Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy ben de öyleyim...çok yiyorum baya...yoksa kalkamam sofradan...

kaptanım ne diyosun yene bilirmiyiz rakip takımları takımın gidişatı nasıl sence

yaa mende sizin gibi büyük yazmak istiyorum menim gibi yaşlı gözü bozuklar için ne kadar güzel illa pro üyemi olmalıyım böyle yazmak için

hos bulduk Fatma hanim :) ben de 10 ekimde katildi buraya :)
Canım sen kafandan at şu detoks şok diyet fikrini...sağlıklı beslemeye.her öyününde salata yoğurt yemeyi ihmal etme...salatana azcık yağ kat.çünki bazı vitaminler yağ olmadan emilmez...kahvaltında yumurta ye mutlaka,imkanın varsa her gün bi öyün protein yap...protein yerken ekmek yeme...kahvaltlda ve öylenki srbze yemeyinle ekmek ye akşam yeme...saat 7gibi bitir yemeyink.gündd en az 2litre su iç...en az 30dakika yürüyüş yap...sıkılaşmaya deyil şimdilik kalori yakmaya odaklan tatlım...

kaptanım ne diyosun yene bilirmiyiz rakip takımları takımın gidişatı nasıl sence
Valla fatmacım elimdeki notlarda nana hariç 4 4lük bir üye yok...sonrada niye veremiyoruz niye dereceye giremiyoruz diye yakınıyoruz ama işte sonuç ortada...keşke bu hafta semali duskalifiye etseydim...beni böyle kazıklayan güvenimi böyle suistimal eden üyelere karşı çok gıcığım...3hafta listeyi etkilemek yerine bi kez gelir beni ayrıldı yaz devam etmeyeceyim der insan...ortadan kayb olmak ta neyin nesi...kadın da olsan dobra olmalısın..

canım sema mende biraz gönül koydum böyle selamsız sabahsız ayrıldı ama okuduklarıma göre gidenler hep pişman oluyor belki geri döner bilgilendirseydi eminim hepimiz anlardık belkide bildirim yapamayacak kadar zor durumdadır bilemiyoruz takmda pek verilen kilolar paylaşılmayınca mende sonucu kestiremiyorum belki cuma günü hepimize süpriz olur güzel kilolar veririz

Canım sema cumadan bi önceki gün gelmiş kkya...

Noldu ya kimse yok mu?gözlerim kapanıyor...sırf burayı ihmal etmemek için buradayım.. yarın da gelemiycem doğru dürüst..sabahdan temizliye girişicem,sonra yemek,sonra misafir gelecek...

eveet yarın çarşamba senin için önemliydi şimdiden kolay gelsin canım

Adım melike ama nicklerden isim pek aklımda kalmıyor benim xperi diyorlar istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz..
Karatay değil genel olarak sağlıklı gıdalardan tüketmeye çalışıyorum sadece. Bal ise gebelik istediğim için menümde.
Yani 2 öğün yaptım bugün Kahvaltı ve akşam gibi geç kalktım çünkü. Sabah işten izinli idim.

Ben de isimle deyil nickle hitap etmeyi seviyorum...akllmda kalmlyor isimler pek

Daha öncede alınmıştı bu karar, olabilir canı çeken ama insan açken menüde yazan yumurtayı yemeği de canı çeker...cıs ın kalorisi de önemli bence..tabi takım kararına diyecek sözüm olmaz..

Daha öncede alınmıştı bu karar, olabilir canı çeken ama insan açken menüde yazan yumurtayı yemeği de canı çeker...cıs ın kalorisi de önemli bence..tabi takım kararına diyecek sözüm olmaz..

canım mende can çekmesi değilde arkadaşim yemiş mende yesemmi gibi bir durum oluyor neticede aynı gemideyiz yediklerimizdende yemediklerimizdende etkileniyoruz belkide buda menim acizliğim çabuk etkileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…