Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar sevgili takımım
MENÜ
2dlm tam buğ ekmeği
peynir dom salatalık dere otu
5 zeytin
ÖĞLE
tavuk şiş
ayran salata
AKŞAM
kıymalı patlıcan yemeği
salata ayran
2lt civarı su
65 dk yürüyüş _AYNURA_ CANIM CEZAMI ÇEKTİM 35 dk normal yürüyüşüm 30 dk ceza herkese hayırlı geceler

Tamam inşallah canım.
Şu an itibariyle yeşil çay ve su
Yarın oruç tutarım inşallah .
Ayy haftaya da aşure yapıcak öğrenciler uff ff yemiycem yaaaaaaaaaa

canım yarın bizim toplantıdada aşure var ama yalnızca tadına bakmayı düşünüyorum tartı öncesi bunu kendimede takımımada yapamam sende 1 2 kaşıktadına bakar kimseyi kırmadan devam edersin inşallah

Helal kuzuma benim
Sana da bu yakışır

Aynen
Zayıf bir arkadasım söyle Demişti, o yiyecekler her zaman var, onları her zaman yiyebilirim,sadece bir süre yemeği erteliyorum diye düşünüyorum demişti
Unlu birisini söylemişti, Burcu Esmersoy mu oyle birisi yılda 1 kere pizza yiyiyormus

Söz verin
Yarin artık sağlıklı ve küçük porsiyonlar
Söz verin

Helal olsun fatmam ya
Masallah sana da

Firuze kuzuların annesi ikinizde 1 ocağa kadar kaçamak yapmayacağınıza söz verin
Ikiniz birbirinizi denetleyin
Menü spor su
Hatta birbirinizin telini Alıp birbirinize msj atabilirsiniz, artık bu kilolardan kurtulup, diyetimizi kontrol edelim
Nefsin elinde oyuncak degil de, onun patronu olalım
Nefse istediğini vermeyelim
Ya da onu kandıralım, sonra yiyeceksin diye isteklerini erteleyelim
2-3 hafta sonra zaten şekerin hamirisinin tadını unutuyor insan

Sen oyle diyorsun ama inanmam
Sen eminim hem evinde hem diyetinde titizsindir
telin olaydı bak mutfağın resmini çeker yollardım aha aha aha tek başına nasıl dağıttın bukadar derdin . bir pırasa yemeği yaptım allahım pırasadanmı yoksa ağzımın tadımı yok hiç beğenmedim ya zorla yedim

0 kaçamaklı diyet benlik bişey değil maalesef canım kendimi biliyorum keza burdaki eski arkadaşlar da en az benim kadar biliyor beni. Listedeyken bile aynura söz veremiyordum bu konuda. Düzgün 3 öğün ve aralarla beslenip suyu arttırdığımda kilo veriyorum hamurişi ve tatlıyı minimuma indirdiğimde.

Tamam canım ama sizin de menülerimizi Görelim hergun insallah

elifçim çayı demledim hurmalarıda çıkardım gel artık özel jetimi yolluyorum atla gel çoçuklarıda getir. acık mıncıklayalımsöz öpmeyecem

Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.

Başta ATA'm olmak üzere bu topraklara kanını akıtarak bize bu cumhuriyeti hediye ve emanet eden tüm asker atalarımın ruhları şad olsun..

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...

Evet canım porsiyon kontrolü cidden çok zor bişey benim danistigim özeldi. Ben devlet hastanesine gittim diyetisyen içim tahlil yaptılar bir şeyim çıkmadı bakmadilar bu diyetisyen dedi ki benim aşırı kilom olduğu için bakmalari gerekiyormuş ama hastane başından attı resmen.. kendi çapimizda allaha şükür hepimiz veriyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…