Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilal uğruna, ya Rab, ne güneşler batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer.
Başta ATA'm olmak üzere bu topraklara kanını akıtarak bize bu cumhuriyeti hediye ve emanet eden tüm asker atalarımın ruhları şad olsun..
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...Eki Görüntüle 1670615
Ay abla bende dondurucan taze fasulye çıkardım yaptımtelin olaydı bak mutfağın resmini çeker yollardım aha aha aha tek başına nasıl dağıttın bukadar derdin . bir pırasa yemeği yaptım allahım pırasadanmı yoksa ağzımın tadımı yok hiç beğenmedim ya zorla yedim
Yarından itibarenTamam canım ama sizin de menülerimizi Görelim hergun insallah
Tebrikler CanımKızlar nefsim ortadan ikiye çatlamak uzeree
Dışarıda Adana yedim ekmeksiz, tatlılara hayır dedim, kahvenin yanında gelen çikolatalara hayır dedim
Oluyorum ya
Helal olsun bana ya
Cissssslari yiyen Arkadaşlara hiç yorum Yapmıyorum
Biz burada ne çekiyoruzonlar da yemesin
Baktım senden ses çıkmadı koydum çayıelifçim çayı demledim hurmalarıda çıkardım gel artık özel jetimi yolluyorum atla gel çoçuklarıda getir. acık mıncıklayalımsöz öpmeyecem
O makarnayı da yemeyip suyu arttırsaydınGünlük menüm kızlar
Kahvalti: peynir salatalık Salçalı yumurta zeytin maydonoz 1 dilim ekmek biraz bal 1 bardak çay
Oglen: hiç bişey yemedim çünkü kahvaltyi çok geç yaptım
Aksam: 2 kaşık makarna ızgara tavuk but ve tavuk ciğer sote yanına yeşil salata
Su ne kadar tukettim hiç bilmiyorum 1 litre ile 1 bucuk arası sanirm ama 2 değildir spor yok
yemekle mucadele veriyodum elifim kusura bakmaBaktım senden ses çıkmadı koydum çayı
valla neden bilmiyorum severim aslında pırasayı ama nedense sevmedim habinim ya belkide ağzımın tadı yok hala grip gibiyim aslında belkide ondandır.ben hiç dondurucuya fasülye koymuyorum yazık kv hersene köyden yolluyor ben tek başına olunca yapmıyorum zaten dondurucuya konulan hiç bişeyden haz almıyorum herşeyi mevsiminde yemek daha çok hoşuma gidiyor .ama sizler çoluk çoçuk olunca bide gelen giden olunca mecbur koyuyorsunuzdur.Ay abla bende dondurucan taze fasulye çıkardım yaptım
Ama ne kendime ne çocuklara yediresin var
Fasulyeden soğudum resmen
Aynen abla ya şu fasulye dondurucuya girdimi olmuyorvalla neden bilmiyorum severim aslında pırasayı ama nedense sevmedim habinim ya belkide ağzımın tadı yok hala grip gibiyim aslında belkide ondandır.ben hiç dondurucuya fasülye koymuyorum yazık kv hersene köyden yolluyor ben tek başına olunca yapmıyorum zaten dondurucuya konulan hiç bişeyden haz almıyorum herşeyi mevsiminde yemek daha çok hoşuma gidiyor .ama sizler çoluk çoçuk olunca bide gelen giden olunca mecbur koyuyorsunuzdur.
ben diyecektim sen yazmışsın habinim çoçukken annenem ankaradayken herşeyi kuruturdu çokta severim kuru şeyleri hele patlıcan bibeber fasülye ama bizim burası rutebetli olduğu için kurutamıyoruz. bencede kurut ay ağzımın suları aktı kuru patlıcan az bulgurlu yaparmısınız içinde kuru domates biberAynen abla ya şu fasulye dondurucuya girdimi olmuyor
Her sene aynı şey oluyor bi daha koymayacağım
Kurutup yemeğini yapacam
Bu sene hiç koymadım ben de buzluğa fasulyeAynen abla ya şu fasulye dondurucuya girdimi olmuyor
Her sene aynı şey oluyor bi daha koymayacağım
Kurutup yemeğini yapacam
Ayy abim de bizle çok dalga geçerdi inek diye aynı şehirde üniversite okuyorduk onun bir kere ders çalıştığına ömrümde şahit olmadım zaten.Inekler sizi : )))
Bizim Zamanımızda ispat yazılısı vardı , hala var mı
Ahahaha benim diyetisyene gidişim de komedi idi. Geçen ay kurs vardı başka bir şehirde (memleketimde) hatta ilk buraya başladığım zamanlardı. Neyse işte toplum sağlığında benim kursu aldığım yerin yanı da diyetisyendi. Kahvaltıyı falan birlikte yapıyoruz. 2 hafta boyunca diyet listesi alıcam senden zayıflamak istiyorum diye söyledim ama zannediyorum ki uzun sürecek boy kilo bmi hesaplama yağ oranı ölçümü, tahliller sonuçların değerlendirilmesi falan... bigün 1 saatlik ara buldum gittim yanına. Boyun kilon kaç dedi söyledim ne kadar sürede vermek istiyorsun dedi söyledim tık tık tık hazır olan listenin üstüne porsiyon ve ekmek dilim sayısını yazdı içeri girmemle çıkmam sadece 3 dk sürdüEvet canım porsiyon kontrolü cidden çok zor bişey benim danistigim özeldi. Ben devlet hastanesine gittim diyetisyen içim tahlil yaptılar bir şeyim çıkmadı bakmadilar bu diyetisyen dedi ki benim aşırı kilom olduğu için bakmalari gerekiyormuş ama hastane başından attı resmen.. kendi çapimizda allaha şükür hepimiz veriyoruz...
peri, bizim hastanedede diyetisyenimiz var yanına gittim bana elime bir listeverdi bunları yeme dedi vsvs bide bana diyoki haşimaton var iyotlu tuz kullan şimdi dedimki bişey desem yanlış anlayacak hıhı dedim çıktım . haşimato hastalığında iyotlu tuz kullanılmıyor nedeyim dedim bişey desen derki senmisin diyetisyen benmi ?Ahahaha benim diyetisyene gidişim de komedi idi. Geçen ay kurs vardı başka bir şehirde (memleketimde) hatta ilk buraya başladığım zamanlardı. Neyse işte toplum sağlığında benim kursu aldığım yerin yanı da diyetisyendi. Kahvaltıyı falan birlikte yapıyoruz. 2 hafta boyunca diyet listesi alıcam senden zayıflamak istiyorum diye söyledim ama zannediyorum ki uzun sürecek boy kilo bmi hesaplama yağ oranı ölçümü, tahliller sonuçların değerlendirilmesi falan... bigün 1 saatlik ara buldum gittim yanına. Boyun kilon kaç dedi söyledim ne kadar sürede vermek istiyorsun dedi söyledim tık tık tık hazır olan listenin üstüne porsiyon ve ekmek dilim sayısını yazdı içeri girmemle çıkmam sadece 3 dk sürdü
Boşuna bekletmişim 2 haftadır dedim
İnşallah ablacııımCanım benim eritirsin sen o cislari
Iradeli kızsın
58i göreceğine eminim
Valla ineğin ineği bile var o dereceInekler sizi : )))
Bizim Zamanımızda ispat yazılısı vardı , hala var mı
En iyisi aha yaptım tadı değişik oluyo boşuna yer kaplıyorBu sene hiç koymadım ben de buzluğa fasulye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?