Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen bu takimda miydin:) Bu hafta rakipmisiz canim. Gazamiz mubarek olsun:)
evet canım benim... ama ben izindeyim ve izinde ayrıldığım kilomun üstüne 1,5 kilo aldım onu vermem lazım...çoklu alıntı yaptıktan sonra ...nisan annelerini okuyordum o sayfadayken cevap yazmışım

D3s1 bacım adını yada sana hitap edilcek bi nick ver bize ta geçenlerde 4 . Takımdayken yazcaktım sana bunu nicini yazamıyorum ben yaşlı bir karıyam
Bu arasa yaş kaçti 4. Takımın aplasıda sensin sanki
arkadaşla aynı yaştayız 35...nisan annelerinden tanışıyoruz... bebeklerimiz aynı ayda doğdular... D3S1R3

Kilo vermeye çalışıyoruz abla,daha doğrusu bir şey yapmaya değil bir şey yapmamaya çalışıyoruz (yememeye ) sen nasılsın sağlığın nasıl?
iyiyim Allaha şükür ama yine uzaklaştım diyetten kendime diyet arıyorum..Pegan diyetini araştırıyorum bikaç gündür...

iyiyim Allaha şükür ama yine uzaklaştım diyetten kendime diyet arıyorum..Pegan diyetini araştırıyorum bikaç gündür...
İlla bi ad koyacaz bi değişiklikle başlıycaz dimi hulya bu bizi adepte ediyo
Yarış lisyesine sende yazılsana bacım bunun seni teşvik edecegini biliyorum

Nanacım ben meyveyi ara yapmanı öneririm . Ya kahvaltı öncesi (15) dk kadar yada ikindi ara .
Yemekle birlikte pek meyve önermem sağlıksız bir şeçim olur
Leptin hormonunun çalışması için 5 saat birşey yenmemelidir diyor karatay, o yüzden ara öğün istemiyorum. Ama öğleden 15 dakika önce yerim.

Ay kızlar abla diyince küççükmüşsünüzya
Niçini yazamadıgım küçük abla menülerin ve sporun her daim harika
belki onların takımında yaşça daha küçükler vardır ondan abla diyorlardır... birde yaştan ziyade kişilik olarakta çok olgun olduğu içinde öyle sanmış olabilirler...abla sağol bu arada 35 e küçük dediğin için :))))) gerçi seni görseler abla demezlerdi ,ben senin ablan gibi duruyorum yanında....

İlla bi ad koyacaz bi değişiklikle başlıycaz dimi hulya bu bizi adepte ediyo
Yarış lisyesine sende yazılsana bacım bunun seni teşvik edecegini biliyorum
Aebenim öyle şeyler beni motive etmiyor aksine geriyor...pegan diyeti WHO nun onayladığı bir diyet..o yüzden dikkatimi çekti..

Yaseminin işe başladıği nasi belli (yeri belli ) günlük 5 mesajını dolduramıycak görüyonmu
son halini gördüm çoook zayıflamış...acayip fark var.... bir de saçlarını kestirmiş liseli kızlar gibi olmuş maşşallah diyim... akşam yada müsait olduğunda kotasını bile aşar ...ne olursa olsun burayı hiç ihmal ettiğini görmedim...ona da maşşallah diyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…