Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haklısın ablam
Ben ilk başladığımda karşı koyabiliyordum ama bu aralar çok koptum istekte yok fazla zoraki ilerlemeye çalışıyorum ne yapıcam ben yaa nefsime yenik düşüyorum durduramıyorum kendimi
hepimiz aynıyız serpil ama bunu nedemiştik hayat tarzı haline getirmemiz gerekiyor sadece 3 ay 5 ay değil bunu böyle kabullenmeye çalış lütfen.

Krem peynir,

düşük kalite peynirlerin

bol tuz ve yağ ile kullanıldığı

düşük kalitede,

düşük besin değerli ve

yüksek kalorili

peyniri ucuzlatmak ve

yan ürünleri vb değerlendirmek için

sanayi tarafından uydurulmuş bir üründür.

Bende menümü yazıp sopamı yeyim
Ya kıştan mı ne bilmiyorum karbon patlaması yaşıyorum max gibi kendime hakim olamıyorum nolur biri bana bu hafta bildirim yok desin Yaaa
Kalkınca 500 ml limonlu ılık su 500 ml metabolik çay
Sabah anacığım tahinli kömbe yapmış 1 kare ondan
Peynir zeytin domates salatalık turp havuç biber
Öğlen
Okadar turbu limonla yeyince Bi şişkinlik Bi şişkinlik
Hiç bişey yiyemedim sadece 1 mandalina bir dilim elma
Akşam
Çorba sulu bulgur köftesi salata idi sonra çocukların spagettisinden de yedim Bi kaç çatal
Su 2 spor 70 dk kendime kıza kıza yürüdüm vicdan çorbası yarına kaldı

Ama tadıı çoook güzel abla Ama cıs o yüzden miktarııı çok az yiyoruuuz Ay ben diyete girmeden saat fark etmezdi örneğin akşam üstü 2-3 dilim ekmek alırdıım sonra da krem peynir oh ye bakalım ye Ama şuan acısını çekiyorum

ay ne güzel menü ahucum maşallah canım benim bayılıyorum senin bu anlatış şekline gelde kızzzzzzzz

ben büyük ihtimalle yarın çarşıyı arşınlıcam çocukların ihtiyacı var alışverişe çıkmam lazım eşimde evde yardımcı olur
Çarşıda neyse ben çocukları uyutayım bulaşıklar beni bekler bu gece kombiyi açtık artık
sabah sıcak olsada gece soğuk oluyor
Cümleten Hayırlı geceler canlar

Abla büyük olasılıkla bildirim olucak. Çünkü aynura abla ve 9.takım hayır dediii. Sebebi de tatilden sonra rehavete kapılıp toparlanamamız Lütfeeen karbonuuu azalt bak akşamda karbon olmuş hem çorbad,hem bulgur köfte bir de spaghetti sabah da öyle olmuş

Ayy abla yarın 29 ekim her yer çok kalabalık olur emin misiiin Hele heykel taraflar aman aman İyi geceler

tadı güzel olan herşey cıs demi kozacım bende severim simitle bakma böyle dediğime ama beyaz peyniri daha çok severim genede onun kötü şartlarda yapıldığını düşünüp yememeye çalış bitanem.

hayırlı geceler serpil rabbim herişini kolaylaştırsın.

Ayy abla yarın 29 ekim her yer çok kalabalık olur emin misiiin Hele heykel taraflar aman aman İyi geceler
haklısın canım hiç düşünmemiştim bayramıı ne yapsam acep çocuklarda rahatsız aslında olmazsa sonra giderim iyi hatırlattın

bugün aynura olmayınca menü verende yok galiba neyse bende vereyim sonra gideyim çok konuşmuşum 500 konuşma kotamı doldurdum.
sabah
geç kaldım işe 1 yumurta biraz beyaz peynir yarım dilim tb ekmeği ve yeşil çay
öğlen
ay çok açıkmıştım 2 tavuk but salata ayran
ara
2 ceviz bir incir kuru
akşam
1 tavuk but 4 yemek kaşığı kadar pırasa ve yoğurt
2.5 lt su 30dakka netten bir spor yaptım unuttum şimdi ismini.

Afiyet olsun canım. Ben mor lahana da ekliyorum biraz da soğan mükemmel oluyo.

Menün güzel abla çim tavuk butu nasıl hazirliyosun. Ben tam güzel bi tarif bulamadım da

Kızlar bizim tatil işi yattı. Yarin kv ve kizim memlekete gidecek. Tabi kızım son anda aglarsa gondermem. Dedesini cok ozledi. Oylesine konusuyoduk. Baktım gitmeyi cok istoyor bende kabul ettim.

Menum

Sabah
2 dl çavdar ekmegi
Peynir
Zeytin
Ceri domates

Öğlen
Yogurt corbasi
Salata
Yoğurt
5-6 üzüm

Aksam
Sulu kofte (bulgurlu)
Yoğurt
1dilim elma
1 lokma muz

Su 2 lt civari
Spor 30 dk yürüyüş

Maşallah maşallah 1,5 tavuğun budunu goturmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…