Ay diyom bende !!!! Li kimdi gelmeyen üyelerden birimiydi acep diyeteşekkür ederim ablacım,ben çoook severim nazar boncuğunu,hatta boynumda kendi ellerimle yaptığım bir kolyem var şu an. Arkadaşlar baba aslında ünlem keklik diyorlardı ama
Benim babaannem yüzük daraltmaktan hiç hoşlanmaz,batıl inancı var,hatta eşimin bana evlenme teklifi ederken aldığı tektaş parmağıma büyüktü gittik baktık değiştirelim diye ama uygununu bulamadık,daraltmak zorunda kaldık,babaannem hep diyor yüzüğünü niye daralttırdın araya ayrılık girer diye!Ne büyük mutluluk
Saraycam yüzüğünü daralttıra bilirsin diye biliyrum canım
yok ablam yok,buralardayım !!!Ay diyom bende !!!! Li kimdi gelmeyen üyelerden birimiydi acep diye
ha haaa o ünlemli kız sen miydinteşekkür ederim ablacım,ben çoook severim nazar boncuğunu,hatta boynumda kendi ellerimle yaptığım bir kolyem var şu an. Arkadaşlar baba aslında ünlem keklik diyorlardı ama
hulyam sen ve saraycaya teşekkür ederim oy vermeye layık gördüğünüz için .Valla ben sizi bilmesem bile yine de ikinize verirdim oyumu...lahmacun böreğini görmemiştim ama 3. Hakkı'm olsaydı kesin ona verirdim...en kısa zamanda yapacağım o böreği..
Gerçektenmi ilkkez duydum şu ninelerde neler var yaBenim babaannem yüzük daraltmaktan hiç hoşlanmaz,batıl inancı var,hatta eşimin bana evlenme teklifi ederken aldığı tektaş parmağıma büyüktü gittik baktık değiştirelim diye ama uygununu bulamadık,daraltmak zorunda kaldık,babaannem hep diyor yüzüğünü niye daralttırdın araya ayrılık girer diye!
hulyam sen ve saraycaya teşekkür ederim oy vermeye layık gördüğünüz için .
Evet adranın börekte güzel .
İyi geceler fatmacımm.nasılsın bugün?
Kzular iradenize nasıl sahip çıkıyorsunuz taktikleriniz neler
-500gramdayım
yoksa yoksa seni geçecek miyim sevgili rakibem
bu dediğin kulağıma küpe olsun
o zaman mutlaka birkaçtane olmalı
dediğin gibi kardeş çok önemli
Günaydın arkadaşlar...dün gelemedim...işlerimi hall ettim geldim sonra baş ağrım vardı gelemedim...akşam da erkenden zıbardım yattım...çok kötü ama namazımı bile kılamadım
evet insanın kardeşi olması çoook güzel,şahsen ben bir ablam olmasını çoook isterdim. Şimdi bebek istiyorum ama rabbim henüz bir tane bile nasip etmedi
memnun oldum canım bende 35 yaşındayım 158 boy en son cuma kilom 60.9
canım çok teşekkürler iyiyim hamdolsun siz nasılsınız
canı 20 yıldır yaklaşık kilolu olunca yaşda ilerlryip sağlık sorunlarımının endişesi yaşam kalitamin düşmesi ve psikoloj,k sebeplerle dikkat tmeye çalışıyorum birde gerçekten çok istiyorum çok dua ettim mende sevenlerimde kuzularımda çok üzülüyorlardı anne sana birşey olursa diye koca erkek çoçukların ağladığini bilirim ve burası menim ihtiyaçım olan psikolojik desteği sağladı ALLAH hepinizden ayrı ayrı razı olsun istersen olur inşallah canım
vaav rakibem kutlarım ama daha cuma değil yarış devam ediyor cuma günkü tebriklerini duyar gibiyim
canım isteyen herkese RABBİM nasip etsin mende 4 çoçuk annesi olarak gerçekten zor ama fazlasıyla değer
saraycam lütfen bu hafta bu altılardan kurtul ay men bile sıkıldım elinden ne geliyorsa fazlasıyla yap canım 59 .9 olursan sana hiç karışmam ama bu 1 kilo yu lütfen acil hallet men takıntılı biriyim o 60 barajı geçilecek
inşallah bitanem, ama bu hafta etaplar birleşecek gibi, paylaşım alanında öyle talepler var, tatil ya , ondan... öyle olursa haftaya inşallah kurtulmuş olurum.
ay bu etaplatın birleşmesini hiç sevmiyorum bayramda bana yaramamıştı hadi bakalım inşallah
günaydın canım nasılsın? pek uğramıyorsunGünaydın güzellikler
günaydın canım nasılsın? pek uğramıyorsun
günaydın canım nasıl oldu kuzeninGünaydın kızlar güzel bir gün olsun
teşekkür ederim canım, iyiyim hamdolsun, :)Haftasonu memlekete gittik canım dün de eşim evdeydi. Sen nasılsın?
aynı canım herhangi bir değişiklik yok malesefgünaydın canım nasıl oldu kuzenin
dimi fatmacım iki etap birleşince sürede uzuyor .gevşeme oluyor üyelerde ...ay bu etaplatın birleşmesini hiç sevmiyorum bayramda bana yaramamıştı hadi bakalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?