Özellikle sunuma bakıyorlarmış öyle demişti bi arkadaşBuldum kizlar oyumu koftelere verdimm dusunup muhtesem bi koftem var onu yapcam
Kız durr daha belli değil ama bari söylede arkadaşlarında oylama yapsınBuldum kizlar oyumu koftelere verdimm dusunup muhtesem bi koftem var onu yapcam
Deniz urunleri haric herseyi yaparim benKız durr daha belli değil ama bari söylede arkadaşlarında oylama yapsın
Hmm sunumumda fena degilÖzellikle sunuma bakıyorlarmış öyle demişti bi arkadaş
95kiloydun verdin son 5mi kaldı sevoşum?Deniz urunleri haric herseyi yaparim ben95 kilo nasil oldum saniyosunuz
95 kiloydum canim simdi gecen hafta 70 oldumm 65 ideal kilom boyum 17495kiloydun verdin son 5mi kaldı sevoşum?
Kesinlikle sunum çok önemli.pnceden olsa etrafın en önemli derdim ama şimdintüm kk üyeleri katılıyor oylamaya hak eden kazansın...ya ama bu defa 1.liği alan börek çok basit ya...daha güzel börekler var kesinlikle...Hmm sunumumda fena degil
Hadi inşallah canım.ne mutlu sana...o mezuniyyet ayrı bi keyiftir bilirim....95 kiloydum canim simdi gecen hafta 70 oldumm 65 ideal kilom boyum 174son 5 kaldi hamile kalmazsam ocakta mezun olcam
Ben kendime yemek hazirlarken bile suslemeyi sviyorum.. Kim kazandi bi bakim.. Cin boregi kazandi demeyin bana gercek cin boregi degildi o ustelikKesinlikle sunum çok önemli.pnceden olsa etrafın en önemli derdim ama şimdintüm kk üyeleri katılıyor oylamaya hak eden kazansın...ya ama bu defa 1.liği alan börek çok basit ya...daha güzel börekler var kesinlikle...
İyi yaptın pelincim...ahhh bi yarın olsa da kiloları görsekkkk..Menü :
sabah: 1 haşlanmış yumurta 2 siyah zeytin dimates salatalik lor peynir yarim dilim tambugday ekmegine bal sürdüm.
Ara: sade Türk kahvesi
Oglen: yogurdun icine haslanmis buğday dereotu maydanoz limon ve pul biber koydum.onu yedim
Ara: 2 ceviz e badem tuzsuz fistik
Aksam: bizim buralarda melki denir yagmur yaginca cok cikar bir cesit mantar türü. Hasladim bol soganla hafif zeytinyaginda kavurdum onu yedim
Su 2 litre spor 1 saat yürüyüş
Daha bitmedi canım.ama baya öndeydi...Ben kendime yemek hazirlarken bile suslemeyi sviyorum.. Kim kazandi bi bakim.. Cin boregi kazandi demeyin bana gercek cin boregi degildi o ustelik
Heyecanla bekliuorum canimmHadi inşallah canım.ne mutlu sana...o mezuniyyet ayrı bi keyiftir bilirim....
Hoşgeldiin abla95 kiloydum canim simdi gecen hafta 70 oldumm 65 ideal kilom boyum 174son 5 kaldi hamile kalmazsam ocakta mezun olcam
Lahmacun boregimiii ayy ben onu gordugumde gulmustumm saka gibiDaha bitmedi canım.ama baya öndeydi...
hosbuldumm canimm tesekkur ederimm nasilsinnHoşgeldiin ablaVayyy çok tebrikler valla 25 kilo gitmiiş
İyiyim valla tatilde ya keyfim yerindeLahmacun boregimiii ayy ben onu gordugumde gulmustumm saka gibi
hosbuldumm canimm tesekkur ederimm nasilsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?