Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba irem mesajlarini yeni gormus oldum. anneannem in saglik durumu sebebi ile bir suredir buralarda degilim. tabiki bir birimizi motive edebilir. Hatta buna cok ama cok sevinirim. :)

Hastahaneden yeni geldim kardeşim ameliyat oldu abla ama ben daha öncesinde birakmistim zaten

cok ama cok gecmis olsun.. bu mesaji da yeni gordum.

Degerli forum arkadaslarim tanistiklarim tanismadiklarim eski sayfalari okumaya calistim ama nafile 16.700lerden 17140lara kadar coook coook sayfa vardi pes ettim. 3900 civari mesaj yapiyor galiba

cok gecmis olsun. bu mevsimde herkes yakalanabilir. galiba bol su icmek hem hedeflerimize ulasmak icin hem de hastaliklardan korunmak icin iyi olsa gerek. neyse yine cok uzattim buyuk gecmis olsun.

Hiç acımam geçerim : ))))))
Yap sporunu atlama yoksa cuma cok fena dilime düşersin : )))))

bir reklam varya herşeymi kadınlara karşı giyindim spor ayakkabı falan tel aldım dışarı çıktım hafif yağişlı güzel bir hava biraz yürüdüm eşimi aradım çıktım diye dö bi iki dak konuşalım geri döndüm kapıya vardim abim elinde tel meni arıyor nerdesin ya bi sabah yürüyüş yapıym dedim takıldım eve çıkınca kahvaltı çay kahve falan yürüyüş kaldı okulda bpş dersim vardı zil çalar çalmaz hemen yürüdüm çok şükür inan cuma gününü mende çok merak ediyorum ama diline düşmem herhalde

sineklerrrr sineklerrrrrr sineklerrrrr
Çıldırıcam yahu yokmu bir çözümü

ayy bizdede öyle sabahları kara sinek çoçukları gönderince bi uyuym dedim uyutmadılar

kızlar 6. takıma yenilirsek herkese 100 şınav

yaa men koca bedenimle şınav çekemem ki ama 6. takımı yenebiliriz bu daha kolay

canım cezamı nezaman çekerim bilmem ama yapmaya çalışacağim inşallah çok dikkatlisin ellerine emeğine sağlık

iyi kaşamlar sevgili takımı menümü veriyorum
SABAH
2 dlm ekmek
2hş yumurta
5 zeytin
dom salatalık dere otu
peynir
ÖĞLE
ton balıklı salata
ayran
AKŞAM
1 elma 1 mandalina 1 havuç biraz nar meyve salatası yaptım üzerine tarçın döktüm bitiremedim yarısınıda eşime verdim
1 bardak süt
40 dk yürüyüş su 2 lt civarı hayırlı akşamlar sevgili takımım

geçmiş olsun serpilcim ihmal etme götür çoçukları dr.

Sabah ve öğle güzel Fatmacım...Ancak akşam keşke yemek yeseydin..,birde 4 meyve 4 porsiyon demek günde 2 meyve yeterli...eşine vermişsin neyseki..

boyle basladigi dogrudur ama her turkce hem ingilizce kaynaklarda tatmin edici bilgiler ve feedbacklar var. bir baslangica ihtiyacim var. beni motive edecek hadi burdan sonra yapabilirim diyecek. cunku 80 psikolojik bi sinir oldu benim icin. siz ne tavsiye edersiniz o zaman?

Bugünkü menüm
SABAH aceleyle 1 haşlanmış yumurta
ÖĞLE gene aceleyle 1 paket maviyesil light bisküvi
AKŞAM yarım kase mercimek çorbası 4 kaşık et yemeği
Su 2.5 lt
Spor 2 km yürüyüş

Çok iyiyim. 98 kiloydum, 92 lerin ortasına doğru gidiyorum. 3.hafta içindeyim. Allah a şükür şimdilik hiçbir sorun çıkmadı. Umarım da çıkmaz.
Sen nasılsın? Kilo durumun ne?
Sağol canım ben de çok iyiyim şükürler olsun.kilom 99 civarı:)

bu gun ki menum su sekilde:

sabah kahvalti: bir dilim ekmek ve bir miktar peynir.

ara ogun: bir bardak soguk sut

oglen yemegi: uc yemek kasigi taze fasulye yemegi

ara ogun-aksam yemegi: bir kasik patlican salata, iki kasik pirinc plavi, bir kasik kavurma, yagsiz tuzsuz salata, iki yemek kasigi yogurt

su olarak da cok icemedim sanirim sayamadim da belki 5 bardak ya da 6

inshallah ama nereden baslayacagimi bilmiyorum. guclu bi baslangic yapmam lazim bi sok diyet ya da detoks gibi bir sey. sizce ne yapmam lazim acaba
semacım kusura bakma bana sorarsan ben şok diyetlere karşıyım yeni başladınız demi diyete ben o diyet bu diyet bilmem benim yaptığım düz mantık az sık ve düzenli her besin grubundan ölçülü yemek . çünkü şok diyetleri ilerdeki dönemde size lazım olacak baştan beyninize ve vucudunuza bu kötülüğü yapmayın derim benim fikrim . ama arkadaşlar ne düşünür kaptan neder yada burda diyet geçmişi sağlam arkadaşlarım ne gibi öneride bulunur bilemiyorum.

Yorumların ve önerilerin için çok teşekkür ederim canım benim.izmirliyim evet:)çorbayla pek aram yok ama tüketmeye çalışıyorum elimden geldiğince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…