Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

En çok oyu bakliyat yemekleri almış arkasından köfteler geliyor ikiside diyete uygun yaşasınnn
Acaba oylamaya göremi seçiyorlarki

haber et serpil bende ona göre ilginç bişey bulup yapayım bütün beceriksizliğime rağmen.

yarışmalara girince ilk sayfada kuralları yazıyolar sevoş ona göre yapıyorsun işte.
ne zaman oluyorlar yarismalar

En çok oyu bakliyat yemekleri almış arkasından köfteler geliyor ikiside diyete uygun yaşasınnn
aa kofte olsun kofteee evde efsanedir kofteleim

Yarışma kuralları zaten açıklanıyor sen habar ver yardımcı olmaya çalışırım canım
ne zaman oluyor yarismalar ayy takip etmek lazim ogrenince benide durtun yenimi heyecan geldi hayatima

ne zaman oluyor yarismalar ayy takip etmek lazim ogrenince benide durtun yenimi heyecan geldi hayatima
Tamam inşallah bakalım daha böreklerin oylaması devam ediyor o bitince belli olur acaba konu ne olacak merak ettim şimdi

Ben ne ara oy vermişsem şerbetli tatlılara oy vermişim aynura duymasın

haber et serpil bende ona göre ilginç bişey bulup yapayım bütün beceriksizliğime rağmen.

yarışmalara girince ilk sayfada kuralları yazıyolar sevoş ona göre yapıyorsun işte.

Yarışma kuralları zaten açıklanıyor sen habar ver yardımcı olmaya çalışırım canım

Yarışmalar bölümünden gir köfteler seçeneğine oy ver o zaman

allah iyiliğini vereeeee serpil baklava yapacaktın demi hain dommdom benim yufka açamadığımı biliyon vur bakalım sopayı.
Yok vallaha çok güzel bir tarif uydurmuştum bayramda yapmıştım kek gibi kolay çok beğendi yiyenler onu yapıcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…