saraycam çok güzel ikramlar götürmüşsün onlar yemedi elimizde kalması oturup biz yiyelim bari dermişim
teşekkürler canım, sana iyi dersler, bende yemeği bekliyorum, hala gelmemiş.okul vakti kızlar kalkıp salatamı yapıp işime gideyim ama aklım burda herkese güzel bir gün diliyorum
evet canım benim... ama ben izindeyim ve izinde ayrıldığım kilomun üstüne 1,5 kilo aldım onu vermem lazım...çoklu alıntı yaptıktan sonra ...nisan annelerini okuyordum o sayfadayken cevap yazmışımSen bu takimda miydin:) Bu hafta rakipmisiz canim. Gazamiz mubarek olsun:)
arkadaşla aynı yaştayız 35...nisan annelerinden tanışıyoruz... bebeklerimiz aynı ayda doğdular...D3s1 bacım adını yada sana hitap edilcek bi nick ver bize ta geçenlerde 4 . Takımdayken yazcaktım sana bunu nicini yazamıyorum ben yaşlı bir karıyam
Bu arasa yaş kaçti 4. Takımın aplasıda sensin sanki
iyiyiz Hülya abla sen nasılsın....terapiler iyi gidiyormuş...Allah ım inşallah tamamen sağlığına kavuştu haberini de bizlere vermeni nasip etsin...Napıyonuz bacılar
İnşallah hülüşüm aralık sonuna belli olacak tam sonuç...iyiyiz Hülya abla sen nasılsın....terapiler iyi gidiyormuş...Allah ım inşallah tamamen sağlığına kavuştu haberini de bizlere vermeni nasip etsin...
Kilo vermeye çalışıyoruz abla,daha doğrusu bir şey yapmaya değil bir şey yapmamaya çalışıyoruz (yememeye )Napıyonuz bacılar
iyiyim Allaha şükür ama yine uzaklaştım diyetten kendime diyet arıyorum..Pegan diyetini araştırıyorum bikaç gündür...Kilo vermeye çalışıyoruz abla,daha doğrusu bir şey yapmaya değil bir şey yapmamaya çalışıyoruz (yememeye )sen nasılsın sağlığın nasıl?
İlla bi ad koyacaz bi değişiklikle başlıycaz dimi hulya bu bizi adepte ediyoiyiyim Allaha şükür ama yine uzaklaştım diyetten kendime diyet arıyorum..Pegan diyetini araştırıyorum bikaç gündür...
Ay kızlar abla diyincearkadaşla aynı yaştayız 35...nisan annelerinden tanışıyoruz... bebeklerimiz aynı ayda doğdular...D3S1R3
Leptin hormonunun çalışması için 5 saat birşey yenmemelidir diyor karatay, o yüzden ara öğün istemiyorum. Ama öğleden 15 dakika önce yerim.Nanacım ben meyveyi ara yapmanı öneririm . Ya kahvaltı öncesi (15) dk kadar yada ikindi ara .
Yemekle birlikte pek meyve önermem sağlıksız bir şeçim olur
belki onların takımında yaşça daha küçükler vardır ondan abla diyorlardır... birde yaştan ziyade kişilik olarakta çok olgun olduğu içinde öyle sanmış olabilirler...abla sağol bu arada 35 e küçük dediğin için :))))) gerçi seni görseler abla demezlerdi ,ben senin ablan gibi duruyorum yanında....Ay kızlar abla diyinceküççükmüşsünüzya
Niçini yazamadıgım küçük abla menülerin ve sporun her daim harika
Aebenim öyle şeyler beni motive etmiyor aksine geriyor...pegan diyeti WHO nun onayladığı bir diyet..o yüzden dikkatimi çekti..İlla bi ad koyacaz bi değişiklikle başlıycaz dimi hulya bu bizi adepte ediyo
Yarış lisyesine sende yazılsana bacım bunun seni teşvik edecegini biliyorum
Ay bu huyumuz uymadı işteAebenim öyle şeyler beni motive etmiyor aksine geriyor...pegan diyeti WHO nun onayladığı bir diyet..o yüzden dikkatimi çekti..
son halini gördüm çoook zayıflamış...acayip fark var.... bir de saçlarını kestirmiş liseli kızlar gibi olmuş maşşallah diyim... akşam yada müsait olduğunda kotasını bile aşar ...ne olursa olsun burayı hiç ihmal ettiğini görmedim...ona da maşşallah diyim....Yaseminin işe başladıği nasi belli (yeri belli ) günlük 5 mesajını dolduramıycak görüyonmu
onda da glisemik indeks önemli,,senin diyete benziyor gibi...vegan diyetiyle taş devri diyetinin karması..Ay bu huyumuz uymadı işte
Bilmiyorum o diyeti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?