Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkürler canım laf aramızda cumhuriyette kalmadı ya neyse siyaset yapmayacam sinirlerim bozuk bu konuda bugün haber bile izleyesim gelmedi.rabbim inşallah güzel günler verir hepimize

Günlük menüm kızlar
Kahvalti: peynir salatalık Salçalı yumurta zeytin maydonoz 1 dilim ekmek biraz bal 1 bardak çay
Oglen: hiç bişey yemedim çünkü kahvaltyi çok geç yaptım
Aksam: 2 kaşık makarna ızgara tavuk but ve tavuk ciğer sote yanına yeşil salata
Su ne kadar tukettim hiç bilmiyorum 1 litre ile 1 bucuk arası sanirm ama 2 değildir spor yok

Ay abla bende dondurucan taze fasulye çıkardım yaptım
Ama ne kendime ne çocuklara yediresin var
Fasulyeden soğudum resmen

Tebrikler Canım
Yemeğe gittin ve müthiş bir iradeyle hiç bişey yemeden döndün bravo

O makarnayı da yemeyip suyu arttırsaydın

Ay abla bende dondurucan taze fasulye çıkardım yaptım
Ama ne kendime ne çocuklara yediresin var
Fasulyeden soğudum resmen
valla neden bilmiyorum severim aslında pırasayı ama nedense sevmedim habinim ya belkide ağzımın tadı yok hala grip gibiyim aslında belkide ondandır.ben hiç dondurucuya fasülye koymuyorum yazık kv hersene köyden yolluyor ben tek başına olunca yapmıyorum zaten dondurucuya konulan hiç bişeyden haz almıyorum herşeyi mevsiminde yemek daha çok hoşuma gidiyor .ama sizler çoluk çoçuk olunca bide gelen giden olunca mecbur koyuyorsunuzdur.

Aynen abla ya şu fasulye dondurucuya girdimi olmuyor
Her sene aynı şey oluyor bi daha koymayacağım
Kurutup yemeğini yapacam

Bu arada hanımlar kendimi ve Can'ım ailemi sebzeye adamış durumdayım
Cuma günü buharlı pişirici alıyorum
Protein den vaz geçiyoruz ailecek
Bide böyle deneyip vücudu şaşırtacaz
Neticeleri paylaşırım sizinle

Aynen abla ya şu fasulye dondurucuya girdimi olmuyor
Her sene aynı şey oluyor bi daha koymayacağım
Kurutup yemeğini yapacam
ben diyecektim sen yazmışsın habinim çoçukken annenem ankaradayken herşeyi kuruturdu çokta severim kuru şeyleri hele patlıcan bibeber fasülye ama bizim burası rutebetli olduğu için kurutamıyoruz. bencede kurut ay ağzımın suları aktı kuru patlıcan az bulgurlu yaparmısınız içinde kuru domates biber

Inekler sizi : )))
Bizim Zamanımızda ispat yazılısı vardı , hala var mı
Ayy abim de bizle çok dalga geçerdi inek diye aynı şehirde üniversite okuyorduk onun bir kere ders çalıştığına ömrümde şahit olmadım zaten.
Bir gün de bize geldi öğrenci evimize biz de kızlarla gaza geldik zayıflayacağız diye bir leğen salata yapmıştık
abim gördü şok olup ben Size boşuna inek demiyorum diye baya dalga geçmişti

Ahahaha benim diyetisyene gidişim de komedi idi. Geçen ay kurs vardı başka bir şehirde (memleketimde) hatta ilk buraya başladığım zamanlardı. Neyse işte toplum sağlığında benim kursu aldığım yerin yanı da diyetisyendi. Kahvaltıyı falan birlikte yapıyoruz. 2 hafta boyunca diyet listesi alıcam senden zayıflamak istiyorum diye söyledim ama zannediyorum ki uzun sürecek boy kilo bmi hesaplama yağ oranı ölçümü, tahliller sonuçların değerlendirilmesi falan... bigün 1 saatlik ara buldum gittim yanına. Boyun kilon kaç dedi söyledim ne kadar sürede vermek istiyorsun dedi söyledim tık tık tık hazır olan listenin üstüne porsiyon ve ekmek dilim sayısını yazdı içeri girmemle çıkmam sadece 3 dk sürdü

Boşuna bekletmişim 2 haftadır dedim

peri, bizim hastanedede diyetisyenimiz var yanına gittim bana elime bir listeverdi bunları yeme dedi vsvs bide bana diyoki haşimaton var iyotlu tuz kullan şimdi dedimki bişey desem yanlış anlayacak hıhı dedim çıktım . haşimato hastalığında iyotlu tuz kullanılmıyor nedeyim dedim bişey desen derki senmisin diyetisyen benmi ?

Inekler sizi : )))
Bizim Zamanımızda ispat yazılısı vardı , hala var mı
Valla ineğin ineği bile var o derece Ay babamda gelmiş az önce ygs ye düz hesap 24 ay var diyo bana böyle söyleyince az kaldıı bii İspat yazılısı yok ama o bizdeki klasik sınav olabilir belkii

Bu sene hiç koymadım ben de buzluğa fasulye
En iyisi aha yaptım tadı değişik oluyo boşuna yer kaplıyor
yasom7272 aynen bizde kuru patlıcanı Bulgurlu yaparız bide annem saplarınıda kurutur içine atar o ne güzel bi tat demi abla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…