Yaa ben de düşünüyorum almayi.alinca sonuçları yazar misinBu arada hanımlar kendimi ve Can'ım ailemi sebzeye adamış durumdayım
Cuma günü buharlı pişirici alıyorum
Protein den vaz geçiyoruz ailecek
Bide böyle deneyip vücudu şaşırtacaz
Neticeleri paylaşırım sizinle
aynen öyle habinim burda malatyalı bir doktorum getirmişti ona yapıp götürdüm bide acılı yaptıydım annesini aradı telle diyo anne senden bile güzel yapmış yasemin abla ay ne kadar gülmüştük yazık kadın orda bura kuru patlıcan yollamış bide senden bile güzel yapmış diyo kadına bende severek yerim ve güzelde yaparım dermişimEn iyisi aha yaptım tadı değişik oluyo boşuna yer kaplıyor
yasom7272 aynen bizde kuru patlıcanı Bulgurlu yaparız bide annem saplarınıda kurutur içine atar o ne güzel bi tat demi abla ya
Cnm besive ögrenci olduğu için , maddi durumunu ve makarnayı daha önce AçıkladıO makarnayı da yemeyip suyu arttırsaydın
Hepsi mi böyle bunların ben de 2 ayrı şehire gittim ikisi de benzer şekilde davrandı. Bi daha gitmiycem dedim.Ahahaha benim diyetisyene gidişim de komedi idi. Geçen ay kurs vardı başka bir şehirde (memleketimde) hatta ilk buraya başladığım zamanlardı. Neyse işte toplum sağlığında benim kursu aldığım yerin yanı da diyetisyendi. Kahvaltıyı falan birlikte yapıyoruz. 2 hafta boyunca diyet listesi alıcam senden zayıflamak istiyorum diye söyledim ama zannediyorum ki uzun sürecek boy kilo bmi hesaplama yağ oranı ölçümü, tahliller sonuçların değerlendirilmesi falan... bigün 1 saatlik ara buldum gittim yanına. Boyun kilon kaç dedi söyledim ne kadar sürede vermek istiyorsun dedi söyledim tık tık tık hazır olan listenin üstüne porsiyon ve ekmek dilim sayısını yazdı içeri girmemle çıkmam sadece 3 dk sürdü
Boşuna bekletmişim 2 haftadır dedim
Biliyorum canım da tavuk ve ciğer yemiş ya makarnaya gerek yokmuşCnm besive ögrenci olduğu için , maddi durumunu ve makarnayı daha önce Açıkladı
Ucuz olduğu için alıyorlarmış
BEN kadar değildir eminim tatile de girdik ya saldim iyice kendimi.guya bugün temizliği bitirecektim.telin olaydı bak mutfağın resmini çeker yollardım aha aha aha tek başına nasıl dağıttın bukadar derdin . bir pırasa yemeği yaptım allahım pırasadanmı yoksa ağzımın tadımı yok hiç beğenmedim ya zorla yedim
Canım ben buharda pişirme aparatı aldımBu arada hanımlar kendimi ve Can'ım ailemi sebzeye adamış durumdayım
Cuma günü buharlı pişirici alıyorum
Protein den vaz geçiyoruz ailecek
Bide böyle deneyip vücudu şaşırtacaz
Neticeleri paylaşırım sizinle
bırak dağınık kalsınBEN kadar değildir eminim tatile de girdik ya saldim iyice kendimi.guya bugün temizliği bitirecektim.
Ya bitirelim de rahat rahat oturmadim demiştim ama bitmedi tam.bırak dağınık kalsınyarın kalktığın gibi toparlarsın irem boşver sıkma canını ömür biter iş bitmez
ne karnıbahar nede brokoli yiyebiliyorum yapın yapın yeyin ne güzel benim yerimede oh mis limonluCanım ben buharda pişirme aparatı aldım
Tencerenin içine koyuyorum
Gayet memnunum
15 tl
http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/buharda-pisirme-aparati-192971174
Makine alma istersen bosu bosuna para kaybı ve evde alan kaybı gibi
Yine de sen bilirsin
evet haklısında işte bazen temebellik edesi geliyor insanınYa bitirelim de rahat rahat oturmadim demiştim ama bitmedi tam.
pelin hocam adetim diye bahene bulmak yok..... yanlış anlaşılmasın ama tatlı ihtiyacınızı tarçınlı süt yada kuru meyvelerle gidermeye çalışın yada yarım muzun üstüne kako döküp yiyin adet bir bahane inanın evet tatlı ihtiyacı artsada profitol yemeyin lütfen.elmanın üstüne tarçın döküp fırınlayın hepsi kesecektir tatlı ihtiyacınızı.Menü :
Sabah:1 haslanmis yumurta 1 dilim tam bugday ekmegi dimates salatalik lor peynir yesil cay
Ara: 2 mandalina
Öğlen : profiterol (adetim 1 ay boyunca bu gunu bekledim )
Ara: ceviz badem 3 tane
Aksam izgara balik salata
Su 2.5 litre
Spor yok en yoğun gunum(adet) bu hafta spor yapamicam uzgunum
Bu cumada tartida + cikarim diye düşünüyorum yinede dikkat ediyorum ama adetim bitince inerim.
Hepinize hayırlı aksamlarrrr
sadece salatamı yedin nana yanına protein ekle canım sırf salat güzelde olsa sen çok gençsin diyet yapıyorum diye sadece salatayla geçiştirme.afiyet olsun bu arada ellerine sağlık.......Ben geldim, ama elibos gelmedim; enfes salata tarifiyle geldim.
Akşam yemeği niyetine koca bir tabak bitirdim, benden mutlusu yok
Kırmızı lahana-1 tane turp- 1tane havucu rendeledim ve bol limon ekledim. Sonra 3 yaprak marul ve 2 domatesi küçük küçük dilimleyip salataya ekleyip tuzunu ekledim. Başta çok karışık göründü gözüme ama tadınca yemek memek unutup hepsini yedim.
Salatada değişiklik isteyen denesin , pişman. Olmaz kesinlikle
Rabbim yavrularımızı korusunCok gecmis olsun
Evladın hasta olması cok kötü
Rabbim şifa versin
Teşekkür ederim canımcok gecmis olsun. bu mevsimde herkes yakalanabilir. galiba bol su icmek hem hedeflerimize ulasmak icin hem de hastaliklardan korunmak icin iyi olsa gerek. neyse yine cok uzattim buyuk gecmis olsun.
Sağol ablacım sabah biraz daha iyiydiler sanki çok şükür o yüzden götürmedimgeçmiş olsun serpilcim ihmal etme götür çoçukları dr.
Canımcım yağmurum hoşgeldinPeki ablam olmadi o sekil yaparım
Anam 2 dakika oturayım geçmişi okuyum dedim benim ufak beyefendi balkondan çamaşırları taşımaya başladı
Günaydınlar olsun hepimize
Resmen tabiri caizse çok afedersiniz öküz gibi yemenin sonu mide ağrısı çektim gece. Artık tövbe bitti öyle yeme içme. Bir daha yersem gelmicem takıma söz verdim kendi kendime
Neyse kahvaltı yapıp ortalığı toplıyım görüşürü sonra
ksrays serpilcim geçmiş olsun kuzulara
@firuzeew nerelerdesin hani rakip olcaktık sen de mi saldın ben gibi
Vallah ihtiyac degil benim gibi kasik kasik nutella yiyen biri icin cok masum bir tatli.. tatli degil çikolata krizi benimki oyle muzun ustune falan kesmez yaniii 1 aydir nutellayi agzima sokmadim yani bu bana ödül sayılır yoksa motive olamamki.sadik kaliyorum zaten diyetime kararimdanda asla vazgecmedim.diger gunler zaten meyvemi kuru kayisi falan yiyerek dengeliyirum.pelin hocam adetim diye bahene bulmak yok..... yanlış anlaşılmasın ama tatlı ihtiyacınızı tarçınlı süt yada kuru meyvelerle gidermeye çalışın yada yarım muzun üstüne kako döküp yiyin adet bir bahane inanın evet tatlı ihtiyacı artsada profitol yemeyin lütfen.elmanın üstüne tarçın döküp fırınlayın hepsi kesecektir tatlı ihtiyacınızı.
tabiki hocam siz daha iyi bilirsiniz benimki sadece bir öneri yolunuz açık olsun.Vallah ihtiyac degil benim gibi kasik kasik nutella yiyen biri icin cok masum bir tatli.. tatli degil çikolata krizi benimki oyle muzun ustune falan kesmez yaniii 1 aydir nutellayi agzima sokmadim yani bu bana ödül sayılır yoksa motive olamamki.sadik kaliyorum zaten diyetime kararimdanda asla vazgecmedim.diger gunler zaten meyvemi kuru kayisi falan yiyerek dengeliyirum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?