Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı sabahlar hatunlar ...

Oğlanın servisi yüzünden yay gibi gerildim . Estagfirullah .....

Pelin canım yeni okudum telin kırılmış geçmiş olsun canım ...

Ahum kız babalarının eksikliğini senin yavruşlar gidermiş .

evet çok sevindim aynuram

sana dur diyen kişi ben olayım madem yeter aynura hadi diyete başla artık

Arkadaşlar Sarayca gibi kayınvalidem de yüzüğünü kaybetmiş,geçen hafta turşu yapmış,sarımsak soyarken suya düştü fark etmedi galiba,kadının tansiyonu yükselmiş. Dedim ne yapacaksın bu yaştan sonra yüzüğü,sadakan olsun,allah sağlık versin bak endoskopin temiz çıktı sadaka bile vermedin dedim,doğru diyorsun ama ne yapayım yitik kötü dedi! Üzüldüm

Vallaha ben kocamdan hiiiç beklemem öyle şeyler...yapamayacığını biliyorum niye bekliyim ki yapmadığında da üzüleyim

Evet ya bizim kızların oy kullanagı yok sanırım
Hülya ve saraycam oylarınız için teşekkür ederim . 1. Liğe oynayalım dedik ama son dakka adradan lahmacun böregiyle gol yedik.

Öyle ama kekliğim iğnen düşşe gözün yerde olur ...

Kız kaç yaşında olunur başka 50 -60
12 de doğurmadımya

Evet kızlar pamuk eller oylamaya
Ya şu lahmacun böreğide nerden çıktı son dakka
Ne güzel aeben abla 1. Ben 2. Olup Gül gibi geçinecektik
Ya evet şuan 2. Durumdayım dedimya adra son dk gol attı diye
Hediyede vardı 1. Ye
Hak eden kazansın diyelim .
Diyet guruplarına nevreste link atmıyormuş hatunlar kızıyormuş diyetdeyiz diye

canım meyveni sabah yesen daha iyi olur , keklikcim seni tanıyamadım bahseder misin yaş? boy kilo?
Sabahları midem almıyor muz yiyince canım yaaa,bir de bir kaç gündür tatlı krizine girmemek için kendimi zorluyorum,yemekten önce tatlı yemeye bayılırım çünkü hele de sabahları uyanınca. 27 yaşındayım,boyum 168 kilom 77,1 şu an.Bu 3.haftam sizlerle.

Ahu dimek senin adam sen yaptın diye umunmuş ha . Ay benimkide öyle bi sever bi sever kendine yapılan süprüzleri lakin kendi yapmayı hiçççç akıl etmez

Ya evet şuan 2. Durumdayım dedimya adra son dk gol attı diye
Hediyede vardı 1. Ye
Hak eden kazansın diyelim .
Diyet guruplarına nevreste link atmıyormuş hatunlar kızıyormuş diyetdeyiz diye

biz atabiliyor muyuz aebenim, yasak sanırım

Kekliğin bi adıda mavi boncuk

memnun oldum canım bende 35 yaşındayım 158 boy en son cuma kilom 60.9

Evet kızlar pamuk eller oylamaya
Ya şu lahmacun böreğide nerden çıktı son dakka
Ne güzel aeben abla 1. Ben 2. Olup Gül gibi geçinecektik
Valla ben sizi bilmesem bile yine de ikinize verirdim oyumu...lahmacun böreğini görmemiştim ama 3. Hakkı'm olsaydı kesin ona verirdim...en kısa zamanda yapacağım o böreği..

biz atabiliyor muyuz aebenim, yasak sanırım
O durum muallak nevoşa sordum katılım çok az oy istemeden link verilse diye yasak dedi . Ama linkin başında kazende yazmış oy istemeden katılım artırılsın diye link dağıtılabilir diye . Açıkçası tam anlamadım uğraşmakta istemedim boş ver kafanı agrıtma gerek yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…