Çok iyiyim. 98 kiloydum, 92 lerin ortasına doğru gidiyorum. 3.hafta içindeyim. Allah a şükür şimdilik hiçbir sorun çıkmadı. Umarım da çıkmaz.Nasılsın nanacığım kaç kilo oldun kaç kilo verdinn
Hahahha hadi bakalimmmm son Gülen iyi gülerCuma gunu sizi odul ogunumuzde yedigimizde gorusuruzzz
Harika masallah nazcimEki Görüntüle 1669889 Bisiklette tamam
Petitcim İzmirli misin?gevrek derler simite :)Selam kızlar ben geldim.menumu yazim hemen
Sabah yarım gevrek domates peynir bir parça
Öğle bir dl ekmek
5 yk ıspanak
Yoğurt
Akşam 5 yk ıspanak
Yoğurt
Yatarken bir bardak süt içerim.
Su 2 lt 45 dk yürüyüş
Bugün yaptım canım :))İyi akşamlar klzlar...çok yoruldum yaaa...şimdi elimde bi koca tencere yoğurt çorbası yapıyorum...onu çeviriyorum...sürekli çevirmek gerek bu çorbayı...elifim bilirsin sen bizim dovgayı...
Bizim yoğurt corbam iz karistirilmadanmi yapılıyorİyi akşamlar klzlar...çok yoruldum yaaa...şimdi elimde bi koca tencere yoğurt çorbası yapıyorum...onu çeviriyorum...sürekli çevirmek gerek bu çorbayı...elifim bilirsin sen bizim dovgayı...
Siz de mi sürekli çeviriniyonuz tepesinde?elimi 1saniye bırakmak yok...Bizim yoğurt corbam iz karistirilmadanmi yapılıyorsizinkini farkı ne aynura
Kesilmesin diye mecbur karıştırılıyorSiz de mi sürekli çeviriniyonuz tepesinde?elimi 1saniye bırakmak yok...
Sen de amma secisin ha elifim...benim sevmediyim yemek yoktur yaaKesilmesin diye mecbur karıştırılıyor
Gerçi ben yoğurtlu çorbaları sevmem eşim için yapıyorum dovgayı da
Şu pirinç ve ıspanakla yapılan mi ?İyi akşamlar klzlar...çok yoruldum yaaa...şimdi elimde bi koca tencere yoğurt çorbası yapıyorum...onu çeviriyorum...sürekli çevirmek gerek bu çorbayı...elifim bilirsin sen bizim dovgayı...
İveeet ..Nirden biliyon?Şu pirinç ve ıspanakla yapılan mi ?
Aynen öyle ablaa çok şüküürhadi canım birazcık az yemeyle biraz daha sporla olacak bu iş!!!!!!!başaracağız
sen ben ve koza artık 60lar bizim için bittiiiiiiiii!!!!!
Abla bursayı sivrisinekler basmış o yüzden öyle. Ayyy ben de bıktım her yerdelersineklerrrr sineklerrrrrr sineklerrrrr
Çıldırıcam yahu yokmu bir çözümü
Benim ailem 90 yilinda oradan göçmüşler. Annem de yapardı.İveeet ..Nirden biliyon?
Midemiz bulansın yemeyelim diye Yaptım : )))))Callanım kız o ne acayip paylaşımlar öyle...hele o göbeyin üstündeki tüyler..ıııyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?