Hosgeldin canım ne güzel yapmışsın hamsiyi biri yapsada bende yesem ekmek güzel olmamış ama senin miladi 29 Ekim koyalımkızlar çok pis bi iş yaptım yarım ekmekten fazla tam ekmekten az ekmek ve 2 tabak hamsi buğulama yedim
sadece öğle yemeği
beni hemen aranıza almanız lazım
Hahahah
Aman canım dikkat etçok fena başım ağrıyor ve burnum sızlıyor grip olucam galiba .
Masallah rakibemehoşgeldin canım boğa kardeşim umarım istediğimiz kiloya hep beraber ulaşırız mende 43 yaiındayım boyum 163 civarı cuma günü 113.8 kiloydum 4 çoçuk annesiyim öğretmenim çok kilolu olduğumu düşüne bilirsin ama takıma geldiğimde 134.4 düm 21 kiloyu takımımla verdim çok şükür en kilolu halimden şuan arasında çok şükür 35 kilo civarında fark var
Ay yasom daha gezmelerden geldimCallanPinckney misafire ne hazırladın gı banada yollayı ver açım açım
varsa yardımlık bişey alo demen yeterli uçar gelirimAy yasom daha gezmelerden geldim
Işler beni bekler
iyi yapmışın kuzum sınav öncesi moral olmuşSelamlar fıstıklarBugün arkadaşlarımla gezmeye gitttik vee ben 2 tanecik cıs yaptım Amaaaa 5.5 güüüün tatilim vaar amaa 9 kasımdan itibaren de sınavlarıım Bu tatildee ders çalışıcağım için hep evde olucam galibaa sporda yapabiliceem Ay neyseee çok konuştuum Durumlar nasıl bakayııım gideyim de akşamaa azcık rakip menülere bakayım
Evet ablacııım öyle olduuiyi yapmışın kuzum sınav öncesi moral olmuş
Vuuu tebriklerrKızlar nefsim ortadan ikiye çatlamak uzeree
Dışarıda Adana yedim ekmeksiz, tatlılara hayır dedim, kahvenin yanında gelen çikolatalara hayır dedim
Oluyorum ya
Helal olsun bana ya
Cissssslari yiyen Arkadaşlara hiç yorum Yapmıyorum
Biz burada ne çekiyoruzonlar da yemesin
Seviyorum aslında evde olmayı abla ama insan arada bunalıyor iştecanım ikiside zor ne güzel annelik gibi bir işte çalıiıyorsun
2 çocukla da bazen delircek gibi oluyor insan nazlım :) ama senin avantajın annen ve kayınvaliden yanında. Bir nefes alma imkanın olur, bende o yok maalesefelif bende bazen düşünüyorum aman çalışma boşver otur evinde çocuğuna bak diye .ama sonra düşünüyorum evde de otursam sıkılırım ama 2. çocuk olduğunda ( ALLAH nasip ederse ) bırakıcam işi
Ayy canim aynen senin gibi saldim ben de ucunuAnam 2 dakika oturayım geçmişi okuyum dedim benim ufak beyefendi balkondan çamaşırları taşımaya başladı
Günaydınlar olsun hepimize
Resmen tabiri caizse çok afedersiniz öküz gibi yemenin sonu mide ağrısı çektim gece. Artık tövbe bitti öyle yeme içme. Bir daha yersem gelmicem takıma söz verdim kendi kendime
Neyse kahvaltı yapıp ortalığı toplıyım görüşürü sonra
@ksrays serpilcim geçmiş olsun kuzulara
firuzeew nerelerdesin hani rakip olcaktık sen de mi saldın ben gibi
Evet burdan uzun kalınca zaten ne diyet aklıma geliyo ne su içmekcanım sende eşinde haklı ama buradan uzak kalmakta yaramıyor hepimize kolay gelsin
eminecim hoşgeldin benide aranıza alın kontrol edemiyorum sankim kemdimiAyy canim aynen senin gibi saldim ben de ucunu
Bir öğün uyuyorsam bir öğün yiyorum. Diyet için önce psikolojimi ayarlamam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?