Süpersiiin canıımİrademe sahip çıkıyorum merak etme canım
inşallah, tabi şifa Allahtan.geçmiş olsun inş şifa olur bikaç arkadaşım o adamın başka kürlerini yaptılar memnun kalan çok inaşşal sizede şifa olur.
Ayy ablamçitlembiğim bu kızdanda güzel olursun sen kv de güzel gelin güzel oğlanda yakışıklı gördüm ha laf aramızda
nanacım ilk gün demiştin ben ondan sonra senin menüne yorum yapmadım kuzum hatırlamadın galiba . neyse işte sen diyecenki ben karatay yapıyorum emine diyecekki ben diyetisyene gidiyorum yada başka biri diyecekki ben dukan yapıyorum ozaman herkesin ne yaptığını bilince bu konuda daha bilgili yada yapan arkadaşlarda daha rahat yorum yapma şansı oluyor. bunu anlatmak istedim yoksa nana niye 6 7 zeytin yiyor demedim beni yanlış anlama oldumu canım.Yok zaten öyle dusunmedim lütfen yanlış anlama. Sadece nedenini aciklamak istefim. Aslında haklisin dışarıdan bakınca tuhaf geliyor bilmeyene, belkide bu diyeti yapiyorsam neden böyle şeyler tukettigimi anlatmaliydim ki insanlar hakkimda fikir sahibi olsun, buda benim yanlisim. Bu yüzden başta böyle düşünürken keşke sorsaydin, beni mutlu ederdi, kendimi ifade hakkı vermiş olurdun, şimdi olduğu gibiKaratay diyeti işlenmemiş yağ tüketim diyor ama nerde öyle yağları bulmak? Bende buyuzden yemekte de çok az yağ kullanıyorum.
Neden olmasın Koza'm jullian Michaelin küçükken obez olduğunu biliyor Musun?yaşın küçük 6 ayını alır öyle olmak..salona gideceksin ama..Oh süper olur ablam ben de sana üstüne sade bir türk kahvesii yaparıım içeriizValla abla kıız cidden müthiiş üniversitede hedeflerimden biri de şöyle bir fizik olsuun Ama bu kızın ki kadar olamaz çünküü işi fitness eğitmenliği instagramda habire video paylaşıyo sporlu
Geçmiş olsun canım bende çok üzülürdüm böyle bişey olduğunda sana üzülme diyemiycemMoralim cok bozuk dun gece ucaga bindim donus ici giriste polis arama yaparken telefonumu dusurdu ve telefonumun ekrani kirildi ve ekran kayboldu oylece ucaga bindim inince esimi aramam gerekiyodu ve telefon olmayinca polise gittim durumu anlattim neyseki polis aradibesimle bulustuk .bugunde okuldan sonra dogru tamirciye ve 480 lira fiyat istedilerrrrr yani yeni telefon alsam daha iyi.simdilik vermedim.su andada oglanin tabltinden yaziyorum...cokk uzuldum.
İyiyim Yasom...işlerimi bitirdim oturdum şimdi..oğlanla dizdize oturuyoruz babasıda yanıma gel diyip duruyor paylaşamıyoruz oğlanı :)Daydream- kontesim nasılsın ? ata nasıl
Aa bilmiyordum abla vay bee helal olsun o zaman.Neden olmasın Koza'm jullian Michaelin küçükken obez olduğunu biliyor Musun?yaşın küçük 6 ayını alır öyle olmak..salona gideceksin ama..
oylama yok canım ya callan aday göstermiş sadeceKızyasom7272 nerede aday gösterildin?atıver linki bende oylayayım..
senin 2.cocuğu yapma zamanı gelmişİyiyim Yasom...işlerimi bitirdim oturdum şimdi..oğlanla dizdize oturuyoruz babasıda yanıma gel diyip duruyor paylaşamıyoruz oğlanı :)
Gözüm yemiyo Yasom..senin 2.cocuğu yapma zamanı gelmişkız olsunda onu babasının kucağına at.
ahucum romantik kızın varmış canım benim babasının yapmadığını kızı yapıyorMenüm sabah
2 do ekmek 1 yumurta
Zeytin peynir domates havuç salatalık
Öğlen
Yarım elma mandalina bi kaç badem
Akşam çorba salata kıyma kavurma
Su 2 spor 20 dk
yesin yesin benim gibi tek çoçukla kalma sonra üzülüyorsun ben şimdi batuya diyorum batu 4tane istiyorum bez mama paraları bakıcı paraları bendenGözüm yemiyo Yasom..
Dur bu akşamdan başlayayım...Menüm sabah
2 do ekmek 1 yumurta
Zeytin peynir domates havuç salatalık
Öğlen
Yarım elma mandalina bi kaç badem
Akşam çorba salata kıyma kavurma
Su 2 spor 20 dk
Sende yapabilirsin Yasom...48 yaşında bile doğuran var...yesin yesin benim gibi tek çoçukla kalma sonra üzülüyorsun ben şimdi batuya diyorum batu 4tane istiyorum bez mama paraları bakıcı paraları benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?