bahsettiğin diyeti mi uygulayacaksın hülyamonda da glisemik indeks önemli,,senin diyete benziyor gibi...vegan diyetiyle taş devri diyetinin karması..
Nasıl yaparsın bunu cancagazimkızlar dün menü vermedim... çünkü malesef akşam çok fena cozuttum
ama önümde 4 gün var!
bugün itibari ile kendi kararlarımı açıklıyorum. akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemeyeceğim. bir saat koşu bandında 6 km yürüyüş yapacağım. bugün öğlen de hala karnım şişti ve yemek yemedim elma ile geçiştirdim akşam da tavuklu salata yapıcam bugün dünün cezası olsun benm. bir de regl olunca şişim iniyor diyordum ama hiç de öyle olmadı!
bugün silkinip kendime geliyorum!!!
Bilmiyorum Saraycam moda giremiyorumbahsettiğin diyeti mi uygulayacaksın hülyam
buraya fazla uğramamandan belli oluyor, moda giremediğinBilmiyorum Saraycam moda giremiyorum
haftasonu menülerimide yazayım
cumartesi
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen yok ( eve gidip temizlik yaptım )
akşam
1 tabak menemen
salatalık
beyaz peynir
zeytin
su 2 litre
spor yok malesef
pazar
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
zeytin
sabah geç kahvaltı olduğu için öğlen yok
akşam
tavuk sote
yoğurt
su 2 litre
spor yine yok malesef
Yok artık hülüşüm abartma istersen yakında hatta 1 hafta sonra 40 olucambelki onların takımında yaşça daha küçükler vardır ondan abla diyorlardır... birde yaştan ziyade kişilik olarakta çok olgun olduğu içinde öyle sanmış olabilirler...abla sağol bu arada 35 e küçük dediğin için :))))) gerçi seni görseler abla demezlerdi ,ben senin ablan gibi duruyorum yanında....
haahhaha yazdım bile seniCalann kız en en üyelerine en çok çenesi düşük aplalar kategorisine yasoyla beni yazaydınya
bu arada bu hafta en iyi kiloyu senin vereceğinden eminimkızlar dün menü vermedim... çünkü malesef akşam çok fena cozuttum
ama önümde 4 gün var!
bugün itibari ile kendi kararlarımı açıklıyorum. akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemeyeceğim. bir saat koşu bandında 6 km yürüyüş yapacağım. bugün öğlen de hala karnım şişti ve yemek yemedim elma ile geçiştirdim akşam da tavuklu salata yapıcam bugün dünün cezası olsun benm. bir de regl olunca şişim iniyor diyordum ama hiç de öyle olmadı!
bugün silkinip kendime geliyorum!!!
afiyet olsun nazcım, sen meyve yemiyormuydun?
Gerçekten yazmışsın amanın kız ben şaka dediydim , benim çöplüğüm diyet gurupları dahaahhaha yazdım bile seni
görmemişsin :))))))))))
siyaset topiğindeyim birkaç gündür ...kiloma gelince 1 haftadır tartımıyooom korkumdan..buraya fazla uğramamandan belli oluyor, moda giremediğinkilon kaç
Ay oraya gitildimi çıkılmıyoki hülyam ya o yüzden hiç bakmamaya çalışıyorumsiyaset tipiğindeydim birkaç gündür ...kiloma gelince 1 haftadır tartımıyooom korkumdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?