Aaa callanım bu sizi dahada şevke getirmeli ayol . Yenilmek varmı 4-6. Takımlara . Onlara inatttttAy bu da yapılmaz ki ağzım sulandi
Hiiç oluur muu :)) büyüklerimize ikramımız eksiksiz olmalı :))He şöyle perim
Yavrum biz bu pastaları hem yer hende zayıflarız naberrrrr
Şimdi pc de değilim yoksa ikramını karşılıksız bırakmak ayıp olur perim emme bizim kızlar benim yerime size ikramda bulunur kanımca
Geel ben sana yaparım kiiiiiiiAy bu da yapılmaz ki ağzım sulandi
Sen söyleyince dayanamadım tatlımı kaptım gelddiimmm
Habinar
daha bir şeye başlamadım canım... senin gibi özel şeyler yapmadan önce kilo almama için akşam yemeklerini kesmem lazım.. :))))))
inşallah canım dediğin gibi olur...
engineer333 çok büyük bir sınav hem eşi hemde kendisi için...Allah sabır versin çok zor inşallah ailecek bir birlerine tutunarak kalkarlar hastane odasından...gelinin değil damadında kolu olmaya bilirdi şuan... inşallah kendini de eşinin yerine koyar öyle hareket eder...
besive
canım benim yaaaa... arkadaşınla konuş eğer gidecekse haber versin ki gitmeden bir ev arakadaşı bulabilesin...sürekli ailenle irtibatta ol... öyle kendini kapatıp depresyonlara girme yaaa...
Eki Görüntüle 1668479
Herkesin motivasyon tarzi farkli. Tatli pasta beni hic etkilemez. Bana bunlarla gelin
rakibem maşallah diyorum :),
bende bu hafta ağırlık vereceğim egzersize,8 km lik vardi da bulamadim resmini. Sizi motive etmek icin tum hafta 7 km den az yurumeyecegim. Hadi sizler de egzersizlerinize agirlik verin, bu hafta 3 takim da (4,6 ve 7) super kilolar verip herkesi kiskandiralim
bende bu hafta ağırlık vereceğim egzersize,
hadi bakalım hepimize güzel kilo verelim :)
Bol bol yuruyun canim. En kolay egzersiz. Cok guzel de inceltiyor:)
Sarayca ya şu spor için biraz birbirimize gaz verelim yaa çok iyi biliyorum spor olmazsa veremediğimi ama bir türlü istikrarla yapamadım. Ne yapmayı düşünüyorsun spor olarak? Sporu ne zamandır geçiştiriyorum. 1 saatlik koşu bandı günlerimi özledim.günaydın kızlar
dün menüm karışıktı biraz, az ondan az bundan derken pek düzenli bir menüm olmadı.. kendime ceza olarak bu günden itibaren akşam 1 saat spor yapacağım
@CallanPinckney inşallah kısa zamanda geçer kızının rahatsızlığı
Sarayca ya şu spor için biraz birbirimize gaz verelim yaa çok iyi biliyorum spor olmazsa veremediğimi ama bir türlü istikrarla yapamadım. Ne yapmayı düşünüyorsun spor olarak? Sporu ne zamandır geçiştiriyorum. 1 saatlik koşu bandı günlerimi özledim.
canım ben gittim, rakibeler dişli çıktı, ikramlarımı beğenmediler...Oooo rakip takımlardan misafirlerimiz var haaa...ne güzel...ama ben katılamıyom şimdilik bu misafirliye.hazırlanıı çıkmam gerek...akşama anca gelirim...ama siz misafirlerimizi iyi ağırlayın haaa...bi de musafirliye giderken eli boş gitmeyin sakln
Ayyy bi de evde koşu bandın da mı vaaar?tessüf ederim xperim...o zaman yapsan ya hergün bi saat...keşke benimde olsa...ay ben çok istiyorum ama ne evimde yer vaar ne alcak param.kahr olasıca çok pahalı burada...araba parası neredeyseSarayca ya şu spor için biraz birbirimize gaz verelim yaa çok iyi biliyorum spor olmazsa veremediğimi ama bir türlü istikrarla yapamadım. Ne yapmayı düşünüyorsun spor olarak? Sporu ne zamandır geçiştiriyorum. 1 saatlik koşu bandı günlerimi özledim.
Kız sende beyenecekleri türden bi şeyler götürsen ya....canım ben gittim, rakibeler dişli çıktı, ikramlarımı beğenmediler...
Kız sende beyenecekleri türden bi şeyler götürsen ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?