Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayırlı akşamlar kızlar
Menüm
Sabah
Iki dilm tb
Peynir
Pişmiş domates biber
Omlet

Öğle
Yumurtalı fasulye iki kaşık
Iki kaşık bulgur pilavı
Yoğurt

Ara
Bir çay br.süt

Akşam
Iki kaşık yumurtalı fasulye
Iki parça et
Bir çy br ayran
Salata
Bir lokma ekmek

Su 2 olacak

Spor
30Dk tempolu yürüyüş

Ortalık yine sessiz sedasız. Neyse bu akşam kabak dolması yaptım çok güzel olmuştu. Onun tarifini vereyim belki denemek isteyen olur.
4 tane kabağı iyice yıkayıp yanlarındaki sap kısımlarını çıkarıp her birini 3 er parçaya ayırdım.
Daha sonra maydanoz, dereotu, 1 adet domates, 3 dış sarmisak, ve 6 yaprak taze nane yi rondodan iyice ince şekilde geçirdim ve sonra içine kıyma, tuz ve karabiber atarak 1 kez daha rondodan geçirerek iç harcimi hazırladım. Sonrada kabaklarin içini doldurup tencereye dizdim. Üstüne de salçalı sos yapıp döktüm. Bir bardakta kaynamış su ekledikten sonra biraz kaynatıp azıcık zeytin yağı ekledim. Sonrada çok kısık ateşte 45 dakika pisirdim. Gerçekten tadı çok güzel oldu. Ve akşam yemeği içinde ağır değil diye dusunmuyorum. Azıcık iç harcim ve kabağın içi kaldı. Yarinda onlarla kabak yemeği yapacağım.
Benim gibi kabağı çok seven varsa tavsiye ederim.

bugun menüm
sabah kızımdan artaN avcumdan biraz kçük tost
3 tane küçük etli biber dolması,3/4 kase yoğurt
öğlen: light ton balığı
akşam:elma
su 2lt yi geçtim
spor yok

sabahki yarış heyecanını pek kalmamış sanki takımda geçmişi okudum herkese hayırlı akşamlar
ben dedimki 6. takıma 7. takım yenilmez
bana o zaman bu sefer yenilecek dediler
o değilde fatmacım beni geçebilecekmisin,kilon kaç,ne yaptın meraktayım
benim menülerimi takip ediyor musun

hayırlı akşamlar sevgili takımı menümü veriyorum
SABAH
2DLM EKMEK
yumurta
peynir
5 zeytin dom salatalık
ARA
1 tane biber dolması
AKŞAM ÖĞLE
TAVUK
salata
ayran
cumartesiden beri mücadele ettiğpim dolmadan bu sabah dayanamayıp 1 tane yedim yemesem iyiyidi ama dolmayla antebin domatesli köftesi en zayıf olduğum yemekler
okul dönüşü arabadan yürümek için indim yağmur yağinca yapamöadım dinlenir pğlanı uyutursam inşallah yapmayı düşünüyorum suyu biraz azaltım ama 2lt tamamlamaya çalışacağim

Moralim cok bozuk dun gece ucaga bindim donus ici giriste polis arama yaparken telefonumu dusurdu ve telefonumun ekrani kirildi ve ekran kayboldu oylece ucaga bindim inince esimi aramam gerekiyodu ve telefon olmayinca polise gittim durumu anlattim neyseki polis aradibesimle bulustuk .bugunde okuldan sonra dogru tamirciye ve 480 lira fiyat istedilerrrrr yani yeni telefon alsam daha iyi.simdilik vermedim.su andada oglanin tabltinden yaziyorum...cokk uzuldum.

ben dedimki 6. takıma 7. takım yenilmez
bana o zaman bu sefer yenilecek dediler
o değilde fatmacım beni geçebilecekmisin,kilon kaç,ne yaptın meraktayım
benim menülerimi takip ediyor musun

canım geçen hafta 113.8 dim hedefim 112 li bişeyler olmak daha sağlıklı tartılamadım inşallah bu hafta ümitkarım bakalım sorunun cevabına gelince tabiki bu hafta cuma günü senin halincevabını almışsındır

Menu
Sabah: 1 haslanmis yumurta salatalik domates yesil cay tuzsuz lorpeynir

Ara 2 mandalina
Ogle . Kuruyemis ceviz fistik badem herbirinden 4er tane

Ara sade turk kahvesi

Aksam. Corba salata

Hafta sonu kacamaklarim oldugu icin bu haftayi siki tutucam ama adette oldum. Yani ben dikkat edeyimde haftaya hazirlik olsun eksi goremesemde.

Su 2 litre spor yok maalesef okulda nobetciydim oglen telefon icin kosturdum simdide oglanin dersleri ile ugarsiyoruz ayrica cok yorgunum gozumden uyku akiyor adette olunca pek hareket yapasim gelmedi erkendende yatmayi dusunuyorum.hepinizi coook opuyorummmmmm

canım sağlık olsun tamirine ne çok para istemişler

Offf sormaaa bu 3. Ekran kirmam yani vallah tamire verdiklrimle yenisini alirdim esimde kizdi tabiii bide ben herisimi telefondan hallediyorum elim ayagim resmen sizi bile oyle takip ediyodum simdi oganin tabletini aldimda oyle yaziyom maalesfvtelefonlar akilli ama masrafi cook.paneli degiscekmis komple.sadece cam olsaydi 120 lira.yenide alamam taksitler kalkti sanirimm bu parayi verecegimm

Bugün ki menüm;
Sabah (10 gibi. Yeni saat uygulaması maduruyum ); 1 haşlanmış yumurta , 5 zeytin, peynir, domates ve 6 ceviz ve yeşil çay.
Öğlen; 2 mandalina, kırmızı lahana salatası (rendele bol limon sık(agzim ekşidi), oh mis).
Akşam ; biber dolması, 1 kase yoğurt.
Spor; 1,30 saat yürüyüş ve 20 mekik. Yatmadan öncede twister yapacağım.
Su; 2,5 litre.

Kılıf kullanmıyor musun?

Afiyet olsun canım. Dolmayi oglen salata ve yogurtla öğün olarak yeseydin keşke. Sen evde yaptigin yemeklerden yemiyorsun sanırım. Bence yemelisin. Ben hep ana yemegimi kendime uygun yapip yerim. Pilav vs. Yemem tabi.

sabahki yarış heyecanını pek kalmamış sanki takımda geçmişi okudum herkese hayırlı akşamlar
Ne yapayım fatma veriyom gazı veriyom gazı ama bi yere kadar kimsede heves yok aynurada yokya bugun birazda ondan

Son düzenleme:
Menün süper rakibem
Tebrik ederim senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…