Bu sene aklıma bile gelmiyordu ama burada okudukça canım çekti. Yapmayı da becerrmiyorum.offf ya bu hafta herkesin aşure yapacağı tuttu . bugün annem yapıyor , yarın halam yapacakmış çağırdı , perşembe kız kardeşim yapacak . bir aksilik olmazsa cumarteside ben yapacağım .
Bu sene aklıma bile gelmiyordu ama burada okudukça canım çekti. Yapmayı da becerrmiyorum.
Daha önce denemedim ama becerebilir miyim ki? Bakayım bi tarifine. Bizim apartmanda da tık yok ki getirsinlerbende ilk defa geçen sene yapmıştım. kolay aslında yapması internetten almıştım ben tarifi . yakın olsaydık gönderirdim sana
Pek menüyü yorumlamayı becrremem, anlamam da ama sanırım akşam için 2 yumurta fazla olmuş gibi geldi. Onun yerine öğlen yedigin tavuk sote den varsa onunla yoğurt yeseydin sanki daha iyi olabilirdi.bende bugünkü menümü yazayım sporumu ve suyumu yarın yazarım .
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
tavuk sote
salata
ara
1 adet elma
akşam
2 yumurta ile yapılmış peynirli sebzeli omlet
salata
Oy kuzum kıyamamBu sene aklıma bile gelmiyordu ama burada okudukça canım çekti. Yapmayı da becerrmiyorum.
Emine hanımcım erkek milleti süprüz yapsa nolacak kız ama gaz vermişKalkayım popomu kaldırayım da sporumu yapayım.Eşim 70 kilo olursan sana bir sürpriz yapacağım dedi. Hadi inşallah.İlk somut desteğini de gördüm .
Dur bakem pc getireyim gelir gelmez çok açıkmistim mutfağında sabah dağınık bırakmıştım yemek yapıp hemen mutfağında topladım ay gözümün önünde açıldı ara öğünde yapamadım bugün gözüm dönmüş neyse ekmek yemedim cok şükür .Yasom bak seni nerelere aday yaptık kız
Tahlillerin iyi çıkmasına sevindim bacım ..
d vitamini kullanayım bakalım yaşlanıyoruz bide onu deneyelim düşük çıktı . karatay teyzem d vitaminine çok baskılayarak söylüyodu belkide o yüzden veremiyorum oda normal seviyeye gelir hala veremessem atlayacam balkondanYasom bak seni nerelere aday yaptık kız
Tahlillerin iyi çıkmasına sevindim bacım ..
Ben seni 27 sanıyordum. Yazdıklarına bakarak gerçi hâlâ öyle sanıyorumYok daha 1 haftam var
Yapmada kendime güvenmiyorum hiç denemediğim birşey. Gelirse yerim gelmezse canım sağolsun artıkOy kuzum kıyamamaslında yemediğin iyide ..
Ben sana tarif etsem aslında zor değil kuzum benim . Cıma güzel kilo vermiş olursan yaparsın annende yer hem . Yakın olaydık
nanacım aşure yapmayı bende yeni öğrendim bence gençken denemekten korkmayın ben hep yapamam sanıyordum inanki çok kolay benim gibi yaşlanınca öğrenmeyin bence dene bişey kaybetmezsin.Ben seni 27 sanıyordum. Yazdıklarına bakarak gerçi hâlâ öyle sanıyorum
Yapmada kendime güvenmiyorum hiç denemediğim birşey. Gelirse yerim gelmezse canım sağolsun artık
O zaman ben haftaya kolay olayından deneyeyim hem özel günüme denk getirir, tatlı niyetine gecistiririmnanacım aşure yapmayı bende yeni öğrendim bence gençken denemekten korkmayın ben hep yapamam sanıyordum inanki çok kolay benim gibi yaşlanınca öğrenmeyin bence dene bişey kaybetmezsin.
nette tarifler var ama aeben ablan tarif ederim demiş eminim onun tarifi güzel olacaktır ben ilk netten bakıp yapmıştım bikere yaptımı zaten gerisi kolay.O zaman ben haftaya kolay olayından deneyeyim hem özel günüme denk getirir, tatlı niyetine gecistiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?