Saraycam Allah kavuştursun kuzuna Canım....Neyse menü vereyim
Sabah
Kasar ve yumurtali melemen
2 dl çavdar ekmeği
2 kofte
Oglen
Kuru dut
Aksam
Izgara kofte
3-4 dilim ekmek
Havuc salatası
Sonra kuru dut
3 eti cin
Su cok az
Spor yok
Saraycam Allah kavuştursun kuzuna Canım....
Oyy kıyamam sana...gezer tozar dedesi şımartır onu...bence iyi gelecek :)Amin Hülyam. Simdiden çok özledim
Oyy kıyamam sana...gezer tozar dedesi şımartır onu...bence iyi gelecek :)
Ben dün menümü yazdım. Saat biraz geçti ama anlamadım yani..
Ben yazmamıştım dün bugün 2 günlük yazarım canım dün akşam çok kötüydüm bugün daha iyiyim.
Ablaa ama ya valla misafirler yarın akşam bizdeler cumartesi dogum günü var birinin ablam geldiii hep birşey yapıyoz az da olsa yiyorum tabi bazen ölçü kaçıyoKozam şimdi buradan sopamı uzatıp totona bi tane patlatıcam...annen bile seni alamaz benden...yarın sabah tartılıyorsun ve kilonu bildiriyorsun...izindeki bi üye vakası işte...
Kesinlikle katılıyorum oda börek mi yaaaKesinlikle sunum çok önemli.pnceden olsa etrafın en önemli derdim ama şimdintüm kk üyeleri katılıyor oylamaya hak eden kazansın...ya ama bu defa 1.liği alan börek çok basit ya...daha güzel börekler var kesinlikle...
Ayy şahane yabunu izledinizmi?
hayır geceler arkadaşlar yarın hepiniz için güzel bir gün olur inşallah.
Kesinlikle katılıyorum oda börek mi yaaa
Bence aeben abla hakediyordu kk oy verince bence olay en sevdiğiniz börek hangisi gibi anlaşıldı çünkü normalde 1 oy bile almayan börekler atağa geçti hevesim kırıldı gitmiycem bida banane banane
Ayy hiçbişey yememişsin canım nasıl dayandın böyle?iyi geceler arkadaşlar,nasılsınız, bayramımız kutlu olsun
Kahvaltı: yarım simit ve çay (Sabah uyanamadım ya)
öğle: 5 yarım ceviz, menemen, zeytin ve peynir
akşam: bir elma, şimdide çay içiyorum.
spor:20 dk yürüyüş, su: 2 litre
Benimkinde yatır yanına abla bıktım yeminlebenim metobolizmayı tekme tokat dövecem getirin falakayı
Hadi hayırlısı hocamAmin Aynuram
Haklısın bu iştahla ve yemeyle 3 kilo iyi
Ama sporsuz günüm geçmedi Aynuram
Her gün 10 bin adim ve 45 dakika spor salonu.
1 aydır düzenli gidiyorum haftanın 6 günü sadece Cumartesi gitmedim.
Buna rağmen kilo fark etmedi ve şunu anladım beslenme ayağı düzgün olmadan spor kilo olarak çok etkilemiyor ama Incelme mevcut tabi ki.
29 ekim milat kabul ettim inşallah.
1 ay sonra hedefim 66
Uyanabilseydim yiyecektim ama törene geç kalmaktan korktum,paldır küldür çıktım evden.Ayy hiçbişey yememişsin canım nasıl dayandın böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?