C CallanPinckney canım hiç düşmedimi çoçuğun ateşi döküntüler ne alemde?
Ateş düşürücüdür sonra Düşüyor, sonra tekrar yükseliyor ama cok yüksek degil, gece yani şimdi : ) 37,7ye çıktı, kalktık artık, ateş düşürücü, soğuk uygulama, şükür düşmeye başladı bakalim

vakit bayaği deçti sabah 6 da kalkmam gerek inşalaah herkese hayırlı akşamlar
Canım nasılsın
Az önce tartıldım 60.4
Cuma iftar öncesi 60.2 idim, ondan bu sonuç Şaşırtıcı degil
Sende durumlar nasıl
Beni geçebilecek misin cancağızım
Menünü sporunu gördüm cok guzel
Sen de benimkini beğendin mi fatmam
+200gramda olsam da cok iddialıyım hala : )))

Muhtemelen viral bişey Callancim inş yarına biseyim kalmaz.

+200 ne güzel ben +1000 artık bu vücuda bana ne yapıyor anlamiyorum

Canım menün iyi.fakat spor yok.ve ev işi spordansayılmazkiii...
Günaydın kaptanım,biliyorum spordan sayılmadığını,akşamüstü kayınvalidemlere yürüyerek gittim ama yağmur yağdığı için yürüyerek gelemedim,yemekte oradaydık. O yüzden sporum kısıtlı,bugün eksiğimi tamamlayacağım.

Çok güzel besivem...afferim sana...

Eksiklerini tamamla kuzum...çok iyi gidiyorsunuz...sen ve nana muhtemelen bu hafta listeyi kapacaksınız

Sıkıcı ve yağışlı bir Gaziantep sabahından herkese günaydın. Mutlu ve bol kilo kayıplı haftalar hepimize.
Ayyy ben o havalara bayılırımmmm...

Günaydınlar sevgili takımımmmm...menüleri göremediyim fıstıklar arada kaynadığını sanmayınnnn... Ahu060812
asfarovski güzelim dün gelmedin sankim...nirelerdesin?

Ya kaptanım,evde olsak çok iyi,alırım bir fincan çayımı kahvemi,battaniyemin girerim altına uzanırım. Ama çalışınca insanın içi daralıyor.

Viral bi şey ne ablam?
virüsten kaynaklanan hastalıklara deniyor aynuram
bakteriden kaynaklanan hastalıklara antibiyotik iyi geliyor ve düzeltiyor
virüsten kaynaklanan hastalıklara iyi gelmiyor,viral hastalıklar genelde ilaç kullanmadan düzeliyor,yapacak bir şey olmuyor pek

Nanacım ben meyveyi ara yapmanı öneririm . Ya kahvaltı öncesi (15) dk kadar yada ikindi ara .
Yemekle birlikte pek meyve önermem sağlıksız bir şeçim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…