- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
59a düşersen inanıcam ; )))))bana inan mıyor musun
Ayyy vallahi bu büyükler güldürüyor bazen insanı. benim annemin falan değil de eşimin ailesinin bayağı totemleri var onlara gülerim hepAnnem de kınanın üstüne boya yaparsan üzerine kuma gelir dedi : )))))))
Ay bu eskiler yok mu : )))
bu cuma bakalım ne olacak59a düşersen inanıcam ; )))))
Bu cuma ne yap et gör su 59u : )))
Amin canım,vallahi o kadar söylemişti ki kafama takmış eşime sürekli demiştim keşke daraltmasaydık diyeGerçektenmi ilkkez duydum şu ninelerde neler var yaallah uzun ömür versin ..
ben o konuda rahatım, hiç öyle batıl inançlarım yok :)Ayyy vallahi bu büyükler güldürüyor bazen insanı. benim annemin falan değil de eşimin ailesinin bayağı totemleri var onlara gülerim hep
canım örnek alınacak kadınsın vesselam
bilmiyorum canım izne ayrıldığımdan beri tartılmadım ama zayıflamış hissediyorum kıyafetlerimdenasıl senin nasıl gidiyor, izinde olmak yaradı mı
sağol canım aynı işte anlattığım gibi herhangi bir değişim yok malesefBen de oyle sanmıştım. Cok gecmiş olsun : ((((
Peki nasıl şimdi
oy bebelerle çok yorucu olmutur . kötü bir dürüm yok inşallah .. sılayırahimdir inşallah .
hu hu 7. takımın güzelleri; yemek yarışmasında takımımızdan 3 kişi yarışıyor, damat bohçası böreği patatesli kol böreği ve 5 renkli börek... 2 oy hakkınız var, hadi gidin oy verin daaaaa
kusura bakmayın bir daha olmaz,Merhaba,
Bu biraz etik olmamış. O kadar emek var isizn grubunuzdan şunlar yarışıyor diyeip yönlendirme yapamazsınız. Bu devam ederse arkadaşlarınız diskalifiye olur. Ben aeben'e yarışmanın linkini paylaşabilirsiniz demiştim şu tarifler bizim şeklinde değil.
Olmadı bu hiç olmadı !
Merhaba,
Bu biraz etik olmamış. O kadar emek var sizin grubunuzdan şunlar yarışıyor diyip yönlendirme yapamazsınız. Bu devam ederse arkadaşlarınız diskalifiye olur. Ben aeben'e yarışmanın linkini paylaşabilirsiniz demiştim şu tarifler bizim şeklinde değil.
Olmadı bu hiç olmadı !
Ben sizden izini bunun için almadım zaten kazen bey ...Merhaba,
Bu biraz etik olmamış. O kadar emek var isizn grubunuzdan şunlar yarışıyor diyeip yönlendirme yapamazsınız. Bu devam ederse arkadaşlarınız diskalifiye olur. Ben aeben'e yarışmanın linkini paylaşabilirsiniz demiştim şu tarifler bizim şeklinde değil.
Olmadı bu hiç olmadı !
Ben sizden izini bunun için almadım zaten kazen bey ...
Zaten izin istememde bu mesajlardan sonradır . Ve asla linkte dagitmadı kimse .
Arkadaş kendi istegiyle yazmış börekleri begendiği için
Evet emege saygı lütfen. Sonuçta 1 günümü ayırıp yaptığim bir emek var ortada . 1 kişide çıkıp aeben benden oy istedi derse bende yarışmadan çekilirim . Nedir bu eninde sonunda eglenmek için yapılam bir yarışma ..
Burayı bırakın özelde telleri olan arkadaşlarım var 1 kişiden bile oy istediysem kendime emegime hakaret sayarım ....
Ben sizden izini bunun için almadım zaten kazen bey ...
Zaten izin istememde bu mesajlardan sonradır . Ve asla linkte dagitmadı kimse .
Arkadaş kendi istegiyle yazmış börekleri begendiği için
Evet emege saygı lütfen. Sonuçta 1 günümü ayırıp yaptığim bir emek var ortada . 1 kişide çıkıp aeben benden oy istedi derse bende yarışmadan çekilirim . Nedir bu eninde sonunda eglenmek için yapılam bir yarışma ..
Burayı bırakın özelde telleri olan arkadaşlarım var 1 kişiden bile oy istediysem kendime emegime hakaret sayarım ....
Aebencim ben kimseye alıntı yapmıyorum fikrine saygı duyuyorurum ama millet yazdıklarıma karşı köpürüyor sizene benim düşüncem bu oku geç beni değiştiremezsin boşa kürek çekme ispata kalkışma ben buyum işte işleri güçleri demogoji geleme bir süre daha oradayım yazacaklarım çok daha sabit dikitlerim var değişmez az daha yazayımbencede ..Habinar çık gel artık sende hulyada ....
Allah iyiliğini versin ne diyim sana :)Aebencim ben kimseye alıntı yapmıyorum fikrine saygı duyuyorurum ama millet yazdıklarıma karşı köpürüyor sizene benim düşüncem bu oku geç beni değiştiremezsin boşa kürek çekme ispata kalkışma ben buyum işte işleri güçleri demogoji geleme bir süre daha oradayım yazacaklarım çok daha sabit dikitlerim var değişmez az daha yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?