Ne olursa olsun lahana diyeti yapma derim, zaten kiloyla vücudun dengesini bozduk. Şok diyetle daha da vücudun dna sini bozma. Ben düzenli beslenmeni öneririm.boyle basladigi dogrudur ama her turkce hem ingilizce kaynaklarda tatmin edici bilgiler ve feedbacklar var. bir baslangica ihtiyacim var. beni motive edecek hadi burdan sonra yapabilirim diyecek. cunku 80 psikolojik bi sinir oldu benim icin. siz ne tavsiye edersiniz o zaman?
Sabah ve öğle güzel Fatmacım...Ancak akşam keşke yemek yeseydin..,birde 4 meyve 4 porsiyon demek günde 2 meyve yeterli...eşine vermişsin neyseki..
semacım kusura bakma bana sorarsan ben şok diyetlere karşıyım yeni başladınız demi diyete ben o diyet bu diyet bilmem benim yaptığım düz mantık az sık ve düzenli her besin grubundan ölçülü yemek . çünkü şok diyetleri ilerdeki dönemde size lazım olacak baştan beyninize ve vucudunuza bu kötülüğü yapmayın derim benim fikrim . ama arkadaşlar ne düşünür kaptan neder yada burda diyet geçmişi sağlam arkadaşlarım ne gibi öneride bulunur bilemiyorum.
Ne olursa olsun lahana diyeti yapma derim, zaten kiloyla vücudun dengesini bozduk. Şok diyetle daha da vücudun dna sini bozma. Ben düzenli beslenmeni öneririm.
semacım kusura bakma bana sorarsan ben şok diyetlere karşıyım yeni başladınız demi diyete ben o diyet bu diyet bilmem benim yaptığım düz mantık az sık ve düzenli her besin grubundan ölçülü yemek . çünkü şok diyetleri ilerdeki dönemde size lazım olacak baştan beyninize ve vucudunuza bu kötülüğü yapmayın derim benim fikrim . ama arkadaşlar ne düşünür kaptan neder yada burda diyet geçmişi sağlam arkadaşlarım ne gibi öneride bulunur bilemiyorum.
bak menüne ben yorum yapayım az yemek marifet değil düzenli ve porsiyon kontrollü yemelisiniz bence nasıl sabah kesinlikle yumurta ve domates salatalık vs vs bulundurun öğlen salata ayaran yoğurt ekleyin 3 kaşık ne fasülye dişimin kovuguna yetmez bir tabak dolu dolu yiyin akşam çok çeşit yemişsiniz ama ağırlık akşama kaydırmışsınız pilavı öğlen yemeye çalışın yada yemeyin salata yağsız olmaz içinde alacağınız vitamin kaybolur tabiki bol yağlı anlamına gelmesin bir tatlı kaşığı kadar.ne kadarda acımasız bir yorum yaptım gelir gelmezbu gun ki menum su sekilde:
sabah kahvalti: bir dilim ekmek ve bir miktar peynir.
ara ogun: bir bardak soguk sut
oglen yemegi: uc yemek kasigi taze fasulye yemegi
ara ogun-aksam yemegi: bir kasik patlican salata, iki kasik pirinc plavi, bir kasik kavurma, yagsiz tuzsuz salata, iki yemek kasigi yogurt
su olarak da cok icemedim sanirim sayamadim da belki 5 bardak ya da 6
bak menüne ben yorum yapayım az yemek marifet değil düzenli ve porsiyon kontrollü yemelisiniz bence nasıl sabah kesinlikle yumurta ve domates salatalık vs vs bulundurun öğlen salata ayaran yoğurt ekleyin 3 kaşık ne fasülye dişimin kovuguna yetmez bir tabak dolu dolu yiyin akşam çok çeşit yemişsiniz ama ağırlık akşama kaydırmışsınız pilavı öğlen yemeye çalışın yada yemeyin salata yağsız olmaz içinde alacağınız vitamin kaybolur tabiki bol yağlı anlamına gelmesin bir tatlı kaşığı kadar.ne kadarda acımasız bir yorum yaptım gelir gelmezkırılma oldumu tatlım.
Yok bacım bu akşam işim yok o yüzden dün öyle yazdım...herkes yorumlasa her menüyü süper olur aslında..
yasemin abla bana torpil gectibu seferlik demi abla?
tesekkurler fatma hanim bunlari aklimda bulunduracagim. peki detoks hakkinda ne dusunuyorsunuz? vucudu temizlemek icin koreli bir arkadasim yapmisti. kiz gozumun onunde eridi gitti resmen. sonrasinda da spor ve duzenli yeme ile kilosunu korudu. Ahhhhh aklim cok ama coooook karisik..canım şok diyet maduru olarak seninle aynı fikirdeyim çok haklısın
hos bulduk Fatma hanim :) ben de 10 ekimde katildi buraya :)canım hoşgeldin herhalde menden önce burdaydın 25 hazirandan beri burdayım mende
benim yorum pek torpilli olmadı semacım ama bizler evde spor için lesli falan yapıyoruz yoga güzel bir spor ama türkiyede hala bu spor çok ön planda değil lesli evde yürüyüş bak netten beğenirsen yaparsın.yasemin abla bana torpil gectibu seferlik demi abla?
Ama çok az...çantana kuruyemiş ,ayran gibi şeyler koyabilirsin ve işlenmiş gıdaları pek yemesen iyi olur...Bugünkü menüm
SABAH aceleyle 1 haşlanmış yumurta
ÖĞLE gene aceleyle 1 paket maviyesil light bisküvi
AKŞAM yarım kase mercimek çorbası 4 kaşık et yemeği
Su 2.5 lt
Spor 2 km yürüyüş
Yok bacım bu akşam işim yok o yüzden dün öyle yazdım...herkes yorumlasa her menüyü süper olur aslında..
semacım kilo veriyorsun bazen kiloda duraklama yada bir durağanlık yaşadığında yap gerçi bana hiç bir şok diyet fayda etmedi amatesekkurler fatma hanim bunlari aklimda bulunduracagim. peki detoks hakkinda ne dusunuyorsunuz? vucudu temizlemek icin koreli bir arkadasim yapmisti. kiz gozumun onunde eridi gitti resmen. sonrasinda da spor ve duzenli yeme ile kilosunu korudu. Ahhhhh aklim cok ama coooook karisik..
Hunny cim kaşık hesabı diyet bir süre sonra yorar...tabağını küçük tabaklardan seç ve sayma...Yasom güzel söylemiş sabahları yumurtayı ve öğle akşamda da yoğurdu muhakkak yemeye çalış..suyun ne kadar?bu gun ki menum su sekilde:
ara ogun-aksam yemegi: bir kasik patlican salata, iki kasik pirinc plavi, bir kasik kavurma, yagsiz tuzsuz salata, iki yemek kasigi yogurt
tesekkurler fatma hanim bunlari aklimda bulunduracagim. peki detoks hakkinda ne dusunuyorsunuz? vucudu temizlemek icin koreli bir arkadasim yapmisti. kiz gozumun onunde eridi gitti resmen. sonrasinda da spor ve duzenli yeme ile kilosunu korudu. Ahhhhh aklim cok ama coooook karisik..
ben sebze yemeği yiyorsam hiç saymam zaten çok az yağlı yapıyorum bir tabak dolusu yiyorum yanında salata yoğurttta varsa zaten tabağın yarısına gelince doyuyorsun. benim önce gözüm doyacak sonra midem yani tabak dolu gözükecekHunny cim kaşık hesabı diyet bir süre sonra yorar...tabağını küçük tabaklardan seç ve sayma...Yasom güzel söylemiş sabahları yumurtayı ve öğle akşamda da yoğurdu muhakkak yemeye çalış..suyun ne kadar?
peki ne karar verdim iremcim,devam ediyormusun tekrar?Yaa kaptanım vazgeçmesi ama özel durumları m vardı hiç gelmedim
ne dert yanması abla ben çok seviyorum böyle ne yaptığını ne ettiyini yazmayı....Hey millet slm nasılsınız bakalım ? Bugün öğlen karnabahar yemeği çıktı iğrençti herkes çok güzel olmuş diyince bende evden götürdüğüm yogurtla yedim midem berbat afedersiniz nerdeyse kusacam .şimdi geldim yeşil çay demledim kendime belki bastiri ay gene ne dert yandım
supersin petitim...borçalrını ihmal etme...bi de sık gelmeye çalış,ya de gelemeyeeyin durumları haber ette bilelimşşşistersen bana özelden yaza bilirsin yoksa bilmeden asar keser kalbini kırarım canım....Selam kızlar ben geldim.menumu yazim hemen
Sabah yarım gevrek domates peynir bir parça
Öğle bir dl ekmek
5 yk ıspanak
Yoğurt
Akşam 5 yk ıspanak
Yoğurt
Yatarken bir bardak süt içerim.
Su 2 lt 45 dk yürüyüş
vuuuu iddiaya bak seeeeennnn....hadi bakalım hodri meydan diyeliiimCuma gunu sizi odul ogunumuzde yedigimizde gorusuruzzz
işte bana bunlarla gelin fıstıklarım....Eki Görüntüle 1669885 Koşu bandında 60 dk yüründü şimdi 15 dk bisiklet zamanı
o cıs hiç olmamış,çocuklar uyur kendini iyi hiss edersen sporunu yap mutlaka tatlım...geceniz hayr olsun
Menüm
Sabah
Tb ekmekle domates peynir biber kekikLi acılı tost
Peynir
Iki zeytin
Öğle
Bir kase tarhana çorbası
Akşam
Bir kase tarhana
Bir dilm cıss çocuklara yapmıştım dayanamadım
Köz patlıcan yoğurtlu
Su ne kadar oldu bilemedim
Spor yok bir saat borcum oldu
çocuklara çok geçmiş olsun.malum bizim kızın hastalığından kapmışlar...fena bir şey...çocukların yataklarını yıkattım halılarıda yıkamaya gönderdim gece uyuyamadım ufak kızım ateşlendi şimdide hem kız hem oğlan boğuluyor öksürükten ilaç içirdim sırtlarına havlu koydum onlarla ilgilenmekten hem işlerim hem sporum kaldı geçmişide okuyamıyorum yünlerim balkonda kaldı hava güzel artık yarın hallederim heryer sinek pisliği az önce odaları ilaçladım bakalım faydası olacakmı
Ayy ne çok dert yandım
Gideyimde ballı ıhlamur felan yapayım yine geçmezse doktora götürücem artık
Hayırlı geceler herkese hanımlar
canım çok geçmiş olsun...dönmüşsün aramıza...şok diyet falan sormuşsun kesilikle yasaktır şok diyetler yapmak.hele hele yolun başında asla olmaz.sen sağlıklı beslenmene devam et...vermeme gibi bir şey söz konusu deyil bence...detokslara falan hiiiç yönelme ilk başta olmaz...herkese merhabalar yeniden._AYNURA_ hanim ozelikle de sizden ozur dilerim. soz verdim ama sozumde duramadim anneannemi hastaneye kaldirdik ani bir sekilde. iki hafta hastanede yattik bir kac operasyon gecirdi. cok sukur su an iyi.. dun hastaneden cikardik. bu gun dinlenip kendime gelebildim. hastanede aklimda idi ama wifi bulup girme firsatim olmadi.. ustune kilo almisim. az once tartildim. sonuc rezalet.. su an kilom; 82.700______hedefim ise cumaya kadar 82.000 yapmak. su telas gecerse de eger cesaret edebilirsem de lahana corbasi diyeti yapmak. amerikada arkadaslarim uygulamisti ve ciddi kilo verdiler cabbage soup diet diye geciyor. bakalim sizler ne dusunuyorsunuz? tavsiye ediyor musunuz?
canım bazı arkadaşlarımızın canı çekiyor....o yüzdn yazmama kararı aldık...Afiyet olsun... Bence yazılmasında hiçbir sakınca yok...gün içinde birçok restaurantın yanından geçiyoruz...koku insanın canını çektirir
işte böyle kızlar...bir birimizin menülerine yorumu ihmal etemeyelim...Canım menüde hem cıs var hem spor yokkeşke cısını eritmek için şimdi yarım saat spor yapabilsen
menün sporun çok iyi tatım...borcun da okBugünkü menüm
Kahvaltı: 3-4 kavurmalı yumurta
Yarım dilim tam tahıl ekmek
1 lokma bal
İkindi / akşam :
1 kase mercimek çorbası
3-4 kavurma, patlıcan ezmesi, közlenmiş biber
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıl ekmek
Su: 2.5 lt
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş (6km)_AYNURA_ borcumun bir kısmı
ne güzel işte...tam da ihtiyacımız olan şeymişYaaaa menü yorumlamayı özlemişim
meyveyi akşam yemesen iyi olurmuş ablam...yarın tartıl da meyvenin sana nasıl etki ettiyini görmüş olursun...iyi kaşamlar sevgili takımı menümü veriyorum
SABAH
2 dlm ekmek
2hş yumurta
5 zeytin
dom salatalık dere otu
peynir
ÖĞLE
ton balıklı salata
ayran
AKŞAM
1 elma 1 mandalina 1 havuç biraz nar meyve salatası yaptım üzerine tarçın döktüm bitiremedim yarısınıda eşime verdim
1 bardak süt
40 dk yürüyüş su 2 lt civarı hayırlı akşamlar sevgili takımım
sporunu zaman olarak yaz tatlım...sabahın da öğlenin de olmamış biliyorsun zaten...Bugünkü menüm
SABAH aceleyle 1 haşlanmış yumurta
ÖĞLE gene aceleyle 1 paket maviyesil light bisküvi
AKŞAM yarım kase mercimek çorbası 4 kaşık et yemeği
Su 2.5 lt
Spor 2 km yürüyüş
off canım ya sanki kendine işgence etmişsin...çok az yemişsin..bu şekilde ilk başlarda kilo vere biirsin ama sonra takılırsın....sen bol bol ye cıss olmayan şeylerden...spor yapmaya çalış diycem ama zormuş galiba....yasemi ablanın dediklerine kulak ver pcnin pili bitiyor kuzum tekrar yazmıyorum aynı şeyleri...bu gun ki menum su sekilde:
canım kendinden bahs etsene bir az unutmuşuz biz....yok canim neden kirilayim ki sonucta benim iyiligim icin bunu bana soyluyorsunuz. bugun gecmis olsuna gelenler vardi aksama da misafir gelince mecburen kaydi. yoksa gun isigi ile yemek yemeye baslayip gun isigi ile birakiyorum. ama spor yapmam lazim. amerikada iken yoga yapmistim. sabah namazindan sonra yarim saat kadar. o zaman cok da sikilasmistim. yeniden baslamak istiyorum. ama su an kendi evimde olmadigim icin satlar beni zorlayacak gibi duruyor. bakalim bir sekilde yapmata calisacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?