- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
İyiakşamlar hanımlar
Benim romantik kızım bana nasıl Bi süpriz hazırlamış bakın
Eki Görüntüle 1669183
Ben markete gidince evin önüne bahçeye hazırlamış
Sonrada anne kaldırmada babam görsünde örnek alsın diyor
sağol yasomvuuuuuuuu tü tü maşallahhhhhhhh callanım
ben çok pişmanım callancım ilk etapta eşim istemedi çok üzülmüştüm halada üzülüyorum evet çok çoçuk değil ama insanın hayatta bir kardeşinin olması kadar güzel bişey yok benim annelerimiz ayrı kardeşim var onun varlığı bile beni mutlu ediyorki benim oğlum tek başına yapayanlız bu hayatta ölüp gidince biz tek başına kalacak.hadi ya pişmanlık oluyor mu yasom
biz de tek cocukta kalalım diyoruz ama ben cok kararsızım aynı zamanda,eşim çok kararlı 1 cocuk konusunda
bana diyor,sen iki cocuğa dayanamazsın,haklı gibi de aslında,kendime vakit ayırmak için çırpınıyorum resmen,o da bunu görüyor
bu dediğin kulağıma küpe olsunben çok pişmanım callancım ilk etapta eşim istemedi çok üzülmüştüm halada üzülüyorum evet çok çoçuk değil ama insanın hayatta bir kardeşinin olması kadar güzel bişey yok benim annelerimiz ayrı kardeşim var onun varlığı bile beni mutlu ediyorki benim oğlum tek başına yapayanlız bu hayatta ölüp gidince biz tek başına kalacak.tek çoçukla kalmayın evet zor kabul ediyorum ama illaki büyüyorlar bide 2. çoçuk ilk çoçuk gibi olmuyormuş herkes öyle diyor çarçabuk büyüyor diyolar.
kaptanım benim de akşamları evde net çekmiyor o yüzden akşamları birikenleri sabah okumaya çalışıyorum aa işten güçten atlamak zorunda kalıyorumValla geçmiş çook birikmiş.benim cadı da kahvaltı bekliyor...o yüzden atlaya atlaya baktım...umarım bilmem gerek bi şey yoktur
evet insanın kardeşi olması çoook güzel,şahsen ben bir ablam olmasını çoook isterdim. Şimdi bebek istiyorum ama rabbim henüz bir tane bile nasip etmediben çok pişmanım callancım ilk etapta eşim istemedi çok üzülmüştüm halada üzülüyorum evet çok çoçuk değil ama insanın hayatta bir kardeşinin olması kadar güzel bişey yok benim annelerimiz ayrı kardeşim var onun varlığı bile beni mutlu ediyorki benim oğlum tek başına yapayanlız bu hayatta ölüp gidince biz tek başına kalacak.tek çoçukla kalmayın evet zor kabul ediyorum ama illaki büyüyorlar bide 2. çoçuk ilk çoçuk gibi olmuyormuş herkes öyle diyor çarçabuk büyüyor diyolar.
canım günaydın,kist falan mı var yoksa bebek için mi yapıyorsun?Bu arada ben iki gündür soğan kürü yapıyorum, inşallah faydasını görürüm.Dua ediverin olur mu.
Ya çocuklarınızın yaşlarını biliyordum ama nedense 40 yaşında olabileceğinizi düşünmemiştim. Ay reha muhtara döndüm haaa,22 yaşında çocuğunuz olduğunu biliyorduk ama 40 yaşında olduğunuzu bilmiyorduk27 mi yok artık...nanam 22 -17-16 yaşlarında yavrularım var
Aynen ablamahucum romantik kızın varmış canım benim babasının yapmadığını kızı yapıyoröp yerime onu.
Ekmek genelde Çavdar yiyorum ama dün gittiğim yerde yoktu maalesefDur bu akşamdan başlayayım...
Ekmek ne ekmeği Ahum?
Kahvaltın güzel özellikle yumurta..
Öğle olmamış geçiştirmişsin öğlen yediklerini 2 ara öğüne bölerek yemelisin...
Akşam kıyma kavurma ne kadar?çorba ne çorbası?
Suyun güzel,sporu enaz 30 dakikaya çıkartırsan iyi olur..
Evet kızlar pamuk eller oylamayahu hu 7. takımın güzelleri; yemek yarışmasında takımımızdan 3 kişi yarışıyor, damat bohçası böreği patatesli kol böreği ve 5 renkli börek... 2 oy hakkınız var, hadi gidin oy verin daaaaa
Ben hep okurum geçmişi...yoksa çok merak ederim ayol...sadece kızım uyandığı için onu doyurmam gerek ya ondan okuyamıyorum sabahları...dün de maaşallah çeneniz düşmüş 25sayfamı ne vardı...hop hop yaparak okudumkaptanım benim de akşamları evde net çekmiyor o yüzden akşamları birikenleri sabah okumaya çalışıyorum aa işten güçten atlamak zorunda kalıyorum
Canım çok sevindim yüzüğünü bulmana. Yitik kötüdür insanın uykusunu kaçırır.günaydın kızlar, dün yüzüğümü kaybetmişim, akşam farkettim, eve baktık ama bulamadık, sabah iş yerine geldim, temizlik yapan bayan bana yüzük kaybettin mi diye sordu, evet dedim ve aldım, çok sevindim, maddi değerden ziyade manevi değeri var, eşimde çok üzülmüştü, hatta bana diyor ki, ben kaybetsem olay olur :) ,
her neyse tam wc nin kenarına düşürmüşüm, artık parmağıma çok bol geliyor, farketmedim düştüğünü, değiştirmek zorunda kalacağım sanırım.
Bulunduğuna çok sevindim saraycammm...yoksa insan çok üzülür yahu...ya seninki bol duruyor benimki de pek yakında sığmaz parmağım.65.8kiloyum...bu ne kenfini beyenmişlik anlamıyorum.insan hiç mi kilosundan memnuniyersizlik duymaz ayolgünaydın kızlar, dün yüzüğümü kaybetmişim, akşam farkettim, eve baktık ama bulamadık, sabah iş yerine geldim, temizlik yapan bayan bana yüzük kaybettin mi diye sordu, evet dedim ve aldım, çok sevindim, maddi değerden ziyade manevi değeri var, eşimde çok üzülmüştü, hatta bana diyor ki, ben kaybetsem olay olur :) ,
her neyse tam wc nin kenarına düşürmüşüm, artık parmağıma çok bol geliyor, farketmedim düştüğünü, değiştirmek zorunda kalacağım sanırım.
Günaydınlarrrrr.
Pazartesi günü menümü veriyorum,
sabah
4 parça burgu peynir
1 domates,1 salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak çay
öğlen
haşlanmış tavuk göğsü ile salata
1 kase yoğurt (naneli biberli)
akşam
1 muz (yemekten önce yedim)
2 dilim tam buğday ekmeğiyle tost
1 bardak limonlu soda (limonu kendim sıktım)
2 tl su ancak içebildim havalar soğudu su içmekte zorlanıyorum
40 dk ya yakın pilates yapabildim ancak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?