yarışmalara girince ilk sayfada kuralları yazıyolar sevoş ona göre yapıyorsun işte.Su yarismalari kurallari falan banada ogretin kizlar
Yarışma kuralları zaten açıklanıyor sen habar ver yardımcı olmaya çalışırım canımSu yarismalari kurallari falan banada ogretin kizlar
Duuuuuuurrr nireye mevsimi değil amaay biri beni susutursun gidiyorum bennnnnnnnnnnnnnnn
Senmi beceriksizsin güldürme beniii ablamhaber et serpil bende ona göre ilginç bişey bulup yapayım bütün beceriksizliğime rağmen.
serpil bende köftelere verdim oyumu bakalım hangisi olacakDuuuuuuurrr nireye mevsimi değil amadaha karpuz kesceeezzz
Eyvahh şimdiden başladı heyecan aslında yapıp resimleri çekip zamanı gelince katılırızserpil bende köftelere verdim oyumu bakalım hangisi olacakay ne yapsam şimdiiii
haber et serpil bende ona göre ilginç bişey bulup yapayım bütün beceriksizliğime rağmen.
ne zaman oluyorlar yarismalaryarışmalara girince ilk sayfada kuralları yazıyolar sevoş ona göre yapıyorsun işte.
aa kofte olsun kofteee evde efsanedir kofteleimEn çok oyu bakliyat yemekleri almış arkasından köfteler geliyor ikiside diyete uygun yaşasınnn
Acaba oylamaya göremi seçiyorlarki
ne zaman oluyor yarismalar ayy takip etmek lazim ogrenince benide durtun yenimi heyecan geldi hayatimaYarışma kuralları zaten açıklanıyor sen habar ver yardımcı olmaya çalışırım canım
tamam sevoş haber ederiz sonuçta kazanmak değil heyecan
ne zaman oluyorlar yarismalar
aa kofte olsun kofteee evde efsanedir kofteleim
ne zaman oluyor yarismalar ayy takip etmek lazim ogrenince benide durtun yenimi heyecan geldi hayatima
Tamam inşallah bakalım daha böreklerin oylaması devam ediyor o bitince belli olur acaba konu ne olacak merak ettim şimdi
ne zaman oluyor yarismalar ayy takip etmek lazim ogrenince benide durtun yenimi heyecan geldi hayatima
haber et serpil bende ona göre ilginç bişey bulup yapayım bütün beceriksizliğime rağmen.
ne zaman oluyorlar yarismalaryarışmalara girince ilk sayfada kuralları yazıyolar sevoş ona göre yapıyorsun işte.
aa kofte olsun kofteee evde efsanedir kofteleimEn çok oyu bakliyat yemekleri almış arkasından köfteler geliyor ikiside diyete uygun yaşasınnn
Acaba oylamaya göremi seçiyorlarki
ne zaman oluyor yarismalar ayy takip etmek lazim ogrenince benide durtun yenimi heyecan geldi hayatimaYarışma kuralları zaten açıklanıyor sen habar ver yardımcı olmaya çalışırım canım
Banada haber verin kizlarTamam inşallah bakalım daha böreklerin oylaması devam ediyor o bitince belli olur acaba konu ne olacak merak ettim şimdi
Ben ne ara oy vermişsem şerbetli tatlılara oy vermişim aynura duymasın
Yarışmalar bölümünden gir köfteler seçeneğine oy ver o zaman
Yarışmalar bölümünden gir köfteler seçeneğine oy ver o zaman
Yarismalar bolumu nerdee yaaaYarışmalar bölümünden gir köfteler seçeneğine oy ver o zaman
Yok vallaha çok güzel bir tarif uydurmuştum bayramda yapmıştım kek gibi kolay çok beğendi yiyenler onu yapıcaktımallah iyiliğini vereeeee serpil baklava yapacaktın demi hain dommdom benim yufka açamadığımı biliyon vur bakalım sopayı.
Yukarda forumlar yazan bölümün yanında üç tane çizgi var ona tıkla yarışmaları seç yemek yarışmasına tıkla ordada popüler konu varonu tıkla göreceksin zatenYarismalar bolumu nerdee yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?