Bulunduğuna çok sevindim saraycammm...yoksa insan çok üzülür yahu...ya seninki bol duruyor benimki de pek yakında sığmaz parmağım.65.8kiloyum...bu ne kenfini beyenmişlik anlamıyorum.insan hiç mi kilosundan memnuniyersizlik duymaz ayolartık birinin bana dur demesi lazım yaa..
Vallaha ben kocamdan hiiiç beklemem öyle şeyler...yapamayacığını biliyorum niye bekliyim ki yapmadığında da üzüleyimAynen ablam
Sabah da babasına soruyor baba anneme yaptığım şeyi gördnmü diye oda gördüm gördüm annen bana yapmış sandım diyo o benden bekliyo ben ondan sonuç kimse bişey yapmıyo
Ekmek genelde Çavdar yiyorum ama dün gittiğim yerde yoktu maalesef
Kıyma 4 yemek kaşığı çorba tel şehriye
Spora ek yapacaktım ama akşam çocukları uyuturken uyumuşum :..(
Evet ya bizim kızların oy kullanagı yok sanırımhu hu 7. takımın güzelleri; yemek yarışmasında takımımızdan 3 kişi yarışıyor, damat bohçası böreği patatesli kol böreği ve 5 renkli börek... 2 oy hakkınız var, hadi gidin oy verin daaaaa
Öyle ama kekliğim iğnen düşşe gözün yerde olur ...ArkadaşlarSarayca gibi kayınvalidem de yüzüğünü kaybetmiş,geçen hafta turşu yapmış,sarımsak soyarken suya düştü fark etmedi galiba,kadının tansiyonu yükselmiş. Dedim ne yapacaksın bu yaştan sonra yüzüğü,sadakan olsun,allah sağlık versin bak endoskopin temiz çıktı sadaka bile vermedin dedim,doğru diyorsun ama ne yapayım yitik kötü dedi! Üzüldüm
Kız kaç yaşında olunur başka 50 -60Ya çocuklarınızın yaşlarını biliyordum ama nedense 40 yaşında olabileceğinizi düşünmemiştim. Ay reha muhtara döndüm haaa,22 yaşında çocuğunuz olduğunu biliyorduk ama 40 yaşında olduğunuzu bilmiyorduk
Canım çok sevindim yüzüğünü bulmana. Yitik kötüdür insanın uykusunu kaçırır.
Ya evet şuan 2. DurumdayımEvet kızlar pamuk eller oylamaya
Ya şu lahmacun böreğide nerden çıktı son dakka
Ne güzel aeben abla 1. Ben 2. Olup Gül gibi geçinecektik
Ben de boş zamanında oyumu vereyim...hu hu 7. takımın güzelleri; yemek yarışmasında takımımızdan 3 kişi yarışıyor, damat bohçası böreği patatesli kol böreği ve 5 renkli börek... 2 oy hakkınız var, hadi gidin oy verin daaaaa
Ne büyük mutluluktek güzel tarafı parmağıma bol olması, bir zamanlar takamıyordum dar geliyordu
Sabahları midem almıyor muz yiyince canım yaaa,bir de bir kaç gündür tatlı krizine girmemek için kendimi zorluyorum,yemekten önce tatlı yemeye bayılırım çünkü hele de sabahları uyanınca. 27 yaşındayım,boyum 168 kilom 77,1 şu an.Bu 3.haftam sizlerle.canım meyveni sabah yesen daha iyi olur , keklikcim seni tanıyamadım bahseder misin yaş? boy kilo?
Ya evet şuan 2. Durumdayımdedimya adra son dk gol attı diye
Hediyede vardı 1. Ye
Hak eden kazansın diyelim .
Diyet guruplarına nevreste link atmıyormuş hatunlar kızıyormuş diyetdeyiz diye
Kekliğin bi adıda mavi boncukSabahları midem almıyor muz yiyince canım yaaa,bir de bir kaç gündür tatlı krizine girmemek için kendimi zorluyorum,yemekten önce tatlı yemeye bayılırım çünkü hele de sabahları uyanınca. 27 yaşındayım,boyum 168 kilom 77,1 şu an.Bu 3.haftam sizlerle.
memnun oldum canım bende 35 yaşındayım 158 boy en son cuma kilom 60.9Sabahları midem almıyor muz yiyince canım yaaa,bir de bir kaç gündür tatlı krizine girmemek için kendimi zorluyorum,yemekten önce tatlı yemeye bayılırım çünkü hele de sabahları uyanınca. 27 yaşındayım,boyum 168 kilom 77,1 şu an.Bu 3.haftam sizlerle.
Valla ben sizi bilmesem bile yine de ikinize verirdim oyumu...lahmacun böreğini görmemiştim ama 3. Hakkı'm olsaydı kesin ona verirdim...en kısa zamanda yapacağım o böreği..Evet kızlar pamuk eller oylamaya
Ya şu lahmacun böreğide nerden çıktı son dakka
Ne güzel aeben abla 1. Ben 2. Olup Gül gibi geçinecektik
Ne büyük mutluluk
Saraycam yüzüğünü daralttıra bilirsin diye biliyrum canım
teşekkür ederim ablacım,ben çoook severim nazar boncuğunu,hatta boynumda kendi ellerimle yaptığım bir kolyem var şu an. Arkadaşlar baba aslında ünlem keklik diyorlardı amaKekliğin bi adıda mavi boncuk
O durum muallak nevoşa sordum katılım çok az oy istemeden link verilse diye yasak dedi . Ama linkin başında kazende yazmış oy istemeden katılım artırılsın diye link dağıtılabilir diye . Açıkçası tam anlamadım uğraşmakta istemedim boş ver kafanı agrıtma gerek yok .biz atabiliyor muyuz aebenim, yasak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?