Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar hanımlar bugünkü menum
Sabah 2 dl ekmek
Zeytin 4 adet
Yumurta
Öğle 1dl ekmek
3 köfte
4 kaşık piyaz
Akşam ıspanak borani
Yoğurt
Su 2.5 lt spor 45 dk yürüyüş
Yarım saat mekik
Şu ıspanaklı boraniyi merak ediyorum tarif verirmisin canım
Bu arada yarım saat nasıl dayandın mekiğe bende çekşyorum ama yarım saat hiç denemedim

artık yatak odasınada giremeyeceğime göre serpilyersiniz valla biriniz yatak odasına kaçar telefonla yazar biri tuvalete gider yazar onun yolunuda bulursunuz siz keratalar
Ayy hakkaten onu düşünmeden yazmıştım doğru yatak odası iyi oldu burdan çıkmıyorum netten dolayı

Menü :
sabah: 1 haşlanmış yumurta 2 siyah zeytin dimates salatalik lor peynir yarim dilim tambugday ekmegine bal sürdüm.

Ara: sade Türk kahvesi

Oglen: yogurdun icine haslanmis buğday dereotu maydanoz limon ve pul biber koydum.onu yedim

Ara: 2 ceviz e badem tuzsuz fistik

Aksam: bizim buralarda melki denir yagmur yaginca cok cikar bir cesit mantar türü. Hasladim bol soganla hafif zeytinyaginda kavurdum onu yedim

Su 2 litre spor 1 saat yürüyüş

Ayy oğlum lahmacun istiyor eşimde hemen ısmarlayayım diyor nereye kaçsam acabaaaa of yaaa
Yasemin abla aç kapıyıı size geliyommmm

6.takimdanim ben sweetdimple'in takimindan.. Benimde kv alt kattan arada yolluyor esime dedimki annen sana sevdigin yemekleri yaptiginda orda ye eve getirme annemlere gitmedeb ariyorum dayanamicagim bisi yaparsaniz birdaha gelmem diyorum annem gecen hafta asure yapacakmis izin aldi benden senin gelecegin gune denk geliyor istemezsen dayanmazsan yapmam dedi bende kiyamadim yardim ederim sana dedim tadina bile bakmadim

Hosbuldummm pro uyeleri kiskaniyorym geleni gideni goruyorlar kredi karti alcam sirf pro uye olmak icin gunu kapatali cok oldu canim kiraz sapi demledim gel icelim odem atarsin
Bosu bosuna alma canım
Çogu kisi profilini gizlediği için görmüyorsun zaten
Yani bir artısı yok
Bosuna para kaybı

Ayy oğlum lahmacun istiyor eşimde hemen ısmarlayayım diyor nereye kaçsam acabaaaa of yaaa
Yasemin abla aç kapıyıı size geliyommmm
ah ah keşke yakın olaydın serpilim pek güzel olurdu gel çay demlerdim sana şöyle karşılıklı içerdik.ama gece açıktım diye gizli gizli benim kabe hurmalarımı bitirirdin kesin buzdolabında yerinide söyleyimde bulmakta güçlük çekme.

serpil birdahaki yemek yarışmalarından birine katılalım gene valla heyecanlıydı şimdi aeben ahu ve kontesim var onların yerine heyacan yapıyorum.

Evet yaa şuan yasemin abla burda ama altta görünmüyor mesela
Pasta börekyap yatışmalara katıl proluk hediye ediyorlar ben poğaça yaptım pro oldum
takip etmek lazim yarismalari cok cevrem yok ama kk da kim oy vercek

selvoş ben bak pogaça yarışmasına girdimde kazandım hem poğaça yapıp hem diyet yaptım hemde pro üye oldum
denicem bende sansimi

serpil birdahaki yemek yarışmalarından birine katılalım gene valla heyecanlıydı şimdi aeben ahu ve kontesim var onların yerine heyacan yapıyorum.
Bende oylamamı yaptım bu sefer kaçırmadım
Sırada ençok oy alan ney acaba bakalımda ona görehazırlık yapalım

takip etmek lazim yarismalari cok cevrem yok ama kk da kim oy vercek

denicem bende sansimi
benimde yoktu sevoş ben sadece 7 takımdakiler tanır . bizede takım arkadaşlarımız verdi oy ama haklısın tanış olmak oyunu artırıyor.ama olsun heyecanlıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…