Hadi canım..azerimi annen?Benim ailem 90 yilinda oradan göçmüşler. Annem de yapardı.
Annem Özbekistan doğumlu., babam yevlah doğumlu.Hadi canım..azerimi annen?
Serpil menü güzel de o cıss ne acep?diyiver..geceniz hayr olsun
Menüm
Sabah
Tb ekmekle domates peynir biber kekikLi acılı tost
Peynir
Iki zeytin
Öğle
Bir kase tarhana çorbası
Akşam
Bir kase tarhana
Bir dilm cıss çocuklara yapmıştım dayanamadım
Köz patlıcan yoğurtlu
Su ne kadar oldu bilemedim
Spor yok bir saat borcum oldu
Serpil geçmiş olsun,geçen duydum yoğurt,hurma ve kuru üzüm varsa karıştırıp yedir çocuklara..öksürük ciğerlerden geliyorsa birkaç güne kesiyormuş..çocukların yataklarını yıkattım halılarıda yıkamaya gönderdim gece uyuyamadım ufak kızım ateşlendi şimdide hem kız hem oğlan boğuluyor öksürükten ilaç içirdim sırtlarına havlu koydum onlarla ilgilenmekten hem işlerim hem sporum kaldı geçmişide okuyamıyorum yünlerim balkonda kaldı hava güzel artık yarın hallederim heryer sinek pisliği az önce odaları ilaçladım bakalım faydası olacakmı
Ayy ne çok dert yandım
Gideyimde ballı ıhlamur felan yapayım yine geçmezse doktora götürücem artık
Hayırlı geceler herkese hanımlar
arkadaşlrın canı çekmesin diye yazmadım çocuklarla pizza yapmıştık ondan yidimSerpil menü güzel de o cıss ne acep?diyiver..
Aaa hurma olmayabilir bi bakayım sağolSerpil geçmiş olsun,geçen duydum yoğurt,hurma ve kuru üzüm varsa karıştırıp yedir çocuklara..öksürük ciğerlerden geliyorsa birkaç güne kesiyormuş..
Gorcez bakalimmmmnnHahahha hadi bakalimmmm son Gülen iyi güler
Bu sefer sert kayaya çarptınız
Afiyet olsun... Bence yazılmasında hiçbir sakınca yok...gün içinde birçok restaurantın yanından geçiyoruz...koku insanın canını çektirirarkadaşlrın canı çekmesin diye yazmadım çocuklarla pizza yapmıştık ondan yidim
Dene bence hatta hasta olmayan çocuğuna da yedir korur..Aaa hurma olmayabilir bi bakayım sağol
Evet ciğerden gelşyor çok fena öksürüyorlar
Lahana diyeti diyabet hastalarına acil kilo verdirip tedavi olmaları için sureyi en kısa zamana indirmek için yapılmış ve tavsiye edilmiyor diye biliyorum. Zaten o çorba dışında da birşey tuketmemen lazım. İshal olarak kilo verdiriyor. Ben deneme.kendine gore liste oluştur derim.herkese merhabalar yeniden._AYNURA_ hanim ozelikle de sizden ozur dilerim. soz verdim ama sozumde duramadim anneannemi hastaneye kaldirdik ani bir sekilde. iki hafta hastanede yattik bir kac operasyon gecirdi. cok sukur su an iyi.. dun hastaneden cikardik. bu gun dinlenip kendime gelebildim. hastanede aklimda idi ama wifi bulup girme firsatim olmadi.. ustune kilo almisim. az once tartildim. sonuc rezalet.. su an kilom; 82.700______hedefim ise cumaya kadar 82.000 yapmak. su telas gecerse de eger cesaret edebilirsem de lahana corbasi diyeti yapmak. amerikada arkadaslarim uygulamisti ve ciddi kilo verdiler cabbage soup diet diye geciyor. bakalim sizler ne dusunuyorsunuz? tavsiye ediyor musunuz?
Cok gecmis olsunçocukların yataklarını yıkattım halılarıda yıkamaya gönderdim gece uyuyamadım ufak kızım ateşlendi şimdide hem kız hem oğlan boğuluyor öksürükten ilaç içirdim sırtlarına havlu koydum onlarla ilgilenmekten hem işlerim hem sporum kaldı geçmişide okuyamıyorum yünlerim balkonda kaldı hava güzel artık yarın hallederim heryer sinek pisliği az önce odaları ilaçladım bakalım faydası olacakmı
Ayy ne çok dert yandım
Gideyimde ballı ıhlamur felan yapayım yine geçmezse doktora götürücem artık
Hayırlı geceler herkese hanımlar
Canım menüde hem cıs var hem spor yokgeceniz hayr olsun
Menüm
Sabah
Tb ekmekle domates peynir biber kekikLi acılı tost
Peynir
Iki zeytin
Öğle
Bir kase tarhana çorbası
Akşam
Bir kase tarhana
Bir dilm cıss çocuklara yapmıştım dayanamadım
Köz patlıcan yoğurtlu
Su ne kadar oldu bilemedim
Spor yok bir saat borcum oldu
Benim favori çorbam hatta bugün lahana aldım desemherkese merhabalar yeniden._AYNURA_ hanim ozelikle de sizden ozur dilerim. soz verdim ama sozumde duramadim anneannemi hastaneye kaldirdik ani bir sekilde. iki hafta hastanede yattik bir kac operasyon gecirdi. cok sukur su an iyi.. dun hastaneden cikardik. bu gun dinlenip kendime gelebildim. hastanede aklimda idi ama wifi bulup girme firsatim olmadi.. ustune kilo almisim. az once tartildim. sonuc rezalet.. su an kilom; 82.700______hedefim ise cumaya kadar 82.000 yapmak. su telas gecerse de eger cesaret edebilirsem de lahana corbasi diyeti yapmak. amerikada arkadaslarim uygulamisti ve ciddi kilo verdiler cabbage soup diet diye geciyor. bakalim sizler ne dusunuyorsunuz? tavsiye ediyor musunuz?
Xpreiaz sana Nasıl hitap etsem bacım adını kullanıyor Musun?Bugünkü menüm
Kahvaltı: 3-4 kavurmalı yumurta
Yarım dilim tam tahıl ekmek
1 lokma bal
İkindi / akşam :
1 kase mercimek çorbası
3-4 kavurma, patlıcan ezmesi, közlenmiş biber
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıl ekmek
Su: 2.5 lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş (6km)_AYNURA_ borcumun bir kısmı
1 kaşık zeytinyağı iç iyi gelecektir.Kızlar ya iki gündür inanılmaz bir şişkinlik içindeyim afedersiniz kabız olmuşum
Ne yoğurt ne süt vardı evde kaç gündür resmen inek sütü karaborsa olmuş ilçede kimseden bulamadık! Oysa herkes hayvancılık yapıyor... Hazır yoğurt aldım bugün mecbur. Ama kendi yaptığım çok iyi geliyordu kabızlığa..
Çatlayacak gibiyim yaaa
Sorma ya bende bildiğin 4 aylık hamile gibiyim patlayacak gibiyim..ayaklarımı üşüttüm sanırım..sende üşütmüş olabilir misin?Kızlar ya iki gündür inanılmaz bir şişkinlik içindeyim afedersiniz kabız olmuşum
Ne yoğurt ne süt vardı evde kaç gündür resmen inek sütü karaborsa olmuş ilçede kimseden bulamadık! Oysa herkes hayvancılık yapıyor... Hazır yoğurt aldım bugün mecbur. Ama kendi yaptığım çok iyi geliyordu kabızlığa..
Çatlayacak gibiyim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?