Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mesaj tüm kk ya gitti ahum .
Oylamaya Katılım o kadar azki yönetimde haklı eş dost ta işin içine girince onlarda zorda kalıyorlar .
Ben sabah katılımın artması için linklerin ( yarışmacılar hariç) arkadaşlar tarafından dahıtılmasını istemiştim . Ve kabul edilmişti . Sonrada takımdaki yanlış anlamaları görünce tekrar yasak kondu . Ama içime sinmedi kazrn beye rica ettim kendimin katılmadıgı yarışlarda link dahıtmak için . Oda bu işi toptan haşletti sağolsun
şimdi süper oldu .

Guvenlik gorevliydi ama istanbulda oldu olay ben izmirdeyimmm(( ve 2 gun gecti aradan artik zor o zaman olsaydi olurdu ama akil edemedim o panikle dogru ucaga bindim.

ayy kekliğim ne tatlı günlerdi ya yüzük beğenme seçme büyük geldi küçük oldu heyyy gidi... benim de alyans büyüktü nişandan bir gün önce almıştık. eşimin işinin nasıl olacağı o zamandan belli idi nişana da düğüne de bir gün önce izin alıp gelebilmişti nişanda idareten taktım kocaman yüzüğü ertesi gün de pikniğe gitmiştik aileler birlikte dereye düştü alyans!!! ben nasıl çığlık çığlığa bağırıyorum koşunn yüzüğüm düştü diyee yakaladık kurtardık. sonra küçüğü gelene kadar gümüş yüzük takmıştım

Guvenlik gorevliydi ama istanbulda oldu olay ben izmirdeyimmm(( ve 2 gun gecti aradan artik zor o zaman olsaydi olurdu ama akil edemedim o panikle dogru ucaga bindim.
Pelin hocam geçmiş olsun . Cana gelecegine mala gelsin derlerde işte malda canın yongası

birinci hatamız yemekten doymaya şartlanmak
yemekten kalktığınızda daha doymamış olmalıyız
ben bugun kahvaltıdan kalkarken içimdeki cocuk ''ama ben doymadımmm,şundan da azcık yiyim'diyordu,kendisine bir şaplak attım sus dedim : ))))) doymam gerekmiyor,gerekli enerjiyi alsam yeter
biz yapı olarak daha şanssızıs,yemek yemeği seviyoruz ve kendimizi kısıtlamıyoruz
geçen yaşlı kadınlar kuzenimin kızı hakkında konusuyorlardı, kız ilkokulda günde 1 tabak börekten poğaçadan vsden istemiş,sonra ikinci tabağı istemiş,sonra da dondurma istemiş...kız cocuğu ve kilolu da tabi...ben de küçükken anneminde günüde 1 tabak yerdim,sonra misafirlerin gitmesini beklerdim,onlar gittikten sonra tabaklarda hamurişini bitirirdim,sonra ortaokulda 70 kiloyu gördüm tabi..neyse kuzenimin kızına üzüldm baya, iştah biraz genetik biraz da ailemizin yeme davranışı bize geçiyor...kızım için de endişelendim...bundan diğer kadınlar cocuklarını yemeğe zorlarlarken ben kızımı zorlamıyorum,paketli gıda şekerli gıda kendim yemiyorum ki o da yemesein,çok daha kötü bir dünya onları bekliyor...biz cocukken bukadar yapay gıda yoktu...e bukadar kimyasal,kanser basta olmak üzere cesitli hastalıkların habercisi
cocukların elinde böyle paketli gıda görünce içim yanıyor,bisküvi,çikolata cips vs
neyse konuyu dağıttım,olayı şuraya bağlayacaktım; midemiz tıka basa dolmak zorunda değil,o gün tabağında mesela en sağlıklısını seçip yiyebilirdik: örneğin kısır ya da salatalar gibi,ya da o börekten bir parça kesip gerisini bırakabilirdik...
hayatımız,kilomuz elimizde...doğru tercihler bizi doğru sonuçlara getirecek
bence bu olay sadece kilo verme olayı değil,yoksa ben buralarda 1 yıldır dolanmazdım
bu olay iradeyi kontrol,nefis terbiyesi olayı
ağzını kontroll eden hayatında diğer seyleri de kontrol edebilir bence

zaten ne varsa hep kalça göbek basende benim de!!!! kollar ve alt bacaklarım çöp gibi. şekerden kurtulmamız lazım tamamen... çok doğru..

ben hiç yüzük takmıyorum ya
geçen aklıma geldi,neredeydi bu diye,bulamadım çok da aramadım gerçi

çokkkkk güzel bir yazı
bayıldım !

bilmiyorum canım izne ayrıldığımdan beri tartılmadım ama zayıflamış hissediyorum kıyafetlerimden
zaten ağzımda da yara çıktı pek bişey yiyemiyorum
çok güzel
sakın sıkıntıdayım diye yeme
çünkü öğrenmemiz gereken davranışlardan biri de bu: sıkıntıyla yemeden başedebilmek
ama zor bir durum tabi,ben bile bukadar üzüldüysem,,Rabbim yardımcısı olsun,çok güzel haberlerle karsılassın kuzenin

bugünkü menümde tamamken yazayım hemen

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
domates
salatalık
beyaz peynir

öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
salata

ara
1 adet elma

akşam
1 kase bol yeşillikli peynirli salata

bundan sonra işyerinde hergün salata yapma kararı aldım . hamilelikten sonra ilk diyete başladığımda her öğün mutlaka salata tüketiyordum ozaman çok güzel kilolar vermiştim .

hadi yaaa,seninki fena olmuş canım yaaa,ben şimdi o tektaşı takmıyorum bile,yazın tatile giderken kasaya koydurmuştum hala da orda duruyor.

Azcık kokoş olun da

abla imitasyon şeyler bende alerji yapıyor . hemen kızarıp kaşınmaya başlıyorum sonrada kaşıdığım yerler su topluyor . altında sevmiyorum zaten . kv ilk evlendiğimde gözümün içine bakardı biryerlere giderken bileziklerimi takayım diye . hatta gelin mevlüdünde zorla taktırmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…