hımmm bu soruya özelden cevap vereyimSende yapabilirsin Yasom...48 yaşında bile doğuran var...
Bu yaşta ne menapozu kız?hımmm bu soruya özelden cevap vereyimkocayı bulursam yapayım dermişim artık olmuyor kontesim menopoza giriyorum.sonra çoçuk gelmiş 20 yaşına
35 yaşından beri menopoz başladı aslında ama adet gördüğüm için ilaçta vermiyolar ama 2 gün en fazla 3gün oluyorum.tabi olduğum için şükrediyorum.Bu yaşta ne menapozu kız?
Canım geçmiş olsun tutanak falan tutturdun mu? Polis miydi ki arama yapan yoksa güvenlik görevlisi miydi? zaten kamera kayıtlarında görünür telefonu düşürmesi falan. Eşim polis ya öyle bir olayda ödenir parası diyor. Polis ise kıran değilse güvenlik firması falan ödemesi lazım.Moralim cok bozuk dun gece ucaga bindim donus ici giriste polis arama yaparken telefonumu dusurdu ve telefonumun ekrani kirildi ve ekran kayboldu oylece ucaga bindim inince esimi aramam gerekiyodu ve telefon olmayinca polise gittim durumu anlattim neyseki polis aradibesimle bulustuk .bugunde okuldan sonra dogru tamirciye ve 480 lira fiyat istedilerrrrr yani yeni telefon alsam daha iyi.simdilik vermedim.su andada oglanin tabltinden yaziyorum...cokk uzuldum.
iyi geceler fatmacımherkese hayırlı geceler sevgili takımım
Soğan kürünü ben de yapmıştım canım ama diyet için değildi. Zayıflamaya da yardım ediyormuş ama ben o ara homini gırtlak yediğimden kiloda bir değişim olmadı. Saraçoğlu tekrarlayan düşükler için önermişti ben de yapayım dedim. Onun üstüne henüz hamile kalamadim o yüzden işe yarıyor mu bilmiyorum inş sen faydasını görürsün. Sen ne için yapıyorsun pco mu vardı?Bu arada ben iki gündür soğan kürü yapıyorum, inşallah faydasını görürüm.Dua ediverin olur mu.
Neden olmasın Koza'm jullian Michaelin küçükken obez olduğunu biliyor Musun?yaşın küçük 6 ayını alır öyle olmak..salona gideceksin ama..
İyi geceler fatmacımm.nasılsın bugün?herkese hayırlı geceler sevgili takımım
peti soruna cevap verdim okudunmu?İyi geceler fatmacımm.nasılsın bugün?
Kzular iradenize nasıl sahip çıkıyorsunuz taktikleriniz neler
Sağol abla yaptım yarım saat yoksa vicdan azabından kıvranacaktım
-500gramdayımherkese hayırlı geceler sevgili takımım
hadi ya pişmanlık oluyor mu yasomyesin yesin benim gibi tek çoçukla kalma sonra üzülüyorsun ben şimdi batuya diyorum batu 4tane istiyorum bez mama paraları bakıcı paraları benden
evet ya ben de duyunca çok şaşırmıştımNeden olmasın Koza'm jullian Michaelin küçükken obez olduğunu biliyor Musun?yaşın küçük 6 ayını alır öyle olmak..salona gideceksin ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?