Ohh supersin ablaaaa...menü de spor da su da...bu haftanın acısını çıkaracaksın inşallah...iyi akşamlar sevgili takımım
menümü veriyorum
SABAH
2 DLMekmek
peynir dom salatalık
6 7 zeytin
ÖĞLE
kabak yemeği salata
AKŞAM
ton balıklı salata ayran
2lt civarı su daha içerim inşallah kendimle gurur dydun bu kadar yorgunluktan sonra az önce yürüyüş ten geldim 40 dk civarı yürüdeüm
kaptanımı alıntalıyıp çok yorgunum yürüyamayaceğim diye yaza vaktım sonra çoçuklarda yordu gidip biraz yürüyeyimde dinleneyim dedim vücütüm yorulsada çok şükür kafam dinlendihayırlı akşamlar canlar
Ohh supersin ablaaaa...menü de spor da su da...bu haftanın acısını çıkaracaksın inşallah...
Ateş düşürücüdür sonra Düşüyor, sonra tekrar yükseliyor ama cok yüksek degil, gece yani şimdi : ) 37,7ye çıktı, kalktık artık, ateş düşürücü, soğuk uygulama, şükür düşmeye başladı bakalimC CallanPinckney canım hiç düşmedimi çoçuğun ateşi döküntüler ne alemde?
Canım nasılsınvakit bayaği deçti sabah 6 da kalkmam gerek inşalaah herkese hayırlı akşamlar
Muhtemelen viral bişey Callancim inş yarına biseyim kalmaz.Ateş düşürücüdür sonra Düşüyor, sonra tekrar yükseliyor ama cok yüksek degil, gece yani şimdi : ) 37,7ye çıktı, kalktık artık, ateş düşürücü, soğuk uygulama, şükür düşmeye başladı bakalim
+200 ne güzel ben +1000Canım nasılsın
Az önce tartıldım 60.4
Cuma iftar öncesi 60.2 idim, ondan bu sonuç Şaşırtıcı degil
Sende durumlar nasıl
Beni geçebilecek misin cancağızım
Menünü sporunu gördüm cok guzel
Sen de benimkini beğendin mi fatmam
+200gramda olsam da cok iddialıyım hala : )))
Viral bi şey ne ablam?Muhtemelen viral bişey Callancim inş yarına biseyim kalmaz.
Günaydın kaptanım,biliyorum spordan sayılmadığını,akşamüstü kayınvalidemlere yürüyerek gittim ama yağmur yağdığı için yürüyerek gelemedim,yemekte oradaydık. O yüzden sporum kısıtlı,bugün eksiğimi tamamlayacağım.Canım menün iyi.fakat spor yok.ve ev işi spordansayılmazkiii...
Çok güzel besivem...afferim sana...Günlük menüm kızlar
Kahvaltı: peynir salatalık Mantarlı yumurta zeytin 1 dilim ekmek 1 bardak yeşil çay
Öğlen: 1 avuç karışık kuru yemiş ve 1 muz
Aksam: 3 kaşık erişte sarımsaklı yoğurt salata kendi yaginda et kavurma
45 dakika yürüyüş 1 bucuk litre su
Eksiklerini tamamla kuzum...çok iyi gidiyorsunuz...sen ve nana muhtemelen bu hafta listeyi kapacaksınızGünaydın kaptanım,biliyorum spordan sayılmadığını,akşamüstü kayınvalidemlere yürüyerek gittim ama yağmur yağdığı için yürüyerek gelemedim,yemekte oradaydık. O yüzden sporum kısıtlı,bugün eksiğimi tamamlayacağım.
Ayyy ben o havalara bayılırımmmm...Sıkıcı ve yağışlı bir Gaziantep sabahından herkese günaydın. Mutlu ve bol kilo kayıplı haftalar hepimize.
ooo heyecanladım,ama korkuyorum ya,çünkü bu verdiklerim ödem gibi geliyor banaEksiklerini tamamla kuzum...çok iyi gidiyorsunuz...sen ve nana muhtemelen bu hafta listeyi kapacaksınız
Ya kaptanım,evde olsak çok iyi,alırım bir fincan çayımı kahvemi,battaniyemin girerim altına uzanırım. Ama çalışınca insanın içi daralıyor.Ayyy ben o havalara bayılırımmmm...
Günaydınlar sevgili takımımmmm...menüleri göremediyim fıstıklar arada kaynadığını sanmayınnnn...Ahu060812
asfarovski güzelim dün gelmedin sankim...nirelerdesin?
virüsten kaynaklanan hastalıklara deniyor aynuramViral bi şey ne ablam?
Adanada sonunda havalar açtı : ))Sıkıcı ve yağışlı bir Gaziantep sabahından herkese günaydın. Mutlu ve bol kilo kayıplı haftalar hepimize.
Nanacım ben meyveyi ara yapmanı öneririm . Ya kahvaltı öncesi (15) dk kadar yada ikindi ara .Öncelikle merhabalar; düzenli beslenmede 2 haftami geride bıraktım. Artık menüme meyve eklemek istiyorum. En azından bir tane. Ama ara öğün olarak değil. Acaba nasıl yapsam?
Bugün ki menüm.
Sabah; 1 tane haşlanmış yumurta, domates, peynir, zeytin , 10 fındık ve yeşil çay.
Öğlen; tavuk ızgara (2parca) ve ayran.
Akşam; kuru fasulye, yoğurt ve salata.
Spor; 1,5 saat yürüyüş, 10 dakika twister ile yan hareket.
2,5 litre su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?