hoş geldin elifim ... meleket uzakmı ?Haftasonu memlekete gittik canım dün de eşim evdeydi. Sen nasılsın?
enginerim kuzenin bayanmıydı ? ben erkek sanmıştım .aynı canım herhangi bir değişiklik yok malesef
evet bayan abla herkes başta öyle sanmış sanırımenginerim kuzenin bayanmıydı ? ben erkek sanmıştım .
hoş geldin elifim ... meleket uzakmı ?
oy bebelerle çok yorucu olmutur . kötü bir dürüm yok inşallah .. sılayırahimdir inşallah .Yok değil abla 4 saatlik yol günü birlik gidip döndük
nasıl gidiyor kızlar diyetler
günaydınlar herkese hepimiz için bol eksili hayırlı bir gün olsun .
dün su 2 litre içildi .
50 dk koşu bandında yürüyüş
15 dk bisiklet
1 saat step yapıldı .
Tebrik ederim canımdün ilk aşure sınavını başarıyla geçtim . spor çıkışı anneme gittim oğluşu almak için hiç içeri girmedim annem gel aşure ye gidersin dedi . yok anne dedim o kadar spor yaptım yemeyeyim dedim . aman bir kaç kaşık ye bişey olmaz dedi bende biraz aldım sonra yerim dedim ama eşime yedirdim .
Tebrik ederim canım
Dün Dediğim gibi mezun olacağın günleri kiloyu görmek istiyorum ben de
Inandığım insanlardan birisin
Ben de oyle sanmıştım. Cok gecmiş olsun : ((((evet bayan abla herkes başta öyle sanmış sanırım
bencede ..siyaset sayfasına şöyle bir girdim, neler oluyor ya, neyse, bidaha girip başımı ağrıtmayayım
Hiç acımam geçerim : ))))))dün yürüyüş yağmurun sebebiyle kaldı oğlanın uyuması geç olunca yapamadım şimdi evde babayla çıktılar mende hemen çıkıp aradan yürüyüşümü halledeyip yıksa bizi rakipler geçeçek veee sevgili rakibem C CallanPinckney tabiki bana müsade yürüyüp geleyim takılıruım inşallah buralara
vay vay vayyy ortalık kızışıyor bakıyorum daHiç acımam geçerim : ))))))
Yap sporunu atlama yoksa cuma cok fena dilime düşersin : )))))
canım örnek alınacak kadınsın vesselamdün ilk aşure sınavını başarıyla geçtim . spor çıkışı anneme gittim oğluşu almak için hiç içeri girmedim annem gel aşure ye gidersin dedi . yok anne dedim o kadar spor yaptım yemeyeyim dedim . aman bir kaç kaşık ye bişey olmaz dedi bende biraz aldım sonra yerim dedim ama eşime yedirdim .
bana inan mıyor musunTebrik ederim canım
Dün Dediğim gibi mezun olacağın günleri kiloyu görmek istiyorum ben de
Inandığım insanlardan birisin
Annem de kınanın üstüne boya yaparsan üzerine kuma gelir dedi : )))))))Benim babaannem yüzük daraltmaktan hiç hoşlanmaz,batıl inancı var,hatta eşimin bana evlenme teklifi ederken aldığı tektaş parmağıma büyüktü gittik baktık değiştirelim diye ama uygununu bulamadık,daraltmak zorunda kaldık,babaannem hep diyor yüzüğünü niye daralttırdın araya ayrılık girer diye!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?