De sana şekerdiz ayırsınlarofff ya bu hafta herkesin aşure yapacağı tuttu . bugün annem yapıyor , yarın halam yapacakmış çağırdı , perşembe kız kardeşim yapacak . bir aksilik olmazsa cumarteside ben yapacağım .
senin yazdığını görmeden önce yazmıştım benGerçekten yazmışsın amanın kız ben şaka dediydim , benim çöplüğüm diyet gurupları da
hiç siyasetle işim olmaz, ohh kafam rahat :)siyaset topiğindeyim birkaç gündür ...kiloma gelince 1 haftadır tartımıyooom korkumdan..
offf ya bu hafta herkesin aşure yapacağı tuttu . bugün annem yapıyor , yarın halam yapacakmış çağırdı , perşembe kız kardeşim yapacak . bir aksilik olmazsa cumarteside ben yapacağım .
Birkaç kişi var düzeyli sohbet den onlarla konuşuyorum...girmem ben kavgaya bildiklerimi paylaşıyorum Aebenim...Ay oraya gitildimi çıkılmıyoki hülyam ya o yüzden hiç bakmamaya çalışıyoruminsanların görüşleri ne olursa olsun düşmen gibi birbirlerine saldırmaları hiç hoşuma gitmiyor
Ben severim siyaseti,eşimde sever ,evde ilk muhabbet konusu..ama oğlan bıktı bizden..hiç siyasetle işim olmaz, ohh kafam rahat :)
Allah kolaylık versin nazcım, senden beklentimiz yüksek, ona göre, yerken bizi düşün,
hiç siyasetle işim olmaz, ohh kafam rahat :)
Allah kolaylık versin nazcım, senden beklentimiz yüksek, ona göre, yerken bizi düşün,
De sana şekerdiz ayırsınlar
Bi kavanoz sıcakken konserve yaptır . Hafta sonu ödülün olsun o zamanabla yememeye kararlıyım bakalım bunuda üstesinden gelicem
Nasıl yaparsın bunu cancagazim
nasıl yersin
Kendini düşünmedin takımada mi düşünmedin
Birbirimize siz verelim artık hedefe ulaşana kadar kaçamak yok
Kendine ceza ver ve dün yediklerinin kalorisi kadar spor yap lutfen
helal olsun ya maşallah sanaabla yememeye kararlıyım bakalım bunuda üstesinden gelicem
naz yaa menülerin falan harika! spor da normalde çok iyi yapıyorsun hafta sonu yapmıyordun galiba.. keşke daha sık gelebilsen yazabilsen buraya. tam örnek alınacak menülerin ve azmin var çünküsağol sarayca meyve hafta içi yiyiyorum ama haftasonu olduğunda düzenim şaşıyor çoğunlukla
Su 2 litreCanım meyve yediyin zaman üzerine 2kaşık yoğurt ya da süt iç...suyunu yazmamışsın umarım 2yi geçmiştir.spor çok iyi...
naz yaa menülerin falan harika! spor da normalde çok iyi yapıyorsun hafta sonu yapmıyordun galiba.. keşke daha sık gelebilsen yazabilsen buraya. tam örnek alınacak menülerin ve azmin var çünkü
helal olsun ya maşallah sana
inşallah canımçok sağol canım . koruma evrelerini hiç geçemesemde bu sefer olacak İNŞALLAH
canım yaaa :))). ..yazını küçük çocuk gbi hayal ettim seni... ama göz önünd eolunca insnaın kendini tutması bir nebze daha zor... evde abur cubur çok olduğunda bitene kadar uyku girmezdi gözümüze :))...eve böyle şeyleri sokmayınca mecburen yemiyorsun... göz görmeyince gönül katlanıyor:)))))çok haklısın callanya eşim gitmiş pasta almış gelmiş kızdım niye eve getiriyosun diye işe giderken götürcem diyor yanımda. yarısını götürdü yarısı evde.. tuttum tuttum kendimi en son elma almak için dolaba gittiğimde dayanamadım ve aldım bir dilim bi de ekmeği kendim pişirince çok güzel koktu onun da tadına baktım 1 dilim kadar
yani günü berbat ettim....
ama toparlayacağım cumaya kadar söz!!!
benim bu aralar çok sık olmaya başladı... en önemlisi stresten ama suyu az tükettiğim zamanda felaket başım ağrır...Selamlar arkadaşlar nasılsınız?beni sorarsanız iyiyim çok şukur.dunku menumle başlayım hemen.
Sabah iki dl ekmek
Zeytin 3 adet
Yumurta 1 adet
Domates salatalık
Öğle bir dl ekmek
4 yk nohutlu yahni
Salata
Yoğurt
Akşam 2 köfte
Uç kaşık pilav
Yoğurt
Salata
Su 2 lt
Spor ablamda olduğum için yapamadım dun kızlar uzgunumm
Çok başım ağrıyor kızlarr bugunler acep havalardan mı ki sizde de oluyor mu??
abartma diyorsun da okuyanlar benim sana iltifat ettiğimi sanacaklar...ama tamamen gerçek... maşşallah ... ..yaşında bir şey yokta işte yaşını göstermeyince şaşırıyor insan...sen şimdi okula başladın ya...emin okulda samimi olduğun konuştuğun arkadaşların vardır yoksada olacaktır ilerde ve onlarda benimle aynı düşüncede olacaklar...Yok artık hülüşüm abartma istersen yakında hatta 1 hafta sonra 40 olucam
Not kız ben seni 20 yaşların sonunda sanımıyordum ciddiyim bak
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun.benim bu aralar çok sık olmaya başladı... en önemlisi stresten ama suyu az tükettiğim zamanda felaket başım ağrır...
birde saçın ıslakken rüzgarda yada cereyanda kaldıysan sinüzitin varsa ağrı yapar...geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?