Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnsan yemeyin böyle olursunuzdan önce bugün yiyeyim yarından itibaren yemeyeyim öyle olurum diyor. Ha birgün once ha birgün sonra nolcak. Fistiklimi yesem cevizli mi? Yada her ikisinden yiyeyim kararsızlık tan iyidir
ne kadar şanslıyım rabbime şükürler olsun tatlıyı sevmeyince gözümde kalmıyor

Kızlar şimdi aklıma takılan şeyler var.bu diyetisyenler neden bu kadar ekmek veriyor?bir de değişimler oluyor listelerde.mesela iki kaşık pilav yerine bir dilim ekmek yenebilir gibi.orneğin iki dlm ekmek hakkımız var ben bunun bir dlm ekmek yerine iki kaşık pilav bir dlm ekmek şeklinde yiyemez miyim?pilav ve ekmek birlikte olmaz diyen oldu da ondan soruyorum.

Aynen, dün bir bugün iki der biri diye çekiniyordum ama kuruntu demek ki benimki de.
şimdi emine hanım biz ne doktoruz ne diyetisyen bizde deneme yanılma ile kendi doğrularını bulmuş insanlarız bir diyet geçmişimiz var sizlerde yorum yapınki bizde sizin diyet konusundaki düşünceleriniz bilelim yanlış varsa düzeltelim yada siz düzeltin bunun gibi mesala nana demeseki ben karatay yapıyorum ben ona derimki nana çok zeytin yiyorsun yağ oranı fazla ama karatay yaptığı için bu konuda eleştiride bile bulunmuyoruz.

İnsan yemeyin böyle olursunuzdan önce bugün yiyeyim yarından itibaren yemeyeyim öyle olurum diyor. Ha birgün once ha birgün sonra nolcak. Fistiklimi yesem cevizli mi? Yada her ikisinden yiyeyim kararsızlık tan iyidir
Pişt nana sana cııııs bugün yarıın yok yemiyosuuun canıım Bak o kadar konuştuuum sen git güzelce yeşilçay iç,soda iç, su iç Ya da aç bir video dans et,spor yap

ikisi de karbonhidrat ya ,herhalde bünyeye aynı anda girmesini istemiyorlar.
Sen yenisini galiba sendromundayız ondan

ay sevindim, ben yarın diyetisyenimin listesine devam edeceğim inşallah.Bakalım neler değişecek.

kozacım hiçbirini canım çekmedi valla tokum tokum gel ben sana çay ısmarlayım ama şu kız gibi olmak vardı toto da maşallah pek güzel
Oh süper olur ablam ben de sana üstüne sade bir türk kahvesii yaparıım içeriiz Valla abla kıız cidden müthiiş üniversitede hedeflerimden biri de şöyle bir fizik olsuun Ama bu kızın ki kadar olamaz çünküü işi fitness eğitmenliği instagramda habire video paylaşıyo sporlu

Tabiki de zaten sizin böyle söylediğinizi değil de benim bu yönde kuruntu yaptığımı belirtiyorum.Çünkü böyle durumlarla da karşılaşmışlığım oldu.Bugünkü konuşmayla aslında yanlış anladığımı,kendimin çekindiğimi fark ettim. Yüz yüze kimse ile konuşma fırsatım olmadığından çekiniyorum sanırsam.

Evet zeytin de yağ var, bunu biliyorum ama salataya yağ eklemeyip dengelemeye çalışıyorum. Yoksa zeytini bende biliyorum

şimdi canım diyelimki günlük 6 dilim ekmek yeme hakkın var diyetisyen eşliğinde yaptığında
sabah 2 dilim yedin öğlen 1 çorba içtin sebze yemeğin ve 3 kaşık pilav yedin ama ekmek yok niye çünkü çorban 1dilim ekmek ve pilavında bir dilim ekmek diyelimki ara öğünündede mısır yedin 1 su bardağı 1 ekmek akam bir çorba sebze yemeği bir dilim ekmek yedin kaç dilim oldu akaşama kadar 6 dilim anladınmı canım.

Pişt nana sana cııııs bugün yarıın yok yemiyosuuun canıım Bak o kadar konuştuuum sen git güzelce yeşilçay iç,soda iç, su iç Ya da aç bir video dans et,spor yap
İrademe sahip çıkıyorum merak etme canım

Evet zeytin de yağ var, bunu biliyorum ama salataya yağ eklemeyip dengelemeye çalışıyorum. Yoksa zeytini bende biliyorum
canım eleştirmiyorum yanlış analama karatay yapıyorum dedinmi ben zaten çok yorum yapmam çünkü karatay konusunda çok bilgiye sahip değilim karatay 10tanede yiyin diyor burda yapan arkadaşlar vardı ben onlardan öğrendim ama bana bazı şeyleri ters geldiğinden açıkçası ben bu konuda yorum yapmıyorum. bunun gibi.yoksa derimki 5i geçme nana yağ oranı fazla derim ve araştırdığını bildiğinide tahmin ediyorum. sonra sen bilmiyorsun bile deme hakkına sahip değilim.

çitlembiğim bu kızdanda güzel olursun sen kv de güzel gelin güzel oğlanda yakışıklı gördüm ha laf aramızda

polikistik over sendromu için yapıyorum,ibrahim saraçoğlu'nun tarifi.Kaynayan suyu soğanı dörde bölüp atıp, 5 dk kaynadıktan sonra suyunu içiyorum.İnşallah düzenli adet görmemi sağlar.
geçmiş olsun inş şifa olur bikaç arkadaşım o adamın başka kürlerini yaptılar memnun kalan çok inaşşal sizede şifa olur.

Yok zaten öyle dusunmedim lütfen yanlış anlama. Sadece nedenini aciklamak istefim. Aslında haklisin dışarıdan bakınca tuhaf geliyor bilmeyene, belkide bu diyeti yapiyorsam neden böyle şeyler tukettigimi anlatmaliydim ki insanlar hakkimda fikir sahibi olsun, buda benim yanlisim. Bu yüzden başta böyle düşünürken keşke sorsaydin, beni mutlu ederdi, kendimi ifade hakkı vermiş olurdun, şimdi olduğu gibi Karatay diyeti işlenmemiş yağ tüketim diyor ama nerde öyle yağları bulmak? Bende buyuzden yemekte de çok az yağ kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…