Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

D3s1 bacım adını yada sana hitap edilcek bi nick ver bize ta geçenlerde 4 . Takımdayken yazcaktım sana bunu nicini yazamıyorum ben yaşlı bir karıyam
Bu arasa yaş kaçti 4. Takımın aplasıda sensin sanki

tamam ben koşu bandıma yöneliyorum öncelikle kilo vermek istiyorum hedefe ulaşınca sıkılaşmak için başlarım jiliana tekrar. jilianı bıraktım sporu da bıraktım resmen. spor yapmadan önce gir yaz saraycam olur mu ya ben de kalkar yaparım.
bugün kendimi acaippp şiş hissediyorum...
spor yaptıkça motivasyonumuzu daha artıracağız eminim

Sıkıcı ve yağışlı bir Gaziantep sabahından herkese günaydın. Mutlu ve bol kilo kayıplı haftalar hepimize.

cnım havaların yağişina ve soğumasına okadar seviniyorumki o sıcak antep yazından sonra çok özlemişim

canım sende sağlikcımızın

Bencede fatmanurum
Neden yemiyorsun sevmiyormusun ?

canım pğlanın yemediği mandalin elmaların artanlarından yiyorum ama düzenli değil açıkçası kiloma etki edermi diyede endişeleniyorum

Sen de benim gibi yarışların kadınısın haaa

canım nerdeyse hayatımın en uzun soluklu diyeti moldu oda biraz yarışlardaki hiırs huyumdan sınıfımdada öyle asla bir deneme olsa bilgi yarışması olsa 2. dayanamam uykularım kaçar illa 1.olacağim bu huyum nihayet burda çok işme yaradı çok şükür

o kadar mı abla??? ben de gerçi pahalıya almıştım baya. kaç sene önce maaşın yarısı gitmişti ama her zayıflama kararımda onun varlığını bilmek bile beni gaza getiriyor. yağmurda çamurda karda soğukta dışarıda yürüyüş olmuyor çünkü. gerçi benim yaşadığım yerde baharda güneşte de çıkılmıyor maalesef küçücük ilçe olunca. neyse ki koşu bandı var yoksa eklemlerim pas tutacak köylerde ilçelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…