Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar çok pis bi iş yaptım yarım ekmekten fazla tam ekmekten az ekmek ve 2 tabak hamsi buğulama yedim
sadece öğle yemeği
beni hemen aranıza almanız lazım
Hosgeldin canım ne güzel yapmışsın hamsiyi biri yapsada bende yesem ekmek güzel olmamış ama senin miladi 29 Ekim koyalım ve start verelim inşallah istediğiniz kiloya ulaşacaksınız. Yeniden Hosgeldiniz.

Masallah rakibeme

Selamlar fıstıklar Bugün arkadaşlarımla gezmeye gitttik vee ben 2 tanecik cıs yaptım Amaaaa 5.5 güüüün tatilim vaar amaa 9 kasımdan itibaren de sınavlarıım Bu tatildee ders çalışıcağım için hep evde olucam galibaa sporda yapabiliceem Ay neyseee çok konuştuum Durumlar nasıl bakayııım gideyim de akşamaa azcık rakip menülere bakayım

iyi yapmışın kuzum sınav öncesi moral olmuş

Kızlar nefsim ortadan ikiye çatlamak uzeree
Dışarıda Adana yedim ekmeksiz, tatlılara hayır dedim, kahvenin yanında gelen çikolatalara hayır dedim
Oluyorum ya
Helal olsun bana ya
Cissssslari yiyen Arkadaşlara hiç yorum Yapmıyorum
Biz burada ne çekiyoruz onlar da yemesin

Vuuu tebriklerr Bu söz bana mıydııı ben cıs yedim ama ben yarışmıyoruuummm İzinliyiim

2 çocukla da bazen delircek gibi oluyor insan nazlım :) ama senin avantajın annen ve kayınvaliden yanında. Bir nefes alma imkanın olur, bende o yok maalesef

Ayy canim aynen senin gibi saldim ben de ucunu
Bir öğün uyuyorsam bir öğün yiyorum. Diyet için önce psikolojimi ayarlamam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…