Kozam şimdi buradan sopamı uzatıp totona bi tane patlatıcam...annen bile seni alamaz benden...yarın sabah tartılıyorsun ve kilonu bildiriyorsun...izindeki bi üye vakası işte...SelamlarrrNasılsıınııız bakalııım İzmirden annemin kuzenleri geldi biz de misafirlikteyiiiz Artık yavaştan eski düzenime dönmem lazıım bakalıım Hedeef yılbaşına 55 olmak bakalım
Mercimek çorbası da bezelyede karbonhidrat canım...keşke tartı öncesi olmasaymış...ama sen yine de tıkır tıklr vermişsindirBugün ki menüm;
Sabah; peynirli omlet(2 yumurta ile, içinede maydanoz ekledim.), domates, salatalık 10tane fındık, yeşil çay.
Öğle; bezerye yemeği ve 1 kase yoğurt(1 tatlı kaşığı keten tohumu ekledim içine).
Akşam; .mercimek çorbası, salata
Saat 7 gibi 1 bardak süt.
Spor; 1.30 saat yürüyüş.
2 litre su.
Yaşını geçte olsa gördüm ablam, kusuruma bakma43 yaşındayım ebrucum ama iştahımızı troid ilaçlarına bağlamayın benim burcuma bağladığım gibiherşey beyinde bitiyor yeterki isteyin beynı bu konuda kodlayın emin ol oazaman işteh falan kalmıyor .
Paranoyakca ama hergun tartiliyorum.Mercimek çorbası da bezelyede karbonhidrat canım...keşke tartı öncesi olmasaymış...ama sen yine de tıkır tıklr vermişsindir
Ebrucum ilacı almakla kilo almazsin yanlış bilgi kimden duyduysan yanlış duymuşsundur canım çünkü çalışmayan troidinin görevini yapıyor yani troidin çalışmadığı için kilo alır insan değerlerini sık sık kontrol ettir ilacının dozu eksik geliyor olabilirYaşını geçte olsa gördüm ablam, kusuruma bakma
Bağlamayın diyorsun iyi hoş da bu troid ilacını kullandığımdan beri kilon artıyor amademek istediğini anladım ablacım, kendimi toparlarım inşallah
TuBacım bu ne güzel menuMerhaba kızlar nasılsınız :) yazdıklarınızı okudum şöyle bir. Menümü yazayım bende.. dün gece çok geçe kalmışım sanırım. bu gün yoldan çıktım kabul ediyorum. Geçen cumadan beri raporlu evde yatıyorum bu gün hadi toplantı var deyince sanki ilk kez sokağa çıkıyormuşum gibi oldu :) şimdiden cezama razıyım...
sabah:
1 yumurta
yarım dilim kaşar peynir
yarım dilim beyaz peynir
2 zeytin
4 dilim ekmek
1 peynirli sigara böreği
1 dilim yumurtalı ekmek
ara: 1 turk kahvesi şekersiz
öğle: yok
ara: yok
akşam (18.30 gibi): 4 nuggetlı sandwich, 10 kızarmış patates, 1 zero kola, 1 yemek kaşığı amerikan salatası
su: 3 litre
spor:9000 adım
TuBacım bu ne güzel menuaynura gormesin kac
Ablam ilacın yan etkilerinde kilo yapabileceği yazıyor, bu ilaç benim iştahımı açtı dolayısıyla kilo aldım. Yani ucu yine ilaca dokunuyor :)Ebrucum ilacı almakla kilo almazsin yanlış bilgi kimden duyduysan yanlış duymuşsundur canım çünkü çalışmayan troidinin görevini yapıyor yani troidin çalışmadığı için kilo alır insan değerlerini sık sık kontrol ettir ilacının dozu eksik geliyor olabilir
Dünde aynııı şeyi yazmıştım bendee :) bence devam edelim derimEvet saraycam etaplar birleşmiş ama yarışlar devam...herkes kilosunu bildirecek...bu arada yarışa dahil kızlar
@asfarovski
Sarayca
@Naz
@fatmanurkaya
@xpreiaZ
@CallanPinckney
@keklik_58
@Pln35
N Nana
@emnyzk
@petitjoueur
Unuttuklarım varsa yazsın...
@Sweetdimpleperigunlugu devam edelimmi yarışa?
Bunları duyduğuma çoooko sevindimmmGitmiyorBende izinliyim canim, 4 ay oldu kilo veremedim ama buna da sükür
Periginizle her sey yolunda, kaptanimizdan gayet memnunuz
cadııııııı hoşgeldin az bile yapmışmışBunları duyduğuma çoooko sevindimmm
Azzz bile yapmışım ooohhhhhhh
Hoşbuldummmm :) eee tabiiki az yaptım ki bak hala verecek kilon varcadııııııı hoşgeldin az bile yapmışmış
Ben en çok o tombul eli beğendim... :) kaç numaranın eli o?
he doğru diyon sen indinmi 60 yoksaHoşbuldummmm :) eee tabiiki az yaptım ki bak hala verecek kilon var
Eskiden severdim ama şimdi görünce midem kalkıyo öööğğğ
2 numara oğlumun eli HülyamBen en çok o tombul eli beğendim... :) kaç numaranın eli o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?