Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

offf ya bu hafta herkesin aşure yapacağı tuttu . bugün annem yapıyor , yarın halam yapacakmış çağırdı , perşembe kız kardeşim yapacak . bir aksilik olmazsa cumarteside ben yapacağım .
Bu sene aklıma bile gelmiyordu ama burada okudukça canım çekti. Yapmayı da becerrmiyorum.

bende bugünkü menümü yazayım sporumu ve suyumu yarın yazarım .

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
tavuk sote
salata

ara
1 adet elma

akşam
2 yumurta ile yapılmış peynirli sebzeli omlet
salata

bende ilk defa geçen sene yapmıştım. kolay aslında yapması internetten almıştım ben tarifi . yakın olsaydık gönderirdim sana
Daha önce denemedim ama becerebilir miyim ki? Bakayım bi tarifine. Bizim apartmanda da tık yok ki getirsinler

Pek menüyü yorumlamayı becrremem, anlamam da ama sanırım akşam için 2 yumurta fazla olmuş gibi geldi. Onun yerine öğlen yedigin tavuk sote den varsa onunla yoğurt yeseydin sanki daha iyi olabilirdi.

Slm gençler 5 mesaj kotamı doldurup gideyim nasılsınız ? Bugün tahlilerimı yaptırdım çok fazla iltifat aldım şımarmasam barişımarmak için elinden geleni yapacam hala kilo fazlam var dedikçe herkes kızdı ama ben 60 kadar inmek hatta olmak istiyorum ama 58 hayal gibi geliyor . Bu arada damla vitaminin düşük çıktı ilaç kullanacam ödemim için dedim güldü Dr bey bu dalgalanmalara alış dedi olacak troid it hastasısin ne bekliyor sun buna katlanacaksın diyince boynumu büküp döndüm dur bakalım ne olacak.

Kalkayım popomu kaldırayım da sporumu yapayım.Eşim 70 kilo olursan sana bir sürpriz yapacağım dedi. Hadi inşallah.İlk somut desteğini de gördüm .

Bu sene aklıma bile gelmiyordu ama burada okudukça canım çekti. Yapmayı da becerrmiyorum.
Oy kuzum kıyamam aslında yemediğin iyide ..
Ben sana tarif etsem aslında zor değil kuzum benim . Cıma güzel kilo vermiş olursan yaparsın annende yer hem . Yakın olaydık

Kalkayım popomu kaldırayım da sporumu yapayım.Eşim 70 kilo olursan sana bir sürpriz yapacağım dedi. Hadi inşallah.İlk somut desteğini de gördüm .
Emine hanımcım erkek milleti süprüz yapsa nolacak kız ama gaz vermiş
Not : bacım yaş kaçtı çoluk çoçuk varmı menü yazıp kaçıyosun yahu

Yasom bak seni nerelere aday yaptık kız

Tahlillerin iyi çıkmasına sevindim bacım ..

Dur bakem pc getireyim gelir gelmez çok açıkmistim mutfağında sabah dağınık bırakmıştım yemek yapıp hemen mutfağında topladım ay gözümün önünde açıldı ara öğünde yapamadım bugün gözüm dönmüş neyse ekmek yemedim cok şükür .

d vitamini kullanayım bakalım yaşlanıyoruz bide onu deneyelim düşük çıktı . karatay teyzem d vitaminine çok baskılayarak söylüyodu belkide o yüzden veremiyorum oda normal seviyeye gelir hala veremessem atlayacam balkondan

Yok daha 1 haftam var
Ben seni 27 sanıyordum. Yazdıklarına bakarak gerçi hâlâ öyle sanıyorum

Oy kuzum kıyamam aslında yemediğin iyide ..
Ben sana tarif etsem aslında zor değil kuzum benim . Cıma güzel kilo vermiş olursan yaparsın annende yer hem . Yakın olaydık
Yapmada kendime güvenmiyorum hiç denemediğim birşey. Gelirse yerim gelmezse canım sağolsun artık

Ben seni 27 sanıyordum. Yazdıklarına bakarak gerçi hâlâ öyle sanıyorum

Yapmada kendime güvenmiyorum hiç denemediğim birşey. Gelirse yerim gelmezse canım sağolsun artık
nanacım aşure yapmayı bende yeni öğrendim bence gençken denemekten korkmayın ben hep yapamam sanıyordum inanki çok kolay benim gibi yaşlanınca öğrenmeyin bence dene bişey kaybetmezsin.

nanacım aşure yapmayı bende yeni öğrendim bence gençken denemekten korkmayın ben hep yapamam sanıyordum inanki çok kolay benim gibi yaşlanınca öğrenmeyin bence dene bişey kaybetmezsin.
O zaman ben haftaya kolay olayından deneyeyim hem özel günüme denk getirir, tatlı niyetine gecistiririm

O zaman ben haftaya kolay olayından deneyeyim hem özel günüme denk getirir, tatlı niyetine gecistiririm
nette tarifler var ama aeben ablan tarif ederim demiş eminim onun tarifi güzel olacaktır ben ilk netten bakıp yapmıştım bikere yaptımı zaten gerisi kolay.

İyi akşamlar sevgili takım kaptanlarım ve arkadaşlarım.
Menumu yazıyım ben de.
Sabah iki dl ekmek
Peynir
4 zeytin
Öğle bir dl ekmek
Patlıcan yemeği 5 kaşık
Yoğurt
Akşam patlıcan yemeği
Yoğurt
Salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…