Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet kaç gündür doğru dürüst menülere bakamdım diye arada kaynadığını düşünmediz dimi?yok yok düşünmemişsiniz....nerdeyse tüm gün menüler verimiş....afferim sizeee...kızı yatırdım aldım çayım oturdum pc önüne tuuttum notlarımı...kim kaç mesaj yazmış kem menü vermiş kimin ne kadar spor borcu var hepsi önmüde şuan...

4GÜNÜN DEYERLENDİRİLMESİ

ksrays 35mesaj ,her gün menü vermiş,bir gün spor yapmamış 30DAKİKA SPOR EK YAPILACAK
Ahu060812 18mesaj,pazar spor yapmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK,MESAJ SAYIN AZ
@fatmanurkaya 41mesaj,cuma menü vermemiş,cuma spor yapmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
N Naz 15mesaj,3gün spor yapmamış 1.5SAAT EK SPOR YAPILACAK,MESAJ SAYIN AZ
@_SARAYCA_ 40mesaj,1gün menü vermemiş,2gün spor yapmamış 60DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
xpreiaZ 39mesaj,bi gün menü vermemiş,2gün spor yapmamış 60DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
asfarovski 31mesaj,bi gün menü vermiş,bi gün spor yapmış.....kendisiyle özeldemn konuştuk izinli yarına kadar İZİNLİ
N Nana 32mesaj,her gün menü vermiş her gün spor yapmışGÜRU ÜYEMİZ,HERŞEY SUPER
keklik_58 28mesaj,bi gün spor yapmamış,dünki menünü göremedim30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
emnyzk 17mesaj,hergün menü vermiş,spor yapmış,dünkileri göremedim MESAJ SAYIN AZ,AZ GELİYORSUN
P petitjoueur 12mesaj,bi gün menü verilmemiş,3gün spor yapılmamış 1.5SAAT EK SPOR YAPILACAK,AZ GELYORSUN
I Iremoz02 3mesaj,cumartesiden beri yoksun GALİBA VAZ GEÇMİŞ
Pln35 13mesaj,hergün menü vermiş,bi gün spor yapılmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK,AZ GELİYORSUN

ne güzel hazırlamıssın listeyi aynuram,harikaa
emeğine sağlık gerçekten
kızlar sırf bu liste için kilo vermemiz gerekiyor
kaptanımız tektek mesajları hesaplamış,menüleri incelemiş,değer veriyor,bu menü işi gerçekten zaman alıyor
size bukadar zaman veren birini yarıyolda bırakamaya hakkınız yok !!!!!!!!
herkes kilo verecek bu hafta baska yolu yok
6. takımı yenip aynurayı gururlandırmamız lazım,kendimizi gururlandırmamız lazım

ellerine sağlık kaptanım.. sporu eve girer girmez yapıp aradan çıkarcam inşallah.. bugün bir saat yarın da bir saat yapınca borcum bitmiş olacak
menü vermediğim gün cısım vardı akşam... utandım menü yazmaya ama sonra yediğim cısları belirttim

bugunku menüm
sabah 1 kibrit kutusu kadar minik tost,domates
öğlene doğru: 1 avuc kadar et, 1 kaseden biraz az kuskus ve 1 kase kadar yoğurt
ara: çubuk kraker ve 1 elma
akşam:light ton balığı
2lt suyu gecerim
spor yok

şekerli gazlı içecek şeker hastalığına yol açabilir
bu resmi de hafızaya atalım

ayağında yara olmuş bir şeker hastası
şeker hastalarının yaraları cok zor iyileşiyor

İnşallh callanım...kızımı uyutur uyutmaz işe koyuldum zaten...umarım yalnışım yoktur.. canım seni besiveyi katmadım...sadece liste ve denemedekileri hesapladım.aslında bir az üzüldüm de.çünki 4 4 lük olan sadece nananın menüsü sporu...inşallah bundan sonra herkes dikkatli olur..borçlarını ödeyen mutlaka belirtsinnn

İnşallah canım benim.yapınca haber et de listemde not edeyim...

C CallanPinckney bir daha kola icmeyecegim. Sanki yara ayagimdaymis gibi vallaha kötü oldum.
evet hissedelim
bunlardan böyle böyle soğuyacağız
mesela dondurmaya elimiz gittiğinde sarkık bir göbek aklımıza gelecek midemiz bulanacak
ya da patates kızartması sigarayı hatıratacak elimizi çekeceğiz
pizzzayı görünce o yağlı karaciğeri hatırlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…