Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nanacım ilk gün demiştin ben ondan sonra senin menüne yorum yapmadım kuzum hatırlamadın galiba . neyse işte sen diyecenki ben karatay yapıyorum emine diyecekki ben diyetisyene gidiyorum yada başka biri diyecekki ben dukan yapıyorum ozaman herkesin ne yaptığını bilince bu konuda daha bilgili yada yapan arkadaşlarda daha rahat yorum yapma şansı oluyor. bunu anlatmak istedim yoksa nana niye 6 7 zeytin yiyor demedim beni yanlış anlama oldumu canım.

Neden olmasın Koza'm jullian Michaelin küçükken obez olduğunu biliyor Musun?yaşın küçük 6 ayını alır öyle olmak..salona gideceksin ama..

Geçmiş olsun canım bende çok üzülürdüm böyle bişey olduğunda sana üzülme diyemiycem

Neden olmasın Koza'm jullian Michaelin küçükken obez olduğunu biliyor Musun?yaşın küçük 6 ayını alır öyle olmak..salona gideceksin ama..
Aa bilmiyordum abla vay bee helal olsun o zaman. Evet bir istediğim üniye gideyiim devamlı fitness hedefim bakalıım o zaman gidersem yazarım yine size kısmetse

Menüm sabah
2 do ekmek 1 yumurta
Zeytin peynir domates havuç salatalık
Öğlen
Yarım elma mandalina bi kaç badem
Akşam çorba salata kıyma kavurma
Su 2 spor 20 dk
ahucum romantik kızın varmış canım benim babasının yapmadığını kızı yapıyoröp yerime onu.

Menüm sabah
2 do ekmek 1 yumurta
Zeytin peynir domates havuç salatalık
Öğlen
Yarım elma mandalina bi kaç badem
Akşam çorba salata kıyma kavurma
Su 2 spor 20 dk
Dur bu akşamdan başlayayım...

Ekmek ne ekmeği Ahum?

Kahvaltın güzel özellikle yumurta..

Öğle olmamış geçiştirmişsin öğlen yediklerini 2 ara öğüne bölerek yemelisin...

Akşam kıyma kavurma ne kadar?çorba ne çorbası?

Suyun güzel,sporu enaz 30 dakikaya çıkartırsan iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…