Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa ben de düşünüyorum almayi.alinca sonuçları yazar misin

En iyisi aha yaptım tadı değişik oluyo boşuna yer kaplıyor
yasom7272 aynen bizde kuru patlıcanı Bulgurlu yaparız bide annem saplarınıda kurutur içine atar o ne güzel bi tat demi abla ya
aynen öyle habinim burda malatyalı bir doktorum getirmişti ona yapıp götürdüm bide acılı yaptıydım annesini aradı telle diyo anne senden bile güzel yapmış yasemin abla ay ne kadar gülmüştük yazık kadın orda bura kuru patlıcan yollamış bide senden bile güzel yapmış diyo kadına bende severek yerim ve güzelde yaparım dermişim

Hepsi mi böyle bunların ben de 2 ayrı şehire gittim ikisi de benzer şekilde davrandı. Bi daha gitmiycem dedim.

BEN kadar değildir eminim tatile de girdik ya saldim iyice kendimi.guya bugün temizliği bitirecektim.

Doruk emeklemeye başlayınca alt dolapta bulunan çekmeceli çatal setini en üst dolaba kaldırmıştım.zamanla içindekileri çıkara çıkara boşaltmışım nerdeysr hepsini günlük çekmeceye. Bugün indirdim içindelki rafları boşalttım. Şimdi de bütün takılarımı ayırdım içine dizdim. 3 katlı bir takı kutum oldu ne güzel :))

Canım ben buharda pişirme aparatı aldım
Tencerenin içine koyuyorum
Gayet memnunum
15 tl
http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/buharda-pisirme-aparati-192971174
Makine alma istersen bosu bosuna para kaybı ve evde alan kaybı gibi
Yine de sen bilirsin

Ben geldim, ama elibos gelmedim; enfes salata tarifiyle geldim.
Akşam yemeği niyetine koca bir tabak bitirdim, benden mutlusu yok
Kırmızı lahana-1 tane turp- 1tane havucu rendeledim ve bol limon ekledim. Sonra 3 yaprak marul ve 2 domatesi küçük küçük dilimleyip salataya ekleyip tuzunu ekledim. Başta çok karışık göründü gözüme ama tadınca yemek memek unutup hepsini yedim.
Salatada değişiklik isteyen denesin , pişman. Olmaz kesinlikle

Menü :
Sabah:1 haslanmis yumurta 1 dilim tam bugday ekmegi dimates salatalik lor peynir yesil cay

Ara: 2 mandalina
Öğlen : profiterol (adetim 1 ay boyunca bu gunu bekledim )
Ara: ceviz badem 3 tane
Aksam izgara balik salata
Su 2.5 litre
Spor yok en yoğun gunum(adet) bu hafta spor yapamicam uzgunum
Bu cumada tartida + cikarim diye düşünüyorum yinede dikkat ediyorum ama adetim bitince inerim.

Hepinize hayırlı aksamlarrrr

pelin hocam adetim diye bahene bulmak yok..... yanlış anlaşılmasın ama tatlı ihtiyacınızı tarçınlı süt yada kuru meyvelerle gidermeye çalışın yada yarım muzun üstüne kako döküp yiyin adet bir bahane inanın evet tatlı ihtiyacı artsada profitol yemeyin lütfen.elmanın üstüne tarçın döküp fırınlayın hepsi kesecektir tatlı ihtiyacınızı.

sadece salatamı yedin nana yanına protein ekle canım sırf salat güzelde olsa sen çok gençsin diyet yapıyorum diye sadece salatayla geçiştirme.afiyet olsun bu arada ellerine sağlık.......

Cok gecmis olsun
Evladın hasta olması cok kötü
Rabbim şifa versin
Rabbim yavrularımızı korusun
Çok teşekkür ederim callanım

cok gecmis olsun. bu mevsimde herkes yakalanabilir. galiba bol su icmek hem hedeflerimize ulasmak icin hem de hastaliklardan korunmak icin iyi olsa gerek. neyse yine cok uzattim buyuk gecmis olsun.
Teşekkür ederim canım
Benim çocuklar benden çok su içiyorlar yetişemiyorum onlara

geçmiş olsun serpilcim ihmal etme götür çoçukları dr.
Sağol ablacım sabah biraz daha iyiydiler sanki çok şükür o yüzden götürmedim

Peki ablam olmadi o sekil yaparım
Canımcım yağmurum hoşgeldin

Vallah ihtiyac degil benim gibi kasik kasik nutella yiyen biri icin cok masum bir tatli.. tatli degil çikolata krizi benimki oyle muzun ustune falan kesmez yaniii 1 aydir nutellayi agzima sokmadim yani bu bana ödül sayılır yoksa motive olamamki.sadik kaliyorum zaten diyetime kararimdanda asla vazgecmedim.diger gunler zaten meyvemi kuru kayisi falan yiyerek dengeliyirum.

tabiki hocam siz daha iyi bilirsiniz benimki sadece bir öneri yolunuz açık olsun.

Hayırlı geceler güzel hatunlar
Menüm
Sabah
Iki dilm tbuğdy
Bir kaşık krem peynir
Iki zeytin
Iki parça sucuk

Öğle
Bir kase tarhana çorbası

Akşam
Et haşlama
Salata
Bir kase tarhana
Köz patlıcan yoğurtlu

Su 1,5 ancak bu aralar su içemiyorum nedense
Sporda yok borcum çoğalıyor gittikçe şu temizlik bi biteydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…