Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmişi okuyamadım yasemin ablam nasılsın sanada tatil varmı yoksa çalışıyormusun

serpilim kahvaltı bir facia özürdilerim krem peynir ve sucuk öğlen hafif akşama doldurmuşsun mideyi

afiyet olsunn
Şu tupu bir sevemedim gitti

Evveett benim bugünkü menüm,
Sabah yarım poğaça
Domates salatalık
Bir yumurta
Öğlen bir dl ekmek
8 yk barbunya
Salata
4 yk kereviz
Akşam 4 yk kereviz
1 dl peynir
Yoğurt
Salata

Yuhhh 3 dakikada liste mi yazılır resmen başından savmis seni de

ohhhh ne güzel tatilin var ablam benim hiç tatilimde yokk 7/24 full çalıştığım bile oluyor bende tatil istiyorum
çoçuklarınız küçük ondan canım benim yaşıma gelin yaparsınız tatil bu arada krem peynirde yağ oranı fazladır aslında diyetlerde calsiyum açısından lor peyniri tavsiye ederler bence krem peynir fazla tüketmeyin.

sadece salatamı yedin nana yanına protein ekle canım sırf salat güzelde olsa sen çok gençsin diyet yapıyorum diye sadece salatayla geçiştirme.afiyet olsun bu arada ellerine sağlık.......
Yemek yapamamıştım maalesef öğleden kalan yeşil fasulye vardı ama yiyemedim. Kozledigim 2 tane çarliston biber ve yoğurtla yedim

anladım aslında lor peynirinide çok severim bilgi için teşekkürler

bahane bulamayınca çoçuklara atıyonuz suçu keratalar sizi
haklısın ablam
Ben ilk başladığımda karşı koyabiliyordum ama bu aralar çok koptum istekte yok fazla zoraki ilerlemeye çalışıyorum ne yapıcam ben yaa nefsime yenik düşüyorum durduramıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…