Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya mende geldiğimde çok acemiydim isim nick pek bilemedim ismimde nickimde aynı oldu bilseydim nickimi antepya yapardim şehrimin eski ismi
Deyiştire bilirsin ablam istersen...bu isim de yakışıyo ablama...ama deyişsen ya..öyretmen kadınsın hemen tanırlar seni

eminim çok güzel ağırlayacaksın misafirlerini seninle muhabbeti özlemişim pek karşılaşamıyoruz her cuma neler söyleyeceğini çok merak ediyorum inşallah bu hafta bizi kutlayan bir yazın olur
Ay ablam ben de çok özlüyorum buradan uzak kalınca ama ne yapayım benim de bi hayatım var.ama Allah şahidimdir ki boş olduğum zamanlarda buradayım.eyerki gelmiyorsam bilinki tel.i elime alacak durumum yok

Bugün ki menüm;
Sabah; peynirli omlet (2yumurta ile), domates, salatalık, 6 zeytin, 6 ceviz ve açık çay.
Öğlen; tarhana çorbası, cacık.
Akşam; tarhana çorbası, 3 tane köfte, kırmızı lahana salatası.
Spor; 1,30 saat tempolu yürüyüş.
Su; 3 litreye yakın.

3.hafta sonunda 1 hafta bu beslenme seklimi başka bir beslenme şekli ile degistirsem mi? Hep aynı şeyi yapıp vücudumu buna alıştırıp takılı kalmak istemiyorum. ??

menüm: sabah: iki yumurta, iki dilim ekmek
öğle: (dışarıdaydım, seçim için toplantı vardı): bir paket bisküvi
akşam:8-9 kaşık kadar bamya, bir kase yoğurt
su: 1.5 litre
spor:1 saat yürüyüş

Bugün yemek olarak çok saçma bir gün oldu, 6 gibi eve geldim,yemek yiyip yattım.Çok üşüdüm dışarıda.

lesli de yaptim ama yoga kadar zevk almadim. onumde uzun bi seruven var herseyden yapmak gerekecek. yarinki hedefim erkenden kalkip yurumek bakalim.

iste tamda ihtiyacim olan sey.. bi bi hafta gecsin tekrar degerlendiririz belkim.

size miktarlari vermek icin oyle yazdim birtabak desem nasil anlasilir bilemedigim icin. yoksa sunuma ozel caba harciyorum. benim gozum doymali once. ondan sebep minik tabaklara susleyerek koyuyorum ve klasik muzik gibi dinlendirici muziklerle yemeye gayret ediyorum. caresizlik boyle bisi galiba her duydugumu yapiyorum

dogru soyluyorsunuz fatma hanim. bu surecte vucudumu tanimak onemli olacak gibi.

boga diilim ama goz doymali hakikaten

peki nasıl bir değişiklik yapmayı düşünüyorsun anlat kısaca

Yumurtayı 4 güne düşürüp , 2 gün sadece sebzegille kahvaltı, 1 yada 2 ara öğün (meyve olarak) eklenebilir. Aklıma başka birşey gelmiyor. Zaten yemek konusunda zengin değilim.

Aynen Melikecim hepimiz duyduklarımızı belki işe yarar diye yapıyoruz...sebze yemeklerini 1 kaşık zeytinyağıyla yapsan kalorisi 100-150 yi geçmez...çaresizlik deme,olumlu cümleler kur bence azimliyim o yüzden yapıyorum gibi :)

Dünkü menüm:
sabah: menemen, peynir,zeytin
ara: kahve
öğle:bir kase çorba, peynir,zeytin,domates
akşam: bir kase yoğurt,karnabahar kızartması(3-4adet)

evet canım pco var ben de.Buna bağlı gelişmiş insülin direnci var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…