Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı sanahlar hatunhar .

Mutlu , umutlu , güzel bir hafta olsun inşallah ...

Tahmininiz üzere çok vaktim yok

Callancim yavrun hala iyileşmemiş şafa bulsun yavrum ...

Bana apla diyebilirsiniz sorun yok

Xperim eltinden uzakdur
Yoluna sk tavuk modundasın belli
Ben hep o moddayımdır ama ne bileyim insanları sevindirmek hoşuma gidiyor ;( lakin agzıyla isteyene alerjim var

Aynuram saat işi sana yaramış oh 1 hafta erken izle dizilerini

Hanimle biz 4. Ve 6 takımla yarışa girdikmi ?????

Niye hiç hareket yok diger yarış yaptıgımız takımlara siz gittinizmi baklava börek ısmarladınızmı ayol bu yarış böyle olmazzzzz !!!

Hafta sonu katılım az oluyor ama bugun herkes aktif olmalı .

Nanam sen eskiden daha aktiftin .
İrem neden yazmıyorsun ??
Emine hanım bi menü verip kaçıyorsunuz
Açıkçası bana kızanilirsiniz ama ben kaptan olsamogunuzu takıma almam nedemede böyle katulımı ve menüleri olan üye aceba rakıma girince basıl olur
Kızmayın bana ben açık sözlüyümdür ama inanın karşımdakileri düşündüğüm içindir

What s up olsun bence sadece foto paylaşırız bide ulaşamadığımız kişilere ulaşırız son yazılanlara gelemedim ama oldumu olmadımı Bilmiyom
Diyecek söz bulamıyorum Rabbim kimseyi böyle sınamasın be büyük sınav
Böcüm iyi olurda ben katılamam siz gibi değilim zırtpırt mesaj gelir eşimle papaz olmayım müsaid olanlar burayı ihmal etmemek kaydıyla kurabilirsiniz bencede .
Abla grubun msj sesini kapatabilirsiniz
aeben ben ankaraya gelince habine turşu bulgur pilavı yemeğe gidelim tabi ahudan bize kalırsa kız ahu nerdesin polise ihbar ettim seni çoçukları dövüyon diye
Merak etme abla sen Gelecem de ben elimi bile sürmem
Çok yoğundum
Ctesi sabah çocukların klubü ordan annem ordan kv ordanda Bi arkadaşa Bebek görmeye gittim yazamadım
Pazar sabah kahvaltı ya misafir akşam yemeğe misafir artı bide çocukların proje ödevleri banyoları falan vardı yine yazamadım
Bugünde daha evi bile toplamadım ama yine çıkıcam önce epilasyona gidicem ordan kızı bırakcam ordan bilgisayarlı muhasebe kursuna gitçem sonra çocukları toplayacam okullardan , yemek falan derken akşamı bulur offf

çok sağolun dostlar inşallah bu sefer geçer hem kzıım hem eşim iyileşir inşallah
şimdi kim kim yarısıyoruz 6. takımla,oo biz ezer geçeriz yahuuu
whats up grubu mu kuruyoruz,yalnız aynuram whatsup grubundan sonra kimse takıma uğramıyor,haberin olsun
en azından benim eski takımımda böyle olmuştu

ya kızlar yemek yarışmasına 3 kişi katılır mı ya, bak şimdi ben baştan oyumu yazmıştım kime vereceğim diye, kırılma darılma olmasın sonra

ya kızlar yemek yarışmasına 3 kişi katılır mı ya, bak şimdi ben baştan oyumu yazmıştım kime vereceğim diye, kırılma darılma olmasın sonra
2 kişiye oy kullana biliyorsunuz bu kıyamıda ınutmayın ha
Niye kırılalım saraycam , zati tüm yarışmalara takımımızın maşallahı var 3 kişiden aşa katılmıyoz

CallanPinckney ben yarısirim demiştim ama üzgünüm +dayım bu hafta 5 güne gidermiş bilmem.

2 kişiye oy kullana biliyorsunuz bu kıyamıda ınutmayın ha
Niye kırılalım saraycam , zati tüm yarışmalara takımımızın maşallahı var 3 kişiden aşa katılmıyoz

ahu demişti 2 oy verilecek diye, o zaman 2. oyum sana demiştim taaa o zamanlar

hadi bakalım iyi olan kazansın,

Sen söyleyince dayanamadım tatlımı kaptım gelddiimmm
He şöyle perim

Yavrum biz bu pastaları hem yer hende zayıflarız naberrrrr

Şimdi pc de değilim yoksa ikramını karşılıksız bırakmak ayıp olur perim emme bizim kızlar benim yerime size ikramda bulunur kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…