Tamam inşallah canım.
Şu an itibariyle yeşil çay ve su
Yarın oruç tutarım inşallah .
Ayy haftaya da aşure yapıcak öğrenciler uff ff yemiycem yaaaaaaaaaa
senmi asla inanmam kimse kandıramaz beni bizim 7 takımın en tembel en beceriksiz pasaklı hatunu benimAy yasom benim yaptıklarımı yersen yemekten soğursun: ))) okadar diyim : )))
Helal kuzuma benimCallan tebrikler her taraf bubi tuzağı dolu yahu iş yerine dün koca tepsi su böreği getirmişlerdi! Sözü varmış birinin. Çaylar falan herkes oturmuş yiyordu çay almaya girdim odaya manzarayı gördüğüm gibi dışarı kaçtım
Hayır benle birlikte rejime giren 2 arkadaş daha vardı onlar bile sofrada idi
AynenAyy rejimde olan ve sofrada oturup yiyen o iki arkadaş siz misiniz yoksa
Onlar da aynı cümleyi kurdu ayın yılın başı bir dilimden bişey olmaz diye ama yok arkadaş yılbaşına ne kaldı! Bir 55 olayım sonra ayın yılın başı bir dilim yerim
canımsın aslında unutmuşum misafiri geleceğini şimdi aklıma geldi nasıl heyecan yapmıştır kesin. ilk defa geliyorlarmış ya misafirleri ben kesin elim ayağım birbirine girerdi.canım aynı anda aynurayı düşünmüşüz
Söz verinŞimdi başlayalım
Yoksa bu yarin bitmez elifim
Aynı ben de senin gibi nası olsa.yatin başlıycam onu da yiyim bunu da yiyim depoluyorum resmen.
Bunun üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum.
Sanırım monti karatay tarzı beslenmem buna sebep oldu.
Helal olsun fatmam yacanım yarın bizim toplantıdada aşure var ama yalnızca tadına bakmayı düşünüyorum tartı öncesi bunu kendimede takımımada yapamam sende 1 2 kaşıktadına bakar kimseyi kırmadan devam edersin inşallah
Sen oyle diyorsun ama inanmamsenmi asla inanmam kimse kandıramaz beni bizim 7 takımın en tembel en beceriksiz pasaklı hatunu benimkimseye kaptırmam.
Beni geçemezsinsenmi asla inanmam kimse kandıramaz beni bizim 7 takımın en tembel en beceriksiz pasaklı hatunu benimkimseye kaptırmam.
telin olaydı bak mutfağın resmini çeker yollardım aha aha aha tek başına nasıl dağıttın bukadar derdin . bir pırasa yemeği yaptım allahım pırasadanmı yoksa ağzımın tadımı yok hiç beğenmedim ya zorla yedimSen oyle diyorsun ama inanmam
Sen eminim hem evinde hem diyetinde titizsindir
0 kaçamaklı diyet benlik bişey değil maalesef canım kendimi biliyorum keza burdaki eski arkadaşlar da en az benim kadar biliyor beni. Listedeyken bile aynura söz veremiyordum bu konuda. Düzgün 3 öğün ve aralarla beslenip suyu arttırdığımda kilo veriyorum hamurişi ve tatlıyı minimuma indirdiğimde.Firuze kuzuların annesi ikinizde 1 ocağa kadar kaçamak yapmayacağınıza söz verin
Ikiniz birbirinizi denetleyin
Menü spor su
Hatta birbirinizin telini Alıp birbirinize msj atabilirsiniz, artık bu kilolardan kurtulup, diyetimizi kontrol edelim
Nefsin elinde oyuncak degil de, onun patronu olalım
Nefse istediğini vermeyelim
Ya da onu kandıralım, sonra yiyeceksin diye isteklerini erteleyelim
2-3 hafta sonra zaten şekerin hamirisinin tadını unutuyor insan
Tamam canım ama sizin de menülerimizi Görelim hergun insallah0 kaçamaklı diyet benlik bişey değil maalesef canım kendimi biliyorum keza burdaki eski arkadaşlar da en az benim kadar biliyor beni. Listedeyken bile aynura söz veremiyordum bu konuda. Düzgün 3 öğün ve aralarla beslenip suyu arttırdığımda kilo veriyorum hamurişi ve tatlıyı minimuma indirdiğimde.
elifçim çayı demledim hurmalarıda çıkardım gel artık özel jetimi yolluyorum atla gel çoçuklarıda getir. acık mıncıklayalım0 kaçamaklı diyet benlik bişey değil maalesef canım kendimi biliyorum keza burdaki eski arkadaşlar da en az benim kadar biliyor beni. Listedeyken bile aynura söz veremiyordum bu konuda. Düzgün 3 öğün ve aralarla beslenip suyu arttırdığımda kilo veriyorum hamurişi ve tatlıyı minimuma indirdiğimde.
Evet canım porsiyon kontrolü cidden çok zor bişey benim danistigim özeldi. Ben devlet hastanesine gittim diyetisyen içim tahlil yaptılar bir şeyim çıkmadı bakmadilar bu diyetisyen dedi ki benim aşırı kilom olduğu için bakmalari gerekiyormuş ama hastane başından attı resmen.. kendi çapimizda allaha şükür hepimiz veriyoruz...canım bir ara ben de gitmiştim diyetisyene 2 defa gittim biri devletti öbürü özeldi
devlet hastanesindeki diyetisyen çok kabarık bir liste verdi özel hastanedeki gayet sade bir liste verdi
devlet hastanesindeki doktor sütlü tatlı ya da dondurma arada yiyebilirsin demişti
özeldeki diyetisyen meyve dışında hiç bir tatlıya izin vermiyordu
ve ben özeldekiyle güzel kilolar verdim devletteki her şeye izin verdiği için ölçü problemi yaşıyordum mesela diyordu lahmacun yiyebilirsin ya da poğaça simit ama ben onları yediğimde porsiyon kontrolü yapamıyordum
öbüründe yasaktı ya yasak dedi nasıl da uyuyordum
bana böyle yasak olan şeyler lazım yoksa belirli bir listeye uyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?