- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Niye ya ben cok hırslıyımNe yapıyım farma vetiyom gazı veriyom gazı ama bi yere kadar kimsede heves yokaynurada yokya bugun birazda ondan
vakka serpilim dün yaptım komşulara dağıttım bende yarım kase yedim geri kalanınıda bugün hastaneye götürdüm iş yeri arkadaşlarım bayıldı dibini sıyırdılarYasemin abla aşuren nasıl oldu eminim güzel olmuştur
callanım beni aday göstermişsin canımsın teşekkür ederim bu arada kuzucuğun nasıl eşini sormuyorum onlar büyük geçer atlatır.bugun menüm
sabah kızımdan artaN avcumdan biraz kçük tost
3 tane küçük etli biber dolması,3/4 kase yoğurt
öğlen: light ton balığı
akşam:elma
su 2lt yi geçtim
spor yok
pelin hocam canın sağolsun bazen böyle aksilikler oluyor . cana geleceğine mala gelsin canın sağolsun üzme boşyere kendini.Moralim cok bozuk dun gece ucaga bindim donus ici giriste polis arama yaparken telefonumu dusurdu ve telefonumun ekrani kirildi ve ekran kayboldu oylece ucaga bindim inince esimi aramam gerekiyodu ve telefon olmayinca polise gittim durumu anlattim neyseki polis aradibesimle bulustuk .bugunde okuldan sonra dogru tamirciye ve 480 lira fiyat istedilerrrrr yani yeni telefon alsam daha iyi.simdilik vermedim.su andada oglanin tabltinden yaziyorum...cokk uzuldum.
Aynura yok yasemin işten geldi yorgun benimde fırsatım olmadı , senle saraycam olmasanız menülere yorum yapan olmayacakMenün süper rakibem
Tebrik ederim senii
açıkçası eskiden herkes herkese yorum yapardı şimdi herkes bizden bekliyor yapın öneride bulunun 7takımmmm yanlış bulduğunuz şeyleri yazın.Aynura yok yasemin işten geldi yorgun benimde fırsatım olmadı , senle saraycam olmasanız menülere yorum yapan olmayacak
Arkadaşlar menü yorumlarını hepimiz yapmalıyız
Bir kaç kişide olmasanız zatenNiye ya ben cok hırslıyım
Kızım hasta olsa da, az önce çamaşır makinem bozulmuş olsa da
Şükür ki eşim duzeldi
Haklısın aebenimAynura yok yasemin işten geldi yorgun benimde fırsatım olmadı , senle saraycam olmasanız menülere yorum yapan olmayacak
Arkadaşlar menü yorumlarını hepimiz yapmalıyız
Süpersiin ablam5 mesaj kotam doldu gidiyom benmenümüde yazayımda
sabah
1yumurta tb ekmeği içine beyaz peynirli tost ama yarısını yedim ve 2 zeytin
ara
türk kahvesi heç içmem ama bugün içesim geldi
öğlen
kurufasülye ve yoğurt
akşam
salata ayran hindi ızgara
2.5 lt su ve yürüyüş bandında 40 dakka hafif koşu( yaşlıyım unutmayın)
Gelinim resimleri buraya koymayaydın bariSüpersiin ablam
Abla normalde yemek koymam ama alttaki kızlarla aradaki fark tam görülsüün diye koyduumGelinim resimleri buraya koymayaydın bari
Hatun! Dost musun düşman mı bilemedimSelamlar rakibelerimiiz ben 7.takımdan geliyoruuumBu hafta ben yeni izine çıktım o yüzden yarışmıyorum ama takımııın en küçüğü olarak siz ablalarıma ikramda bulunayım dediim
Buyruun buyruun çeşit çoook doya doya yiyiiinSonra da
böyle oluuuun !!
YA DAAAAAAA SAĞLIKLIIII YAŞAMLA , BOL SU VE SPORLA
BÖYLE OLUUUNKARAR SİZİİİİN
Bu mesajlarııı 4.ve 6.takıma atıyoruuumBuraya da atayım dediiim Her şey bizim elimizde şu pembe üstlü hatun favoriiim fiziğe baaaak Gerçekten her şeyii kendimiiz için yapıyoruz seçim sadece kendi nefsimizde Hadiii bakalıım durmak yok cısta yok bu hafta yarış biziiim Ay ben yarışmıyorum ama takım ruhu sonuçta gaza geldim
Bende öyle düşünüyordum. Sanki yorum yaparsak 'sus sen nereden bileceksin!' diyen olacak gibi geliyor.ben sadece bazı arkadaşlar tecrübeli diye yorum yapıyor sanıyordum, üzerimize düşerse tabi ki yardımcı olalım birbirimize.
Aaaa ben nasıl düşman olayııım sizler içiiin ne savaşlar yapıyorum şuanHatun! Dost musun düşman mı bilemedim
İnsan yemeyin böyle olursunuzdan önce bugün yiyeyim yarından itibaren yemeyeyim öyle olurum diyor. Ha birgün once ha birgün sonra nolcak. Fistiklimi yesem cevizli mi? Yada her ikisinden yiyeyim kararsızlık tan iyidirAaaa ben nasıl düşman olayııım sizler içiiin ne savaşlar yapıyorum şuanValla zaten çoğu yerde görüyoruz yemekleriii motive amaçlı onlar yemeyiin sakın siiiz siz ordaki kızlara odaklanıın
kozacım hiçbirini canım çekmedi valla tokum tokum gel ben sana çay ısmarlayımSelamlar rakibelerimiiz ben 7.takımdan geliyoruuumBu hafta ben yeni izine çıktım o yüzden yarışmıyorum ama takımııın en küçüğü olarak siz ablalarıma ikramda bulunayım dediim
Buyruun buyruun çeşit çoook doya doya yiyiiinSonra da
böyle oluuuun !!
YA DAAAAAAA SAĞLIKLIIII YAŞAMLA , BOL SU VE SPORLA
BÖYLE OLUUUNKARAR SİZİİİİN
Bu mesajlarııı 4.ve 6.takıma atıyoruuumBuraya da atayım dediiim Her şey bizim elimizde şu pembe üstlü hatun favoriiim fiziğe baaaak Gerçekten her şeyii kendimiiz için yapıyoruz seçim sadece kendi nefsimizde Hadiii bakalıım durmak yok cısta yok bu hafta yarış biziiim Ay ben yarışmıyorum ama takım ruhu sonuçta gaza geldim
Biz ona xperi diyoruzSpora başlıyorum prei nickini hatirliyamadim. Türkçe nickler edinin yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?