Bencede fatmanurumen iyisi menimki kaptan yemiyorum sorun kalkıyor şaka bir yana yesem iyi olur ara sıra vitamin almak için
What s up olsun bence sadece foto paylaşırız bide ulaşamadığımız kişilere ulaşırız son yazılanlara gelemedim ama oldumu olmadımı BilmiyomOlur valla bana uyar...isteyen katılır...VATSAP QRUPU İSTEYEN BANA ÖZELDEN NUMARASINI ATSIN...BEN YAPARIM GRUP FALAN...AMA BURADAKI GÜNLÜK 5MESAJ KURALINI AKSATMAK YOK...BEN DE NUMARASI OLANLARDA OKEY DESİN YETER...
@koza16
yasom7272
@fatmanurkaya
@asfarovski
@Naz
Sarayca
@xpreiaZ
Ahu060812
@Habinar
aeben
@Daydream15
@ksrays
Diyer hatunlarda listeyi garantiledikce eklerim grupa...tabi isteyeni
Diyecek söz bulamıyorum Rabbim kimseyi böyle sınamasın be büyük sınavmalesef daha da hasarlar çıkmaya devam ediyor bu mübarek günler de dualarınızı esirgemeyin lütfen çok kötü durumda psikolojik olarak uyuyor ağır ilaçlar alıyor kolum çok ağrıyor diyor ağlıyor kolum yok mu diyor yazarken çok kötü oldum
Abla grubun msj sesini kapatabilirsinizBöcüm iyi olurda ben katılamam siz gibi değilim zırtpırt mesaj gelir eşimle papaz olmayımmüsaid olanlar burayı ihmal etmemek kaydıyla kurabilirsiniz bencede .
Merak etme abla sen Gelecem de ben elimi bile sürmemaeben ben ankaraya gelince habine turşu bulgur pilavı yemeğe gidelim tabi ahudan bize kalırsa kız ahu nerdesin polise ihbar ettim seni çoçukları dövüyon diye
2 kişiye oy kullana biliyorsunuz bu kıyamıda ınutmayın haya kızlar yemek yarışmasına 3 kişi katılır mı ya, bak şimdi ben baştan oyumu yazmıştım kime vereceğim diye, kırılma darılma olmasın sonra
CallanPinckney ben yarısirim demiştim ama üzgünüm +dayım bu hafta 5 güne gidermiş bilmem.çok sağolun dostlar inşallah bu sefer geçerhem kzıım hem eşim iyileşir inşallah
şimdi kim kim yarısıyoruz 6. takımla,oo biz ezer geçeriz yahuuu
whats up grubu mu kuruyoruz,yalnız aynuram whatsup grubundan sonra kimse takıma uğramıyor,haberin olsun
en azından benim eski takımımda böyle olmuştu
2 kişiye oy kullana biliyorsunuz bu kıyamıda ınutmayın ha
Benim için zor olmadı , kendimi çıkarınca zati 2 kaldıbiliyorum canım, 3 kişi olunca zor oluyor
2 kişiye oy kullana biliyorsunuz bu kıyamıda ınutmayın ha
Niye kırılalım saraycam , zati tüm yarışmalara takımımızın maşallahı var 3 kişiden aşa katılmıyoz
Benim için zor olmadı , kendimi çıkarınca zati 2 kaldı
Hanimle biz 4. Ve 6 takımla yarışa girdikmi ?????
Niye hiç hareket yokdiger yarış yaptıgımız takımlara siz gittinizmi baklava börek ısmarladınızmı ayol bu yarış böyle olmazzzzz !!!
Hep 3. Lük aldık yav bu safer 1. Lige inşallahahu demişti 2 oy verilecek diye, o zaman 2. oyum sana demiştim taaa o zamanlar
hadi bakalım iyi olan kazansın,
Ay bu da yapılmaz ki ağzım sulandi
Sen söyleyince dayanamadım tatlımı kaptım gelddiimmm
inşallah canım,Hep 3. Lük aldık yav bu safer 1. Lige inşallah
He şöyle perim
Sen söyleyince dayanamadım tatlımı kaptım gelddiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?