Deyiştire bilirsin ablam istersen...bu isim de yakışıyo ablama...ama deyişsen ya..öyretmen kadınsın hemen tanırlar seniya mende geldiğimde çok acemiydim isim nick pek bilemedim ismimde nickimde aynı oldu bilseydim nickimi antepya yapardim şehrimin eski ismi
Ay ablam ben de çok özlüyorum buradan uzak kalınca ama ne yapayım benim de bi hayatım var.ama Allah şahidimdir ki boş olduğum zamanlarda buradayım.eyerki gelmiyorsam bilinki tel.i elime alacak durumum yokeminim çok güzel ağırlayacaksın misafirlerini seninle muhabbeti özlemişim pek karşılaşamıyoruz her cuma neler söyleyeceğini çok merak ediyorum inşallah bu hafta bizi kutlayan bir yazın olur
Evet dün menü verdim ben.
buna kara verecek kişi sensin nana vucudunu tanıyan kişi sensin o yüzden bu kararı sen verecen.3.hafta sonunda 1 hafta bu beslenme seklimi başka bir beslenme şekli ile degistirsem mi? Hep aynı şeyi yapıp vücudumu buna alıştırıp takılı kalmak istemiyorum. ??
Çok yorum okudum hep aynı şekilde beslenirsen kilo vermek bir süre sonra duruyormuş. Başıma gelmediği için bilemiyorum.buna kara verecek kişi sensin nana vucudunu tanıyan kişi sensin o yüzden bu kararı sen verecen.
peki nasıl bir değişiklik yapmayı düşünüyorsun anlat kısacaÇok yorum okudum hep aynı şekilde beslenirsen kilo vermek bir süre sonra duruyormuş. Başıma gelmediği için bilemiyorum.
benim yorum pek torpilli olmadı semacım ama bizler evde spor için lesli falan yapıyoruz yoga güzel bir spor ama türkiyede hala bu spor çok ön planda değil lesli evde yürüyüş bak netten beğenirsen yaparsın.
semacım kilo veriyorsun bazen kiloda duraklama yada bir durağanlık yaşadığında yap gerçi bana hiç bir şok diyet fayda etmedi amatürünün son örneği çoğu arkadaşım metobolizması canlandı bu detoxlarla.
Hunny cim kaşık hesabı diyet bir süre sonra yorar...tabağını küçük tabaklardan seç ve sayma...Yasom güzel söylemiş sabahları yumurtayı ve öğle akşamda da yoğurdu muhakkak yemeye çalış..suyun ne kadar?
canım bize bu işte ençok sabır gerek hemen olacağini düşünmememiz gerek istikrarlı karalı ve kilo almadan sağlıklı ve sağlam ilerlemeliyiz hızlı giden kilo hızlı gelir evet belki vercek kilosu 5 10 kilo olan biri versin ve korusun ama menim gibi çok kilolular uzun soluklu dayanamaz başarılar canım
ben sebze yemeği yiyorsam hiç saymam zaten çok az yağlı yapıyorum bir tabak dolusu yiyorum yanında salata yoğurttta varsa zaten tabağın yarısına gelince doyuyorsun. benim önce gözüm doyacak sonra midem yani tabak dolu gözükecektipik boğa seviyorum yemek yemeği ne yapayım.
peki nasıl bir değişiklik yapmayı düşünüyorsun anlat kısaca
Aynen Melikecim hepimiz duyduklarımızı belki işe yarar diye yapıyoruz...sebze yemeklerini 1 kaşık zeytinyağıyla yapsan kalorisi 100-150 yi geçmez...çaresizlik deme,olumlu cümleler kur bence azimliyim o yüzden yapıyorum gibi :)lesli de yaptim ama yoga kadar zevk almadim. onumde uzun bi seruven var herseyden yapmak gerekecek. yarinki hedefim erkenden kalkip yurumek bakalim.
iste tamda ihtiyacim olan sey.. bi bi hafta gecsin tekrar degerlendiririz belkim.
size miktarlari vermek icin oyle yazdim birtabak desem nasil anlasilir bilemedigim icin. yoksa sunuma ozel caba harciyorum. benim gozum doymali once. ondan sebep minik tabaklara susleyerek koyuyorum ve klasik muzik gibi dinlendirici muziklerle yemeye gayret ediyorum. caresizlik boyle bisi galiba her duydugumu yapiyorum
dogru soyluyorsunuz fatma hanim. bu surecte vucudumu tanimak onemli olacak gibi.
boga diilim ama goz doymali hakikaten
polikistik var canım,düzenli adet göremiyorum, insülin direncinden dolayı da yeterli yumurtlama olmayabilir dedi doktor, bebek istiyorum Allahın izniyle zayıflayınca.canım günaydın,kist falan mı var yoksa bebek için mi yapıyorsun?
Soğan kürünü ben de yapmıştım canım ama diyet için değildi. Zayıflamaya da yardım ediyormuş ama ben o ara homini gırtlak yediğimden kiloda bir değişim olmadı. Saraçoğlu tekrarlayan düşükler için önermişti ben de yapayım dedim. Onun üstüne henüz hamile kalamadim o yüzden işe yarıyor mu bilmiyorum inş sen faydasını görürsün. Sen ne için yapıyorsun pco mu vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?