Kız sende beyenecekleri türden bi şeyler götürsen ya....
diğer kızlarda sıra, ben yeterince götürdüm, tüm param bitti
Sen de benim gibi yarışların kadınısın haaaooo yavaş yavaş yarış moduna girilmiş kim tutar 7. takımı haydin kızlar bismillah tekrar sahalara dönme zamanıı acaip gaza geldim yaa
canım sen dışardayken alıver gayri biz evdeyiz şimdi nerden giyinip çıkalım borcumuzu kilo vererek öderiz inşallah
Allah iyiliğini versin aynuraSen de benim gibi yarışların kadınısın haaa
tamam ben koşu bandıma yöneliyorum öncelikle kilo vermek istiyorum hedefe ulaşınca sıkılaşmak için başlarım jiliana tekrar. jilianı bıraktım sporu da bıraktım resmen. spor yapmadan önce gir yaz saraycam olur mu ya ben de kalkar yaparım.günaydın canım, ben işe gelip giderken çoğunlukla yürüyorum, akşam ise jillianın no more ile başlayan videosu var, onu yapmayı düşünüyorum, kilo verdirmez belki ama baya baya sıkılaştıracağına inanıyorum
Sıkıcı ve yağışlı bir Gaziantep sabahından herkese günaydın. Mutlu ve bol kilo kayıplı haftalar hepimize.
virüsten kaynaklanan hastalıklara deniyor aynuram
bakteriden kaynaklanan hastalıklara antibiyotik iyi geliyor ve düzeltiyor
virüsten kaynaklanan hastalıklara iyi gelmiyor,viral hastalıklar genelde ilaç kullanmadan düzeliyor,yapacak bir şey olmuyor pek
Bencede fatmanurum
Neden yemiyorsun sevmiyormusun ?
Sen de benim gibi yarışların kadınısın haaa
Ayyy bi de evde koşu bandın da mı vaaar?tessüf ederim xperim...o zaman yapsan ya hergün bi saat...keşke benimde olsa...ay ben çok istiyorum ama ne evimde yer vaar ne alcak param.kahr olasıca çok pahalı burada...araba parası neredeyse
Size yenilmektense ac kalırım daha iyiGeel ben sana yaparım kiiiiiii
bende gaza geldim bu akşam kesin koşuyorummmmmm tutmayın beniiiooo yavaş yavaş yarış moduna girilmiş kim tutar 7. takımı haydin kızlar bismillah tekrar sahalara dönme zamanıı acaip gaza geldim yaa
yok arkadaş, yan gözle bile bakmadılar ikramlarıma, rakibelerimiz zorlu valla
yok arkadaş, yan gözle bile bakmadılar ikramlarıma, rakibelerimiz zorlu valla
Size yenilmektense ac kalırım daha iyi
bende gaza geldim bu akşam kesin koşuyorummmmmm tutmayın beniii
saraycam önemli olan zor rakibeleri yenmek zoru başarmak
evet naz örnek alınacak menülere sahip, kaçamaklarını hiç görmedim şimdiye kadar
evet naz örnek alınacak menülere sahip, kaçamaklarını hiç görmedim şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?