Asla inanmameminecim hoşgeldin benide aranıza alın kontrol edemiyorum sankim kemdimi
Canımsın evet o tür şeyler yemiyorum ama modum düştü 66 65 artık beni deli ediyor sıkıldım artık tartida __ li rakamlar görmek istiyorum yeterAsla inanmam
Kimbilir senin yedim dediğin ne
Bir dilim ekmektir
Ben simdi üşenmeden kalktım ıslak kek yaptım oturdum çocuklarla yiyorum kimbilir kaç dilim yedim :
Ne olucak halim bilmem
Yazdan beri böyleyim 2 gün gayet güzel 3. Gün ye gitsin modunda yim.
Bu sabah 71 gördüm ne yazık ki
Callan tebriklerKızlar nefsim ortadan ikiye çatlamak uzeree
Dışarıda Adana yedim ekmeksiz, tatlılara hayır dedim, kahvenin yanında gelen çikolatalara hayır dedim
Oluyorum ya
Helal olsun bana ya
Cissssslari yiyen Arkadaşlara hiç yorum Yapmıyorum
Biz burada ne çekiyoruzonlar da yemesin
Peri ben olsam tadına bakardimCallan tebrikler her taraf bubi tuzağı dolu yahu iş yerine dün koca tepsi su böreği getirmişlerdi! Sözü varmış birinin. Çaylar falan herkes oturmuş yiyordu çay almaya girdim odaya manzarayı gördüğüm gibi dışarı kaçtım
Hayır benle birlikte rejime giren 2 arkadaş daha vardı onlar bile sofrada idi
Ayy su böreği de birakilip kacilır miCallan tebrikler her taraf bubi tuzağı dolu yahu iş yerine dün koca tepsi su böreği getirmişlerdi! Sözü varmış birinin. Çaylar falan herkes oturmuş yiyordu çay almaya girdim odaya manzarayı gördüğüm gibi dışarı kaçtım
Hayır benle birlikte rejime giren 2 arkadaş daha vardı onlar bile sofrada idi
Nasıl ayarlıcaz o psikolojileri? Bak alşam yemeği yedim ama aklımdan acaba bişey mi yapsam çayın yanına diye geçiyor bir yandanAyy canim aynen senin gibi saldim ben de ucunu
Bir öğün uyuyorsam bir öğün yiyorum. Diyet için önce psikolojimi ayarlamam gerek.
Hım elif gel sana hurma ikram edeyimNasıl ayarlıcaz o psikolojileri? Bak alşam yemeği yedim ama aklımdan acaba bişey mi yapsam çayın yanına diye geçiyor bir yandan
O 40 yılın başları bizi 70lere sürüklüyor amaAyy su böreği de birakilip kacilır mi
El açması böreği dayanamam ben
Kırk yılın başı bi dilimden nolur
Hurma çok severim abla hadi çayı da demle geliyorumHım elif gel sana hurma ikram edeyim2 tanede ceviz yeterr
Peri ben olsam tadına bakardimşaka şaka insan beynini kodlayinca istemiyor cani tebrikederim sizi
Ayy su böreği de birakilip kacilır mi
El açması böreği dayanamam ben
Kırk yılın başı bi dilimden nolur
70 i de aştim benO 40 yılın başları bizi 70lere sürüklüyor ama
Ben de yarın başlarım diyorum hergün sonra da yarına kadar ne yesem kardır gibi bir psikolojiye giriyorum70 i de aştim ben
Hep bu sebeple şimdi yiyim yarın başlarım
Şimdi yiyim pazartesi başlarım
Nolcak halim yaa
Ben de ocağa kadar 60 kg olmalıyımAyy rejimde olan ve sofrada oturup yiyen o iki arkadaş siz misiniz yoksa
Onlar da aynı cümleyi kurdu ayın yılın başı bir dilimden bişey olmaz diye ama yok arkadaş yılbaşına ne kaldı! Bir 55 olayım sonra ayın yılın başı bir dilim yerim
Hadi gel yemek için yarın son gün diyelim kendi kendimize cuma bismillah diyelim herkesle birlikte olur mu?70 i de aştim ben
Hep bu sebeple şimdi yiyim yarın başlarım
Şimdi yiyim pazartesi başlarım
Nolcak halim yaa
Şimdi başlayalımHadi gel yemek için yarın son gün diyelim kendi kendimize cuma bismillah diyelim herkesle birlikte olur mu?
Tamam sabah tartılıp yazalım hocamŞimdi başlayalım
Yoksa bu yarin bitmez elifim
Aynı ben de senin gibi nası olsa.yatin başlıycam onu da yiyim bunu da yiyim depoluyorum resmen.
Bunun üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum.
Sanırım monti karatay tarzı beslenmem buna sebep oldu.
Ay yasom benim yaptıklarımı yersen yemekten soğursun: ))) okadar diyim : )))varsa yardımlık bişey alo demen yeterli uçar gelirimsırf yaptıklarından yemek için yani tamamen duygusal aha aha aha canım şimdiden kolay gelsin.
Canım benim eritirsin sen o cislariSelamlar fıstıklarBugün arkadaşlarımla gezmeye gitttik vee ben 2 tanecik cıs yaptım Amaaaa 5.5 güüüün tatilim vaar amaa 9 kasımdan itibaren de sınavlarıım Bu tatildee ders çalışıcağım için hep evde olucam galibaa sporda yapabiliceem Ay neyseee çok konuştuum Durumlar nasıl bakayııım gideyim de akşamaa azcık rakip menülere bakayım
Inekler sizi : )))Evet ablacııım öyle olduuSınav haftasıı hepimizz afedersiniiz salak gibi oluyoruuz Böylee whatshapp gruplarında bile soru çözümü oluyoo ahh
Tamam inşallah canım.Tamam sabah tartılıp yazalım hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?