Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Serpil menü güzel de o cıss ne acep?diyiver..

çocukların yataklarını yıkattım halılarıda yıkamaya gönderdim gece uyuyamadım ufak kızım ateşlendi şimdide hem kız hem oğlan boğuluyor öksürükten ilaç içirdim sırtlarına havlu koydum onlarla ilgilenmekten hem işlerim hem sporum kaldı geçmişide okuyamıyorum yünlerim balkonda kaldı hava güzel artık yarın hallederim heryer sinek pisliği az önce odaları ilaçladım bakalım faydası olacakmı
Ayy ne çok dert yandım
Gideyimde ballı ıhlamur felan yapayım yine geçmezse doktora götürücem artık
Hayırlı geceler herkese hanımlar

Serpil geçmiş olsun,geçen duydum yoğurt,hurma ve kuru üzüm varsa karıştırıp yedir çocuklara..öksürük ciğerlerden geliyorsa birkaç güne kesiyormuş..

herkese merhabalar yeniden. _AYNURA_ hanim ozelikle de sizden ozur dilerim. soz verdim ama sozumde duramadim anneannemi hastaneye kaldirdik ani bir sekilde. iki hafta hastanede yattik bir kac operasyon gecirdi. cok sukur su an iyi.. dun hastaneden cikardik. bu gun dinlenip kendime gelebildim. hastanede aklimda idi ama wifi bulup girme firsatim olmadi.. ustune kilo almisim. az once tartildim. sonuc rezalet.. su an kilom; 82.700______hedefim ise cumaya kadar 82.000 yapmak. su telas gecerse de eger cesaret edebilirsem de lahana corbasi diyeti yapmak. amerikada arkadaslarim uygulamisti ve ciddi kilo verdiler cabbage soup diet diye geciyor. bakalim sizler ne dusunuyorsunuz? tavsiye ediyor musunuz?

Serpil geçmiş olsun,geçen duydum yoğurt,hurma ve kuru üzüm varsa karıştırıp yedir çocuklara..öksürük ciğerlerden geliyorsa birkaç güne kesiyormuş..
Aaa hurma olmayabilir bi bakayım sağol
Evet ciğerden gelşyor çok fena öksürüyorlar

arkadaşlrın canı çekmesin diye yazmadım çocuklarla pizza yapmıştık ondan yidim
Afiyet olsun... Bence yazılmasında hiçbir sakınca yok...gün içinde birçok restaurantın yanından geçiyoruz...koku insanın canını çektirir

Lahana diyeti diyabet hastalarına acil kilo verdirip tedavi olmaları için sureyi en kısa zamana indirmek için yapılmış ve tavsiye edilmiyor diye biliyorum. Zaten o çorba dışında da birşey tuketmemen lazım. İshal olarak kilo verdiriyor. Ben deneme.kendine gore liste oluştur derim.

Cok gecmis olsun
Evladın hasta olması cok kötü
Rabbim şifa versin

Canım menüde hem cıs var hem spor yok keşke cısını eritmek için şimdi yarım saat spor yapabilsen

Bugünkü menüm
Kahvaltı: 3-4 kavurmalı yumurta
Yarım dilim tam tahıl ekmek
1 lokma bal

İkindi / akşam :
1 kase mercimek çorbası
3-4 kavurma, patlıcan ezmesi, közlenmiş biber
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıl ekmek

Su: 2.5 lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş (6km) _AYNURA_ borcumun bir kısmı

Benim favori çorbam hatta bugün lahana aldım desem ama bizim kızlar sevmez bu diyetleri hele _AYNURA_ asla sevmez.. :)

Kızlar ya iki gündür inanılmaz bir şişkinlik içindeyim afedersiniz kabız olmuşum

Ne yoğurt ne süt vardı evde kaç gündür resmen inek sütü karaborsa olmuş ilçede kimseden bulamadık! Oysa herkes hayvancılık yapıyor... Hazır yoğurt aldım bugün mecbur. Ama kendi yaptığım çok iyi geliyordu kabızlığa..
Çatlayacak gibiyim yaaa

Xpreiaz sana Nasıl hitap etsem bacım adını kullanıyor Musun?
Karatay yapıyosun desem ekmek var..ikindi akşam 4-5 gibi yedim ne demek anlamadım..tek öğün di mi?bence iyi ama mercimek çorbası 1 dilim ekmek yerine geçiyor ekmek yemeseymişsin iyiymiş ,su spor süper

1 kaşık zeytinyağı iç iyi gelecektir.

Sorma ya bende bildiğin 4 aylık hamile gibiyim patlayacak gibiyim..ayaklarımı üşüttüm sanırım..sende üşütmüş olabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…