Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eminecim hoşgeldin benide aranıza alın kontrol edemiyorum sankim kemdimi
Asla inanmam
Kimbilir senin yedim dediğin ne
Bir dilim ekmektir
Ben simdi üşenmeden kalktım ıslak kek yaptım oturdum çocuklarla yiyorum kimbilir kaç dilim yedim :
Ne olucak halim bilmem
Yazdan beri böyleyim 2 gün gayet güzel 3. Gün ye gitsin modunda yim.
Bu sabah 71 gördüm ne yazık ki

Canımsın evet o tür şeyler yemiyorum ama modum düştü 66 65 artık beni deli ediyor sıkıldım artık tartida __ li rakamlar görmek istiyorum yeter

Callan tebrikler
her taraf bubi tuzağı dolu yahu iş yerine dün koca tepsi su böreği getirmişlerdi! Sözü varmış birinin. Çaylar falan herkes oturmuş yiyordu çay almaya girdim odaya manzarayı gördüğüm gibi dışarı kaçtım

Hayır benle birlikte rejime giren 2 arkadaş daha vardı onlar bile sofrada idi

Peri ben olsam tadına bakardim şaka şaka insan beynini kodlayinca istemiyor cani tebrikederim sizi

Ayy su böreği de birakilip kacilır mi
El açması böreği dayanamam ben
Kırk yılın başı bi dilimden nolur

Ayy canim aynen senin gibi saldim ben de ucunu
Bir öğün uyuyorsam bir öğün yiyorum. Diyet için önce psikolojimi ayarlamam gerek.
Nasıl ayarlıcaz o psikolojileri? Bak alşam yemeği yedim ama aklımdan acaba bişey mi yapsam çayın yanına diye geçiyor bir yandan

Peri ben olsam tadına bakardim şaka şaka insan beynini kodlayinca istemiyor cani tebrikederim sizi

Ayy su böreği de birakilip kacilır mi
El açması böreği dayanamam ben
Kırk yılın başı bi dilimden nolur

Ayy rejimde olan ve sofrada oturup yiyen o iki arkadaş siz misiniz yoksa

Onlar da aynı cümleyi kurdu ayın yılın başı bir dilimden bişey olmaz diye ama yok arkadaş yılbaşına ne kaldı! Bir 55 olayım sonra ayın yılın başı bir dilim yerim

Ben de ocağa kadar 60 kg olmalıyım
Şu an itibariyle yeniden başlıyorum
Hadi insallah sizin gibi kararliligimi sürdürür ve hedefime ulasirim...

Hadi gel yemek için yarın son gün diyelim kendi kendimize cuma bismillah diyelim herkesle birlikte olur mu?
Şimdi başlayalım
Yoksa bu yarin bitmez elifim
Aynı ben de senin gibi nası olsa.yatin başlıycam onu da yiyim bunu da yiyim depoluyorum resmen.

Bunun üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum.
Sanırım monti karatay tarzı beslenmem buna sebep oldu.

Tamam sabah tartılıp yazalım hocam

Canım benim eritirsin sen o cislari
Iradeli kızsın
58i göreceğine eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…