Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yasemin abla aşuren nasıl oldu eminim güzel olmuştur
vakka serpilim dün yaptım komşulara dağıttım bende yarım kase yedim geri kalanınıda bugün hastaneye götürdüm iş yeri arkadaşlarım bayıldı dibini sıyırdılar deki hastanede yenen herşey tatlı oluyor kötüde olsa
bugun menüm
sabah kızımdan artaN avcumdan biraz kçük tost
3 tane küçük etli biber dolması,3/4 kase yoğurt
öğlen: light ton balığı
akşam:elma
su 2lt yi geçtim
spor yok
callanım beni aday göstermişsin canımsın teşekkür ederim bu arada kuzucuğun nasıl eşini sormuyorum onlar büyük geçer atlatır. şaka şaka eşinde iyidir umarım.
pelin hocam canın sağolsun bazen böyle aksilikler oluyor . cana geleceğine mala gelsin canın sağolsun üzme boşyere kendini.

İyi akşamlar Ben dün ve bugün diyet dışına çıktııım bayaaa Çarşamba da arkadaşlarımla gezmeye gidicez çok az da o gün çıkabilirim ama yarından itibaren tekrar sağlıklı yaşam moduna geçiyorum Çarşamba ablam geliyo üniden ayy şimdi annemden onu bunu istiycek hepside cıs olacak kesiin ama abartmadan sadece tadıcam dayanıcam Bu arada ben yarışmasam da hadi bakalım gösteriiiin gücünüzüü Sizin için gidip kışkırtıcıı eylemlerime başlıycam birazdan ama benimkiler hem motivasyonda içericeeek

Aynura yok yasemin işten geldi yorgun benimde fırsatım olmadı , senle saraycam olmasanız menülere yorum yapan olmayacak

Arkadaşlar menü yorumlarını hepimiz yapmalıyız
açıkçası eskiden herkes herkese yorum yapardı şimdi herkes bizden bekliyor yapın öneride bulunun 7takımmmm yanlış bulduğunuz şeyleri yazın.

5 mesaj kotam doldu gidiyom ben menümüde yazayımda
sabah
1yumurta tb ekmeği içine beyaz peynirli tost ama yarısını yedim ve 2 zeytin
ara
türk kahvesi heç içmem ama bugün içesim geldi
öğlen
kurufasülye ve yoğurt
akşam
salata ayran hindi ızgara
2.5 lt su ve yürüyüş bandında 40 dakka hafif koşu( yaşlıyım unutmayın )

Selamlar rakibelerimiiz ben 7.takımdan geliyoruuum Bu hafta ben yeni izine çıktım o yüzden yarışmıyorum ama takımııın en küçüğü olarak siz ablalarıma ikramda bulunayım dediim

Buyruun buyruun çeşit çoook doya doya yiyiiin Sonra da
böyle oluuuun !!

YA DAAAAAAA SAĞLIKLIIII YAŞAMLA , BOL SU VE SPORLA

BÖYLE OLUUUN KARAR SİZİİİİN

Bu mesajlarııı 4.ve 6.takıma atıyoruuum Buraya da atayım dediiim Her şey bizim elimizde şu pembe üstlü hatun favoriiim fiziğe baaaak Gerçekten her şeyii kendimiiz için yapıyoruz seçim sadece kendi nefsimizde Hadiii bakalıım durmak yok cısta yok bu hafta yarış biziiim Ay ben yarışmıyorum ama takım ruhu sonuçta gaza geldim

Süpersiin ablam

Hatun! Dost musun düşman mı bilemedim

ben sadece bazı arkadaşlar tecrübeli diye yorum yapıyor sanıyordum, üzerimize düşerse tabi ki yardımcı olalım birbirimize.
Bende öyle düşünüyordum. Sanki yorum yaparsak 'sus sen nereden bileceksin!' diyen olacak gibi geliyor.

Hatun! Dost musun düşman mı bilemedim
Aaaa ben nasıl düşman olayııım sizler içiiin ne savaşlar yapıyorum şuan Valla zaten çoğu yerde görüyoruz yemekleriii motive amaçlı onlar yemeyiin sakın siiiz siz ordaki kızlara odaklanıın

Aaaa ben nasıl düşman olayııım sizler içiiin ne savaşlar yapıyorum şuan Valla zaten çoğu yerde görüyoruz yemekleriii motive amaçlı onlar yemeyiin sakın siiiz siz ordaki kızlara odaklanıın
İnsan yemeyin böyle olursunuzdan önce bugün yiyeyim yarından itibaren yemeyeyim öyle olurum diyor. Ha birgün once ha birgün sonra nolcak. Fistiklimi yesem cevizli mi? Yada her ikisinden yiyeyim kararsızlık tan iyidir

kozacım hiçbirini canım çekmedi valla tokum tokum gel ben sana çay ısmarlayım ama şu kız gibi olmak vardı toto da maşallah pek güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…