Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben çok pişmanım callancım ilk etapta eşim istemedi çok üzülmüştüm halada üzülüyorum evet çok çoçuk değil ama insanın hayatta bir kardeşinin olması kadar güzel bişey yok benim annelerimiz ayrı kardeşim var onun varlığı bile beni mutlu ediyorki benim oğlum tek başına yapayanlız bu hayatta ölüp gidince biz tek başına kalacak.tek çoçukla kalmayın evet zor kabul ediyorum ama illaki büyüyorlar bide 2. çoçuk ilk çoçuk gibi olmuyormuş herkes öyle diyor çarçabuk büyüyor diyolar.

bu dediğin kulağıma küpe olsun
o zaman mutlaka birkaçtane olmalı
dediğin gibi kardeş çok önemli

Günaydın arkadaşlar...dün gelemedim...işlerimi hall ettim geldim sonra baş ağrım vardı gelemedim...akşam da erkenden zıbardım yattım...çok kötü ama namazımı bile kılamadım

Valla geçmiş çook birikmiş.benim cadı da kahvaltı bekliyor...o yüzden atlaya atlaya baktım...umarım bilmem gerek bi şey yoktur

Valla geçmiş çook birikmiş.benim cadı da kahvaltı bekliyor...o yüzden atlaya atlaya baktım...umarım bilmem gerek bi şey yoktur
kaptanım benim de akşamları evde net çekmiyor o yüzden akşamları birikenleri sabah okumaya çalışıyorum aa işten güçten atlamak zorunda kalıyorum

evet insanın kardeşi olması çoook güzel,şahsen ben bir ablam olmasını çoook isterdim. Şimdi bebek istiyorum ama rabbim henüz bir tane bile nasip etmedi

günaydın kızlar, dün yüzüğümü kaybetmişim, akşam farkettim, eve baktık ama bulamadık, sabah iş yerine geldim, temizlik yapan bayan bana yüzük kaybettin mi diye sordu, evet dedim ve aldım, çok sevindim, maddi değerden ziyade manevi değeri var, eşimde çok üzülmüştü, hatta bana diyor ki, ben kaybetsem olay olur :) ,

her neyse tam wc nin kenarına düşürmüşüm, artık parmağıma çok bol geliyor, farketmedim düştüğünü, değiştirmek zorunda kalacağım sanırım.

ahucum romantik kızın varmış canım benim babasının yapmadığını kızı yapıyoröp yerime onu.
Aynen ablam
Sabah da babasına soruyor baba anneme yaptığım şeyi gördnmü diye oda gördüm gördüm annen bana yapmış sandım diyo o benden bekliyo ben ondan sonuç kimse bişey yapmıyo

Ekmek genelde Çavdar yiyorum ama dün gittiğim yerde yoktu maalesef
Kıyma 4 yemek kaşığı çorba tel şehriye
Spora ek yapacaktım ama akşam çocukları uyuturken uyumuşum :..(

Evet kızlar pamuk eller oylamaya
Ya şu lahmacun böreğide nerden çıktı son dakka
Ne güzel aeben abla 1. Ben 2. Olup Gül gibi geçinecektik

Günaydınlarrrrr.
Pazartesi günü menümü veriyorum,
sabah
4 parça burgu peynir
1 domates,1 salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak çay
öğlen
haşlanmış tavuk göğsü ile salata
1 kase yoğurt (naneli biberli)
akşam
1 muz (yemekten önce yedim)
2 dilim tam buğday ekmeğiyle tost
1 bardak limonlu soda (limonu kendim sıktım)
2 tl su ancak içebildim havalar soğudu su içmekte zorlanıyorum
40 dk ya yakın pilates yapabildim ancak,

kaptanım benim de akşamları evde net çekmiyor o yüzden akşamları birikenleri sabah okumaya çalışıyorum aa işten güçten atlamak zorunda kalıyorum
Ben hep okurum geçmişi...yoksa çok merak ederim ayol...sadece kızım uyandığı için onu doyurmam gerek ya ondan okuyamıyorum sabahları...dün de maaşallah çeneniz düşmüş 25sayfamı ne vardı...hop hop yaparak okudum

Canım çok sevindim yüzüğünü bulmana. Yitik kötüdür insanın uykusunu kaçırır.

Bulunduğuna çok sevindim saraycammm...yoksa insan çok üzülür yahu...ya seninki bol duruyor benimki de pek yakında sığmaz parmağım.65.8kiloyum...bu ne kenfini beyenmişlik anlamıyorum.insan hiç mi kilosundan memnuniyersizlik duymaz ayol artık birinin bana dur demesi lazım yaa..

canım meyveni sabah yesen daha iyi olur , keklikcim seni tanıyamadım bahseder misin yaş? boy kilo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…