Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi geceler arkadaşlar,nasılsınız, bayramımız kutlu olsun
Kahvaltı: yarım simit ve çay (Sabah uyanamadım ya )
öğle: 5 yarım ceviz, menemen, zeytin ve peynir
akşam: bir elma, şimdide çay içiyorum.

spor:20 dk yürüyüş, su: 2 litre

Kozam şimdi buradan sopamı uzatıp totona bi tane patlatıcam...annen bile seni alamaz benden...yarın sabah tartılıyorsun ve kilonu bildiriyorsun...izindeki bi üye vakası işte...
Ablaa ama ya valla misafirler yarın akşam bizdeler cumartesi dogum günü var birinin ablam geldiii hep birşey yapıyoz az da olsa yiyorum tabi bazen ölçü kaçıyo Yarın tartılırım ama buraya yazacak yüzüm olur mu bilmiyorum

iyi akşamlar svgili tkımı menümü veriyorum
SABAH
3 hş yumurta
peynir
ÖĞLE
2 kaşık hedik
AKŞAM
Tavuk şiş ayran salata

yürüyüşyapamadım dişarda yağmurlu idi üşütmüşüm evdede yapacak halim yoktu su 1.5 2 lt civarı herkese hayırlı akşamlar

Kesinlikle katılıyorum oda börek mi yaaa
Bence aeben abla hakediyordu kk oy verince bence olay en sevdiğiniz börek hangisi gibi anlaşıldı çünkü normalde 1 oy bile almayan börekler atağa geçti hevesim kırıldı girmiycem bida banane banane

bunu izledinizmi?
Ayy şahane ya
her düğünde dertler aynı demek bu kadar olur

O yüzden en güzeli gençler kendi düğünlerini kendileri yapsın. Bizde öyle oldu iki tarafta çok cüzi yardımda bulundu bize o zaman kızmıştım niye kimse elini cebine atmıyor diye ama kendi bütçemizle evlenmek birçok gereksiz konuşmaya girmemize engel olmuş sonra anladım.
Ama bi beşi bi yerde olaydı iyiydi

Ben oy kullanmayı beceremedim yaaa keşke daha önce soraydım nasıl oy kullanıyoruz diye

Ayy hiçbişey yememişsin canım nasıl dayandın böyle?

Hadi hayırlısı hocam
İnşallah hedefine ulaşırsın
Bu sefer baya kararlısın belli

Ayy hiçbişey yememişsin canım nasıl dayandın böyle?
Uyanabilseydim yiyecektim ama törene geç kalmaktan korktum,paldır küldür çıktım evden.
öğlen menemende yumurta yedim ya canım beni baya tok tutuyor o, öğleyi 2 gibi anca yedim.Ama bu aralar sabahları aşırı yorgun kalkıyorum ve dinlenmemiş oluyorum.Kahvaltıya dikkat edemem diye korkuyorum resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…