Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne olursa olsun lahana diyeti yapma derim, zaten kiloyla vücudun dengesini bozduk. Şok diyetle daha da vücudun dna sini bozma. Ben düzenli beslenmeni öneririm.

Sabah ve öğle güzel Fatmacım...Ancak akşam keşke yemek yeseydin..,birde 4 meyve 4 porsiyon demek günde 2 meyve yeterli...eşine vermişsin neyseki..

canım uzun zmandır meyve yemiyorum bi değişiklik yapmak istedim normalde akşamları yemek salata ve ayran tüketirim
bugün ne emek ne salata ne ayran canım istedi yarın yemek yerim inşalah canım yorumun için teşekkürler

Ne olursa olsun lahana diyeti yapma derim, zaten kiloyla vücudun dengesini bozduk. Şok diyetle daha da vücudun dna sini bozma. Ben düzenli beslenmeni öneririm.

o zaman bir sure daha az yemeye devam edeyim . eger hala veremezsem belki de sorun metaboliktir doktora bile gitmeyi dusunuyorum.

canım şok diyet maduru olarak seninle aynı fikirdeyim çok haklısın

bak menüne ben yorum yapayım az yemek marifet değil düzenli ve porsiyon kontrollü yemelisiniz bence nasıl sabah kesinlikle yumurta ve domates salatalık vs vs bulundurun öğlen salata ayaran yoğurt ekleyin 3 kaşık ne fasülye dişimin kovuguna yetmez bir tabak dolu dolu yiyin akşam çok çeşit yemişsiniz ama ağırlık akşama kaydırmışsınız pilavı öğlen yemeye çalışın yada yemeyin salata yağsız olmaz içinde alacağınız vitamin kaybolur tabiki bol yağlı anlamına gelmesin bir tatlı kaşığı kadar.ne kadarda acımasız bir yorum yaptım gelir gelmez kırılma oldumu tatlım.

yok canim neden kirilayim ki sonucta benim iyiligim icin bunu bana soyluyorsunuz. bugun gecmis olsuna gelenler vardi aksama da misafir gelince mecburen kaydi. yoksa gun isigi ile yemek yemeye baslayip gun isigi ile birakiyorum. ama spor yapmam lazim. amerikada iken yoga yapmistim. sabah namazindan sonra yarim saat kadar. o zaman cok da sikilasmistim. yeniden baslamak istiyorum. ama su an kendi evimde olmadigim icin satlar beni zorlayacak gibi duruyor. bakalim bir sekilde yapmata calisacagim.

canım şok diyet maduru olarak seninle aynı fikirdeyim çok haklısın
tesekkurler fatma hanim bunlari aklimda bulunduracagim. peki detoks hakkinda ne dusunuyorsunuz? vucudu temizlemek icin koreli bir arkadasim yapmisti. kiz gozumun onunde eridi gitti resmen. sonrasinda da spor ve duzenli yeme ile kilosunu korudu. Ahhhhh aklim cok ama coooook karisik..

yasemin abla bana torpil gecti bu seferlik demi abla?
benim yorum pek torpilli olmadı semacım ama bizler evde spor için lesli falan yapıyoruz yoga güzel bir spor ama türkiyede hala bu spor çok ön planda değil lesli evde yürüyüş bak netten beğenirsen yaparsın.

Bugünkü menüm
SABAH aceleyle 1 haşlanmış yumurta
ÖĞLE gene aceleyle 1 paket maviyesil light bisküvi
AKŞAM yarım kase mercimek çorbası 4 kaşık et yemeği
Su 2.5 lt
Spor 2 km yürüyüş
Ama çok az...çantana kuruyemiş ,ayran gibi şeyler koyabilirsin ve işlenmiş gıdaları pek yemesen iyi olur...

Yok bacım bu akşam işim yok o yüzden dün öyle yazdım...herkes yorumlasa her menüyü süper olur aslında..

ilk geldiğimde ramazanı şerfte yaptıin yorumla hemen salata ve ayrana ağirlık vermeye çalışmiştım burdaki arkadaşların hepsinin ayrı ayrı desteğini gördüm hepinizden ALLAH razı olsun

semacım kilo veriyorsun bazen kiloda duraklama yada bir durağanlık yaşadığında yap gerçi bana hiç bir şok diyet fayda etmedi ama türünün son örneği çoğu arkadaşım metobolizması canlandı bu detoxlarla.

Hunny cim kaşık hesabı diyet bir süre sonra yorar...tabağını küçük tabaklardan seç ve sayma...Yasom güzel söylemiş sabahları yumurtayı ve öğle akşamda da yoğurdu muhakkak yemeye çalış..suyun ne kadar?

canım bize bu işte ençok sabır gerek hemen olacağini düşünmememiz gerek istikrarlı karalı ve kilo almadan sağlıklı ve sağlam ilerlemeliyiz hızlı giden kilo hızlı gelir evet belki vercek kilosu 5 10 kilo olan biri versin ve korusun ama menim gibi çok kilolular uzun soluklu dayanamaz başarılar canım

ben sebze yemeği yiyorsam hiç saymam zaten çok az yağlı yapıyorum bir tabak dolusu yiyorum yanında salata yoğurttta varsa zaten tabağın yarısına gelince doyuyorsun. benim önce gözüm doyacak sonra midem yani tabak dolu gözükecektipik boğa seviyorum yemek yemeği ne yapayım.

Yaa kaptanım vazgeçmesi ama özel durumları m vardı hiç gelmedim
peki ne karar verdim iremcim,devam ediyormusun tekrar?
ne dert yanması abla ben çok seviyorum böyle ne yaptığını ne ettiyini yazmayı....
supersin petitim...borçalrını ihmal etme...bi de sık gelmeye çalış,ya de gelemeyeeyin durumları haber ette bilelimşşşistersen bana özelden yaza bilirsin yoksa bilmeden asar keser kalbini kırarım canım....
Cuma gunu sizi odul ogunumuzde yedigimizde gorusuruzzz
vuuuu iddiaya bak seeeeennnn....hadi bakalım hodri meydan diyeliiim
Eki Görüntüle 1669885 Koşu bandında 60 dk yüründü şimdi 15 dk bisiklet zamanı
işte bana bunlarla gelin fıstıklarım....
o cıs hiç olmamış,çocuklar uyur kendini iyi hiss edersen sporunu yap mutlaka tatlım...
çocuklara çok geçmiş olsun.malum bizim kızın hastalığından kapmışlar...fena bir şey...
canım çok geçmiş olsun...dönmüşsün aramıza...şok diyet falan sormuşsun kesilikle yasaktır şok diyetler yapmak.hele hele yolun başında asla olmaz.sen sağlıklı beslenmene devam et...vermeme gibi bir şey söz konusu deyil bence...detokslara falan hiiiç yönelme ilk başta olmaz...
Afiyet olsun... Bence yazılmasında hiçbir sakınca yok...gün içinde birçok restaurantın yanından geçiyoruz...koku insanın canını çektirir
canım bazı arkadaşlarımızın canı çekiyor....o yüzdn yazmama kararı aldık...
Canım menüde hem cıs var hem spor yok keşke cısını eritmek için şimdi yarım saat spor yapabilsen
işte böyle kızlar...bir birimizin menülerine yorumu ihmal etemeyelim...
menün sporun çok iyi tatım...borcun da ok
Yaaaa menü yorumlamayı özlemişim
ne güzel işte...tam da ihtiyacımız olan şeymiş
meyveyi akşam yemesen iyi olurmuş ablam...yarın tartıl da meyvenin sana nasıl etki ettiyini görmüş olursun...
Bugünkü menüm
SABAH aceleyle 1 haşlanmış yumurta
ÖĞLE gene aceleyle 1 paket maviyesil light bisküvi
AKŞAM yarım kase mercimek çorbası 4 kaşık et yemeği
Su 2.5 lt
Spor 2 km yürüyüş
sporunu zaman olarak yaz tatlım...sabahın da öğlenin de olmamış biliyorsun zaten...
off canım ya sanki kendine işgence etmişsin...çok az yemişsin..bu şekilde ilk başlarda kilo vere biirsin ama sonra takılırsın....sen bol bol ye cıss olmayan şeylerden...spor yapmaya çalış diycem ama zormuş galiba....yasemi ablanın dediklerine kulak ver pcnin pili bitiyor kuzum tekrar yazmıyorum aynı şeyleri...
canım kendinden bahs etsene bir az unutmuşuz biz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…