- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
ben dedimki 6. takıma 7. takım yenilmezsabahki yarış heyecanını pek kalmamış sanki takımda geçmişi okudum herkese hayırlı akşamlar
ben dedimki 6. takıma 7. takım yenilmez
bana o zaman bu sefer yenilecek dediler
o değilde fatmacım beni geçebilecekmisin,kilon kaç,ne yaptın meraktayım
benim menülerimi takip ediyor musun
Moralim cok bozuk dun gece ucaga bindim donus ici giriste polis arama yaparken telefonumu dusurdu ve telefonumun ekrani kirildi ve ekran kayboldu oylece ucaga bindim inince esimi aramam gerekiyodu ve telefon olmayinca polise gittim durumu anlattim neyseki polis aradibesimle bulustuk .bugunde okuldan sonra dogru tamirciye ve 480 lira fiyat istedilerrrrr yani yeni telefon alsam daha iyi.simdilik vermedim.su andada oglanin tabltinden yaziyorum...cokk uzuldum.
Kılıf kullanmıyor musun?Offf sormaaa bu 3. Ekran kirmam yani vallah tamire verdiklrimle yenisini alirdim esimde kizdi tabiii bide ben herisimi telefondan hallediyorum elim ayagim resmen sizi bile oyle takip ediyodum simdi oganin tabletini aldimda oyle yaziyom maalesfvtelefonlar akilli ama masrafi cook.paneli degiscekmis komple.sadece cam olsaydi 120 lira.yenide alamam taksitler kalkti sanirimm bu parayi verecegimm
hayırlı akşamlar sevgili takımı menümü veriyorum
SABAH
2DLM EKMEK
yumurta
peynir
5 zeytin dom salatalık
ARA
1 tane biber dolması
AKŞAM ÖĞLE
TAVUK
salata
ayran
cumartesiden beri mücadele ettiğpim dolmadan bu sabah dayanamayıp 1 tane yedim yemesem iyiyidi ama dolmayla antebin domatesli köftesi en zayıf olduğum yemekler
okul dönüşü arabadan yürümek için indim yağmur yağinca yapamöadım dinlenir pğlanı uyutursam inşallah yapmayı düşünüyorum suyu biraz azaltım ama 2lt tamamlamaya çalışacağim
27 mi yok artıkBen seni 27 sanıyordum. Yazdıklarına bakarak gerçi hâlâ öyle sanıyorum
Yapmada kendime güvenmiyorum hiç denemediğim birşey. Gelirse yerim gelmezse canım sağolsun artık
Ne yapayım fatma veriyom gazı veriyom gazı ama bi yere kadar kimsede heves yoksabahki yarış heyecanını pek kalmamış sanki takımda geçmişi okudum herkese hayırlı akşamlar
Menün süper rakibemhayırlı akşamlar sevgili takımı menümü veriyorum
SABAH
2DLM EKMEK
yumurta
peynir
5 zeytin dom salatalık
ARA
1 tane biber dolması
AKŞAM ÖĞLE
TAVUK
salata
ayran
cumartesiden beri mücadele ettiğpim dolmadan bu sabah dayanamayıp 1 tane yedim yemesem iyiyidi ama dolmayla antebin domatesli köftesi en zayıf olduğum yemekler
okul dönüşü arabadan yürümek için indim yağmur yağinca yapamöadım dinlenir pğlanı uyutursam inşallah yapmayı düşünüyorum suyu biraz azaltım ama 2lt tamamlamaya çalışacağim
Oh oh maşallah, Allah bağışlasın. Ne genç anne olmuşsun27 mi yok artık...nanam 22 -17-16 yaşlarında yavrularım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?