Ayy hosgeldin Semalim ben de irem.yasimiz boyumuz kilomu hedefimiz herseyimiz aynı. Ben de gecen hafta geldim foruma ve cok mutlu yum burada. Iyi ki gelmişim diyorum. Çok güzel bi ortam arkadaslar sağolsun lar çok güzel motive ediyorlar. Var mısın burada yarısı ve hedefimize birlikte ulasalim
Telefon otomatik duzeltince cümleler sacmalasiyor. Yarisalim diyecektim. Geriyi okursan gorursun.Arkadaşlar bi de kendilerine teke tek rakip belirliyor kendine yaklasik olan ve en çok kim spor yaptı kim daha güzel menü girdi ve kim daha çok kilo verdi gibi aralarında yarışıyorlar. Istersen biz de rakip olabiliriz.
Hastahaneden yeni geldim kardeşim ameliyat oldu abla ama ben daha öncesinde birakmistim zaten
cok gecmis olsun. bu mevsimde herkes yakalanabilir. galiba bol su icmek hem hedeflerimize ulasmak icin hem de hastaliklardan korunmak icin iyi olsa gerek. neyse yine cok uzattim buyuk gecmis olsun.çocukların yataklarını yıkattım halılarıda yıkamaya gönderdim gece uyuyamadım ufak kızım ateşlendi şimdide hem kız hem oğlan boğuluyor öksürükten ilaç içirdim sırtlarına havlu koydum onlarla ilgilenmekten hem işlerim hem sporum kaldı geçmişide okuyamıyorum yünlerim balkonda kaldı hava güzel artık yarın hallederim heryer sinek pisliği az önce odaları ilaçladım bakalım faydası olacakmı
Ayy ne çok dert yandım
Gideyimde ballı ıhlamur felan yapayım yine geçmezse doktora götürücem artık
Hayırlı geceler herkese hanımlar
Hiç acımam geçerim : ))))))
Yap sporunu atlama yoksa cuma cok fena dilime düşersin : )))))
sineklerrrr sineklerrrrrr sineklerrrrr
Çıldırıcam yahu yokmu bir çözümü
kızlar 6. takıma yenilirsek herkese 100 şınav
4GÜNÜN DEYERLENDİRİLMESİ
@ksrays 35mesaj ,her gün menü vermiş,bir gün spor yapmamış 30DAKİKA SPOR EK YAPILACAK
@Ahu060812 18mesaj,pazar spor yapmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK,MESAJ SAYIN AZ
Antepia27 41mesaj,cuma menü vermemiş,cuma spor yapmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
@Naz 15mesaj,3gün spor yapmamış 1.5SAAT EK SPOR YAPILACAK,MESAJ SAYIN AZ
@_SARAYCA_ 40mesaj,1gün menü vermemiş,2gün spor yapmamış 60DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
@xpreiaZ 39mesaj,bi gün menü vermemiş,2gün spor yapmamış 60DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
@asfarovski 31mesaj,bi gün menü vermiş,bi gün spor yapmış.....kendisiyle özeldemn konuştuk izinli yarına kadar İZİNLİ
@nananais 32mesaj,her gün menü vermiş her gün spor yapmışGÜRU ÜYEMİZ,HERŞEY SUPER
@keklik_58 28mesaj,bi gün spor yapmamış,dünki menünü göremedim30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK
@emnyzk 17mesaj,hergün menü vermiş,spor yapmış,dünkileri göremedim MESAJ SAYIN AZ,AZ GELİYORSUN
P petitjoueur 12mesaj,bi gün menü verilmemiş,3gün spor yapılmamış 1.5SAAT EK SPOR YAPILACAK,AZ GELYORSUN
I Iremoz02 3mesaj,cumartesiden beri yoksun GALİBA VAZ GEÇMİŞ
@Pln35 13mesaj,hergün menü vermiş,bi gün spor yapılmamış 30DAKİKA EK SPOR YAPILACAK,AZ GELİYORSUN
neden benden özürdilediniz
cunku bana gruba ilk katildigimda yardimci olan sizdiniz. bir aciklama ve ozur dileme ihtiyaci duydum.neden benden özürdiledinizesf
aynen öyle aynura hiç bırakmadan karıştırılır biz buğday yada prinçli yaparız benim yoğurt çorbalarımı sorma ben herşeyi katarım kendime yatığım.Siz de mi sürekli çeviriniyonuz tepesinde?elimi 1saniye bırakmak yok...
esf geçmiş olsun ins iyidir anneneniz önemli olan o.kilolarıda bi avazda verirsiniz inş.cunku bana gruba ilk katildigimda yardimci olan sizdiniz. bir aciklama ve ozur dileme ihtiyaci duydum.
geçmiş olsun serpilcim ihmal etme götür çoçukları dr.çocukların yataklarını yıkattım halılarıda yıkamaya gönderdim gece uyuyamadım ufak kızım ateşlendi şimdide hem kız hem oğlan boğuluyor öksürükten ilaç içirdim sırtlarına havlu koydum onlarla ilgilenmekten hem işlerim hem sporum kaldı geçmişide okuyamıyorum yünlerim balkonda kaldı hava güzel artık yarın hallederim heryer sinek pisliği az önce odaları ilaçladım bakalım faydası olacakmı
Ayy ne çok dert yandım
Gideyimde ballı ıhlamur felan yapayım yine geçmezse doktora götürücem artık
Hayırlı geceler herkese hanımlar
inshallah ama nereden baslayacagimi bilmiyorum. guclu bi baslangic yapmam lazim bi sok diyet ya da detoks gibi bir sey. sizce ne yapmam lazim acabaesf geçmiş olsun ins iyidir anneneniz önemli olan o.kilolarıda bi avazda verirsiniz inş.
Sabah ve öğle güzel Fatmacım...Ancak akşam keşke yemek yeseydin..,birde 4 meyve 4 porsiyon demek günde 2 meyve yeterli...eşine vermişsin neyseki..iyi kaşamlar sevgili takımı menümü veriyorum
SABAH
2 dlm ekmek
2hş yumurta
5 zeytin
dom salatalık dere otu
peynir
ÖĞLE
ton balıklı salata
ayran
AKŞAM
1 elma 1 mandalina 1 havuç biraz nar meyve salatası yaptım üzerine tarçın döktüm bitiremedim yarısınıda eşime verdim
1 bardak süt
40 dk yürüyüş su 2 lt civarı hayırlı akşamlar sevgili takımım
Lahana diyeti diyabet hastalarına acil kilo verdirip tedavi olmaları için sureyi en kısa zamana indirmek için yapılmış ve tavsiye edilmiyor diye biliyorum. Zaten o çorba dışında da birşey tuketmemen lazım. İshal olarak kilo verdiriyor. Ben deneme.kendine gore liste oluştur derim.
Sağol canım ben de çok iyiyim şükürler olsun.kilom 99 civarı:)Çok iyiyim. 98 kiloydum, 92 lerin ortasına doğru gidiyorum. 3.hafta içindeyim. Allah a şükür şimdilik hiçbir sorun çıkmadı. Umarım da çıkmaz.
Sen nasılsın? Kilo durumun ne?
semacım kusura bakma bana sorarsan ben şok diyetlere karşıyım yeni başladınız demi diyete ben o diyet bu diyet bilmem benim yaptığım düz mantık az sık ve düzenli her besin grubundan ölçülü yemek . çünkü şok diyetleri ilerdeki dönemde size lazım olacak baştan beyninize ve vucudunuza bu kötülüğü yapmayın derim benim fikrim . ama arkadaşlar ne düşünür kaptan neder yada burda diyet geçmişi sağlam arkadaşlarım ne gibi öneride bulunur bilemiyorum.inshallah ama nereden baslayacagimi bilmiyorum. guclu bi baslangic yapmam lazim bi sok diyet ya da detoks gibi bir sey. sizce ne yapmam lazim acaba
Yorumların ve önerilerin için çok teşekkür ederim canım benim.izmirliyim evet:)çorbayla pek aram yok ama tüketmeye çalışıyorum elimden geldiğince :)Petitcim İzmirli misin?gevrek derler simite :)
Ben sabah saatlerinde simit yenmesinde sakınca görmüyorum..üstelik yarım..kahvaltında yumurta yemeye özen göster enerji açısından...
Öğle ve akşam az olmuş,çorba yada salata eklenebilir..
Su,spor güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?