serpilim kahvaltı bir facia özürdilerim krem peynir ve sucuk öğlen hafif akşama doldurmuşsun mideyiHayırlı geceler güzel hatunlar
Menüm
Sabah
Iki dilm tbuğdy
Bir kaşık krem peynir
Iki zeytin
Iki parça sucuk
Öğle
Bir kase tarhana çorbası
Akşam
Et haşlama
Salata
Bir kase tarhana
Köz patlıcan yoğurtlu
Su 1,5 ancak bu aralar su içemiyorum nedense
Sporda yok borcum çoğalıyor gittikçe şu temizlik bi biteydi
hamdolsun serpilim iyiyim evet tatilim 2.5 gün çalıştım salıya kadar evdeyim salı günü başlıyor nöbetler.geçmişi okuyamadım yasemin ablam nasılsın sanada tatil varmı yoksa çalışıyormusun
afiyet olsunnBen geldim, ama elibos gelmedim; enfes salata tarifiyle geldim.
Akşam yemeği niyetine koca bir tabak bitirdim, benden mutlusu yok
Kırmızı lahana-1 tane turp- 1tane havucu rendeledim ve bol limon ekledim. Sonra 3 yaprak marul ve 2 domatesi küçük küçük dilimleyip salataya ekleyip tuzunu ekledim. Başta çok karışık göründü gözüme ama tadınca yemek memek unutup hepsini yedim.
Salatada değişiklik isteyen denesin , pişman. Olmaz kesinlikle
Zaten o kadar sistim ki makarna 1 kaşık bile yiyemedimO makarnayı da yemeyip suyu arttırsaydın
yaaaaa ne diyosunnnn sucuk tamamda krem peynir demi kötü bilmiyordumserpilim kahvaltı bir facia özürdilerim krem peynir ve sucuk öğlen hafif akşama doldurmuşsun mideyi
Yuhhh 3 dakikada liste mi yazılır resmen başından savmis seni deAhahaha benim diyetisyene gidişim de komedi idi. Geçen ay kurs vardı başka bir şehirde (memleketimde) hatta ilk buraya başladığım zamanlardı. Neyse işte toplum sağlığında benim kursu aldığım yerin yanı da diyetisyendi. Kahvaltıyı falan birlikte yapıyoruz. 2 hafta boyunca diyet listesi alıcam senden zayıflamak istiyorum diye söyledim ama zannediyorum ki uzun sürecek boy kilo bmi hesaplama yağ oranı ölçümü, tahliller sonuçların değerlendirilmesi falan... bigün 1 saatlik ara buldum gittim yanına. Boyun kilon kaç dedi söyledim ne kadar sürede vermek istiyorsun dedi söyledim tık tık tık hazır olan listenin üstüne porsiyon ve ekmek dilim sayısını yazdı içeri girmemle çıkmam sadece 3 dk sürdü
Boşuna bekletmişim 2 haftadır dedim
Aferin sana :)Zaten o kadar sistim ki makarna 1 kaşık bile yiyemedimya şu icemiyorum kaç gündür
ohhhh ne güzel tatilin var ablam benim hiç tatilimde yokk 7/24 full çalıştığım bile oluyor bende tatil istiyorumhamdolsun serpilim iyiyim evet tatilim 2.5 gün çalıştım salıya kadar evdeyim salı günü başlıyor nöbetler.
Yağ oranı yüksekKrem peynir neden kötü kiii
çoçuklarınız küçük ondan canım benim yaşıma gelin yaparsınız tatil bu arada krem peynirde yağ oranı fazladır aslında diyetlerde calsiyum açısından lor peyniri tavsiye ederler bence krem peynir fazla tüketmeyin.ohhhh ne güzel tatilin var ablam benim hiç tatilimde yokk 7/24 full çalıştığım bile oluyor bende tatil istiyorum
ayy ne bileyim sucukta peynirde çocukların suçuuYağ oranı yüksek
Bir de güvenilir gelmiyor bana krem peynir
Yemek yapamamıştım maalesef öğleden kalan yeşil fasulye vardı ama yiyemedim. Kozledigim 2 tane çarliston biber ve yoğurtla yedimsadece salatamı yedin nana yanına protein ekle canım sırf salat güzelde olsa sen çok gençsin diyet yapıyorum diye sadece salatayla geçiştirme.afiyet olsun bu arada ellerine sağlık.......
bahane bulamayınca çoçuklara atıyonuz suçu keratalar siziayy ne bileyim sucukta peynirde çocukların suçuu
anladım aslında lor peynirinide çok severim bilgi için teşekkürlerçoçuklarınız küçük ondan canım benim yaşıma gelin yaparsınız tatil bu arada krem peynirde yağ oranı fazladır aslında diyetlerde calsiyum açısından lor peyniri tavsiye ederler bence krem peynir fazla tüketmeyin.
afiyet olsun nana yanına yumurta yiyeybilirsin yada tavuk balık et daha dengeli olur canım.Yemek yapamamıştım maalesef öğleden kalan yeşil fasulye vardı ama yiyemedim. Kozledigim 2 tane çarliston biber ve yoğurtla yedim
Rendele , azıcık tuzla ve bol limon sık boş boş bir tabağı bitirirsin. Ben böyle çok seviyorum.afiyet olsunn
Şu tupu bir sevemedim gitti
bahane bulamayınca çoçuklara atıyonuz suçu keratalar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?