Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şeker ve zararları hakkında bir makaleyi alıntı yapmak istiyorum.

British Medical Journal’da yeni yayınlanan bir makalede “Şeker tütün kadar tehlikeli, zarar verici ve bağımlılık yapıcı olduğu için uyuşturucu sınıfına sokulmalıdır” diyor.
Gözünüzün önüne yeğeninize, çocuğunuza “hediye ettiğiniz” çikolatalar, gofretler mi geliyor? İnsanı sigaraya, uyuşturucuya en yakınları alıştırır...Çocukları da “şeker isimli zehire” anne-babaları alıştırıyor en önce.
Şekerin ettikleri Fazla şeker tüketmek kan şekerini çok çabuk artırıyor ve pankreas aşırı insülin salgılıyor. Buna “metabolik sendrom” deniyor. İnsülin, şekeri regüle ettikten sonra fazlasını yağ olarak depoluyor. Kan şekerindeki ani düşüş ise sürekli acıkma hissine ve yemeye yol açıyor. Diş çürümesi başta olmak üzere, obezite, diyabet, kalp ve dolaşım hastalıkları, böbrek taşları, kanser, hipertansiyon, felç, ülser, astım, romatizma, kronik yorgunluk sendromu ve kemik erimesine neden oluyor. Kan dolaşımıyla vücudun her tarafına taşınan şeker özellikle de göbek, kalçalar, göğüsler ve bacağın üst kısmında toplanıyor. Bu bölgeler de dolduğunda, yağ asitleri kalp ve böbrek gibi aktif organlara dağılıyor. Bu organlar gittikçe yavaşlıyor ve sonuçta dokuları bozularak yağa dönüşüyor.

Merhaba,
Bu biraz etik olmamış. O kadar emek var sizin grubunuzdan şunlar yarışıyor diyip yönlendirme yapamazsınız. Bu devam ederse arkadaşlarınız diskalifiye olur. Ben aeben'e yarışmanın linkini paylaşabilirsiniz demiştim şu tarifler bizim şeklinde değil.

Olmadı bu hiç olmadı !

kusura bakmayın bir daha olmaz,

rica etsem o mesajı siler misiniz,

Ben sizden izini bunun için almadım zaten kazen bey ...
Zaten izin istememde bu mesajlardan sonradır . Ve asla linkte dagitmadı kimse .
Arkadaş kendi istegiyle yazmış börekleri begendiği için
Evet emege saygı lütfen . Sonuçta 1 günümü ayırıp yaptığim bir emek var ortada . 1 kişide çıkıp aeben benden oy istedi derse bende yarışmadan çekilirim . Nedir bu eninde sonunda eglenmek için yapılam bir yarışma ..
Burayı bırakın özelde telleri olan arkadaşlarım var 1 kişiden bile oy istediysem kendime emegime hakaret sayarım ....

canım tamamen benim suçum, kızlar oylama başladığını bilmediğinden yazmıştım,

oy istediniz demedim ama bizim gruptan şunlar yarışıyor demek (arkadaşınız demiş) ki sildim o mesajı etik olmamış.
Benim tepkim bunaydı. Bu koşullu yönlendirmedir. O kadar emek harcadınız yazık olmasın.

Herhangi bir gruba üye olmayan veya yeni üyenin şansı çok azalır.

kızlar çok özür, benim yüzümden oldu,
neyse bir daha olmaz!

bende menü yazayım

sabah
2 kuru kayısı
peynir
3 çeri domates
roka
maydanoz
2 dl çavdar ekmeği

öğlen
3 izmir köfte (patatesler yenmedi)
ayran
yoğurtlu havuç

akşam

yoğurt çorbası
salata

su 2,5 lt geçer
spor
40 dk yürüyüş (işe gidiş dönüş :)
jillian no more 56 dk. lık videosu :) yapılacak!

ayrıca sabah kahvaltımı dün akşamdan saklama kabına hazırladım, sabah hemen alıp çıktım, bundan sonra böyle yapacağım, ekmekli kahvaltıyı çok özlemişim

bencede .. Habinar çık gel artık sende hulyada ....
Aebencim ben kimseye alıntı yapmıyorum fikrine saygı duyuyorurum ama millet yazdıklarıma karşı köpürüyor sizene benim düşüncem bu oku geç beni değiştiremezsin boşa kürek çekme ispata kalkışma ben buyum işte işleri güçleri demogoji geleme bir süre daha oradayım yazacaklarım çok daha sabit dikitlerim var değişmez az daha yazayım

Allah iyiliğini versin ne diyim sana :)

Habinim ben kendimi biliyorum karşımdakinide biliyorum , kimseyide değiştirmeye çalışmıyorum . Dua ediyorum sadece ...
Az çok beni biliyosumuz yaradılanı severim yaradandan ötürü
Polemiğe girme canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…