- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Aynen kv nin bu bilezik taktım merakı. Ben de sevmem hiç altın bozdurdum da kurtuldum baskıların danabla imitasyon şeyler bende alerji yapıyor . hemen kızarıp kaşınmaya başlıyorum sonrada kaşıdığım yerler su topluyor . altında sevmiyorum zaten . kv ilk evlendiğimde gözümün içine bakardı biryerlere giderken bileziklerimi takayım diye . hatta gelin mevlüdünde zorla taktırmıştı
Yaa kaptanım vazgeçmesi ama özel durumları m vardı hiç gelmedim4GÜNÜN DEYERLENDİRİLMESİ
@ksrays 35mesaj ,her gün menü vermiş,bir gün spor yapmamış 30DAKİKA SPOR EK YAPILACAK
@Ahu060812 18mesaj,pazar spor yapmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK,MESAJ SAYIN AZ
@fatmanurkaya 41mesaj,cuma menü vermemiş,cuma spor yapmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
N Naz 15mesaj,3gün spor yapmamış 1.5SAAT EK SPOR YAPILACAK,MESAJ SAYIN AZ
@_SARAYCA_ 40mesaj,1gün menü vermemiş,2gün spor yapmamış 60DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
@xpreiaZ 39mesaj,bi gün menü vermemiş,2gün spor yapmamış 60DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
@asfarovski 31mesaj,bi gün menü vermiş,bi gün spor yapmış.....kendisiyle özeldemn konuştuk izinli yarına kadar İZİNLİ
N Nana 32mesaj,her gün menü vermiş her gün spor yapmışGÜRU ÜYEMİZ,HERŞEY SUPER
@keklik_58 28mesaj,bi gün spor yapmamış,dünki menünü göremedim30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
@emnyzk 17mesaj,hergün menü vermiş,spor yapmış,dünkileri göremedim MESAJ SAYIN AZ,AZ GELİYORSUN
P petitjoueur 12mesaj,bi gün menü verilmemiş,3gün spor yapılmamış 1.5SAAT EK SPOR YAPILACAK,AZ GELYORSUN
I Iremoz02 3mesaj,cumartesiden beri yoksun GALİBA VAZ GEÇMİŞ
@Pln35 13mesaj,hergün menü vermiş,bi gün spor yapılmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK,AZ GELİYORSUN
Hahaaha ayy cok guzel yapmissin yaaa cok eglenceli cok begendimm
şişmanlar hayal kuramaz mı acaba??
neden biz böyle elbiseler giyemeyelim
bizim masalımızın prensesi olamayalım????
ince belli rapunzel
ya da 4 cocuklu pamuk prenses
Eki Görüntüle 1669728
Hıh bizi yenemezsiniz bizim takım sizin takımı yer:)Selam kizlar ben 6. Takimdan geliyorum sizi bu hafta cok fena yenicez onu soylemeye geldimhani kazaniriz biz falan diye hayal kurmayin falan diye hayalkirikligi yasamanizi istemem ne kadarda iyi bir rakip takim uyesiyimm
Cuma gunu sizi odul ogunumuzde yedigimizde gorusuruzzzHıh bizi yenemezsiniz bizim takım sizin takımı yer:)
İyi etmişşin callanım gerçekten hiç oy almayınca üzülür insan , emek var sonuçtaben de oy kullandım ama siz hangisini yaptınız bilmiyorum
ben en basit görünenlere oy verdim,1 oy da olsun alsınlar diye
ben de daha önce yarısmaya katılmıştım,1 oy vermişlerdi,çok sevinmiştim :))))
sevinsin garibanlar
Anam misafirler gelmiş kızlar hani ikramlarımızCuma gunu sizi odul ogunumuzde yedigimizde gorusuruzzz
Ah benim de benim de :):)Merhabalar herkese. Bugün çok güzeldi benim için. Umarım sizinde gununuz güzel geçmiştir
Nasılsın nanacığım kaç kilo oldun kaç kilo verdinnMerhabalar herkese. Bugün çok güzeldi benim için. Umarım sizinde gununuz güzel geçmiştir
Ben size cuma gunu ikram getircem teselli niyetineAnam misafirler gelmiş kızlar hani ikramlarımız
Selvo hoşgeldin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?