Mesaj tüm kk ya gitti ahum .Canım zaten önemli olan da bu herkes beğendiğine oy verecek ozaman zaten sorun kalmaz ama Ne yarışmadan ne oylamadan haberi olan arkadaşlar var sorunda bu
Neyse duyurma işini kendileri yapıyor sanırım bana msj geldi özeldenaeben
Guvenlik gorevliydi ama istanbulda oldu olay ben izmirdeyimmmCanım geçmiş olsun tutanak falan tutturdun mu? Polis miydi ki arama yapan yoksa güvenlik görevlisi miydi? zaten kamera kayıtlarında görünür telefonu düşürmesi falan. Eşim polis ya öyle bir olayda ödenir parası diyor. Polis ise kıran değilse güvenlik firması falan ödemesi lazım.
ayy kekliğim ne tatlı günlerdi ya yüzük beğenme seçme büyük geldi küçük oldu heyyy gidi... benim de alyans büyüktü nişandan bir gün önce almıştık. eşimin işinin nasıl olacağı o zamandan belli idi nişana da düğüne de bir gün önce izin alıp gelebilmiştiBenim babaannem yüzük daraltmaktan hiç hoşlanmaz,batıl inancı var,hatta eşimin bana evlenme teklifi ederken aldığı tektaş parmağıma büyüktü gittik baktık değiştirelim diye ama uygununu bulamadık,daraltmak zorunda kaldık,babaannem hep diyor yüzüğünü niye daralttırdın araya ayrılık girer diye!
Bu mevsimde yok serpilsineklerrrr sineklerrrrrr sineklerrrrr
Çıldırıcam yahu yokmu bir çözümü
Pelin hocam geçmiş olsun . Cana gelecegine mala gelsin derlerde işte malda canın yongasıGuvenlik gorevliydi ama istanbulda oldu olay ben izmirdeyimmm(( ve 2 gun gecti aradan artik zor o zaman olsaydi olurdu ama akil edemedim o panikle dogru ucaga bindim.
zaten ne varsa hep kalça göbek basende benim de!!!! kollar ve alt bacaklarım çöp gibi. şekerden kurtulmamız lazım tamamen... çok doğru..Şeker ve zararları hakkında bir makaleyi alıntı yapmak istiyorum.
British Medical Journal’da yeni yayınlanan bir makalede “Şeker tütün kadar tehlikeli, zarar verici ve bağımlılık yapıcı olduğu için uyuşturucu sınıfına sokulmalıdır” diyor.
Gözünüzün önüne yeğeninize, çocuğunuza “hediye ettiğiniz” çikolatalar, gofretler mi geliyor? İnsanı sigaraya, uyuşturucuya en yakınları alıştırır...Çocukları da “şeker isimli zehire” anne-babaları alıştırıyor en önce.
Şekerin ettikleri Fazla şeker tüketmek kan şekerini çok çabuk artırıyor ve pankreas aşırı insülin salgılıyor. Buna “metabolik sendrom” deniyor. İnsülin, şekeri regüle ettikten sonra fazlasını yağ olarak depoluyor. Kan şekerindeki ani düşüş ise sürekli acıkma hissine ve yemeye yol açıyor. Diş çürümesi başta olmak üzere, obezite, diyabet, kalp ve dolaşım hastalıkları, böbrek taşları, kanser, hipertansiyon, felç, ülser, astım, romatizma, kronik yorgunluk sendromu ve kemik erimesine neden oluyor. Kan dolaşımıyla vücudun her tarafına taşınan şeker özellikle de göbek, kalçalar, göğüsler ve bacağın üst kısmında toplanıyor. Bu bölgeler de dolduğunda, yağ asitleri kalp ve böbrek gibi aktif organlara dağılıyor. Bu organlar gittikçe yavaşlıyor ve sonuçta dokuları bozularak yağa dönüşüyor.
ben hiç yüzük takmıyorum yaayy kekliğim ne tatlı günlerdi ya yüzük beğenme seçme büyük geldi küçük oldu heyyy gidi... benim de alyans büyüktü nişandan bir gün önce almıştık. eşimin işinin nasıl olacağı o zamandan belli idi nişana da düğüne de bir gün önce izin alıp gelebilmiştinişanda idareten taktım kocaman yüzüğü ertesi gün de pikniğe gitmiştik aileler birlikte dereye düştü alyans!!! ben nasıl çığlık çığlığa bağırıyorum koşunn yüzüğüm düştü diyee yakaladık kurtardık. sonra küçüğü gelene kadar gümüş yüzük takmıştım
ya bir de hamileyken her şeyi yedirmeye çalışıyorlar ya,sinir oluyordum,inadına yemiyordumben o konuda rahatım, hiç öyle batıl inançlarım yok :)
çokkkkk güzel bir yazıŞeker ve zararları hakkında bir makaleyi alıntı yapmak istiyorum.
British Medical Journal’da yeni yayınlanan bir makalede “Şeker tütün kadar tehlikeli, zarar verici ve bağımlılık yapıcı olduğu için uyuşturucu sınıfına sokulmalıdır” diyor.
Gözünüzün önüne yeğeninize, çocuğunuza “hediye ettiğiniz” çikolatalar, gofretler mi geliyor? İnsanı sigaraya, uyuşturucuya en yakınları alıştırır...Çocukları da “şeker isimli zehire” anne-babaları alıştırıyor en önce.
Şekerin ettikleri Fazla şeker tüketmek kan şekerini çok çabuk artırıyor ve pankreas aşırı insülin salgılıyor. Buna “metabolik sendrom” deniyor. İnsülin, şekeri regüle ettikten sonra fazlasını yağ olarak depoluyor. Kan şekerindeki ani düşüş ise sürekli acıkma hissine ve yemeye yol açıyor. Diş çürümesi başta olmak üzere, obezite, diyabet, kalp ve dolaşım hastalıkları, böbrek taşları, kanser, hipertansiyon, felç, ülser, astım, romatizma, kronik yorgunluk sendromu ve kemik erimesine neden oluyor. Kan dolaşımıyla vücudun her tarafına taşınan şeker özellikle de göbek, kalçalar, göğüsler ve bacağın üst kısmında toplanıyor. Bu bölgeler de dolduğunda, yağ asitleri kalp ve böbrek gibi aktif organlara dağılıyor. Bu organlar gittikçe yavaşlıyor ve sonuçta dokuları bozularak yağa dönüşüyor.
çok güzelbilmiyorum canım izne ayrıldığımdan beri tartılmadım ama zayıflamış hissediyorum kıyafetlerimden
zaten ağzımda da yara çıktı pek bişey yiyemiyorum
hadi yaaa,seninki fena olmuş canım yaaa,ben şimdi o tektaşı takmıyorum bile,yazın tatile giderken kasaya koydurmuştum hala da orda duruyor.ayy kekliğim ne tatlı günlerdi ya yüzük beğenme seçme büyük geldi küçük oldu heyyy gidi... benim de alyans büyüktü nişandan bir gün önce almıştık. eşimin işinin nasıl olacağı o zamandan belli idi nişana da düğüne de bir gün önce izin alıp gelebilmiştinişanda idareten taktım kocaman yüzüğü ertesi gün de pikniğe gitmiştik aileler birlikte dereye düştü alyans!!! ben nasıl çığlık çığlığa bağırıyorum koşunn yüzüğüm düştü diyee yakaladık kurtardık. sonra küçüğü gelene kadar gümüş yüzük takmıştım
Callanım olurmu biz bayanların vazgeçilmezi yüzük :)ben hiç yüzük takmıyorum ya
geçen aklıma geldi,neredeydi bu diye,bulamadımçok da aramadım gerçi
Callanım olurmu biz bayanların vazgeçilmezi yüzük :)
Azcık kokoş olun dabende yüzük takmıyorum abla . hamileyken parmağıma olmuyordu . ondan beri hiç takmadım yüsüğümü
Azcık kokoş olun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?